Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 580
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Еее върнаха ми настроението, пак ще повторя имаше от всичко, даже и Мелихет абла.Интригата беше супер. Дано и рейтингът тази седмица се вдигне. Мисля, че и на другите сериали беше паднал след почивката! Нихат пак ме разплака! Абе, доволна съм, поне аз! И за лека нощ, един поотслабнал Джан!

# 451
Санем нещо е променила във формулата на парфюма- предположение
И Джан като се съблече, защо имаше нещо като следи от нокти на корема- страст или спомен от джунглата
Епизода ми харесва

Джан като отиде да иска Санем да си направи сам кафето и да сложи сол на любимата до там я докараха щерките на Мевкибе

# 452
  • Варна
     Интересно!  Джан не позна парфюма ?!  newsm78  

Изглежда Санем е направила промяна?!  newsm78

Сега, като направят разследването - ще хванат Айлин, ама и Дерен ще трябва да каже кой й даде слогана?!  Peace

# 453
Цитат
Джан като отиде да иска Санем да си направи сам кафето и да сложи сол на любимата до там я докараха щерките на Мевкибе

Ама пък какъв каймак завъртя на кафета, един път!  Coffee
Grin

# 454
# 455
  • София
И аз не разбрах какво стана с парфюма. Джан да не го познае - не вярвам. Ако Санем е дала друг парфюм - тогава пък Фабри трябваше да го познае, нали експерт се води. Ако пък Джан го е познал - много спокойно реагира... Дали ще разяснят следващата серия или ще ни оставят ей така да си гадаем...

# 456
Гледам на Джан Яман баклавата, няма ги големите "парчета", позагладила се е нещо

# 457
На сайта на Стар тв. вече пуснаха откъса....

29. Bölüm Ön İzleme - startv.com.tr özel

https://www.startv.com.tr/dizi/erkenci-kus/ekstralar/29-bolum-on … -startvcomtr-ozel

https://www.youtube.com/watch?v=bhx5qNoHLQE

# 458
Цялата серия много ми хареса. Най-после "израстиха" героите. Но една реплика мога да изведа на преден план. Защото е общовалидна и за Турция, и за България и за Америка - "Аз те обичам много - и това е срамно. Да ме следиш тайно по храстите обаче не е срамно!" Наистина забравихме кои са истинските житейски ценности. За пръв път в тази серия има и житейска правда и болезнени истини и сериозност. Хареса ми. За пръв път не стоеше като скърпена с бели конци пародия.  
Има да гадаем сега цяла седмица какво стана с парфюма. Аз ще си чакам арестите също още седем дни. Но каквото и да е станало с парфюма истината е, че Санем продължава да крие. Освен ако все пак Джан е разбрал истината и за пръв път в живота си е приел, че хората са грешни. Допускат грешки и от любов.
Въпреки, че разговора под Девичата кула не ми прилича като Джан да е разбрал истината.

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 23:20 от dariVale

# 459
Мдаа, до другата събота  или поне до новия фрагман гадайте дали Джан Дивит е познал аромата на Санем или тя е изиграла Фабри- гадни сц Mr. Green

Хубава вечер!

# 460
Превод на откъса....

Отрывок к 29-ой серии «Ранняя Пташка» с русскими субтитрами

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456242376%2F3d8e8e5a4 … l_wall_-132999259

Благодаря за коментарите и компанията! Hug Hug Hug

Беше ми приятно отново да бъдем заедно! Hug Hug Hug

# 461
  • Бургас
Ох, успях само за края........... Ще чакам превода на рускините утре. Разбрах, че сте харесали епизода и много се радвам.
 Лека нощ, момичета

# 462
Явно парфюмът не е със същия аромат, няма начин Джан да не го разпознае..Angry, а едва ли Фабри е изпратил тестер с друг аромат?

Но ми се струва,че Айлин и Фабри ще загазят, защото ще стане ясно , че рекламната кампания и слогана  са откраднати,  та си мисля, че  сеньорът може да го отнесе и за кражба на авторството на парфюма.Thinking

# 463
А дали Фабри, не е изпратил мостра на парфюм, който няма нищо общо с дадения от Санем? Ей така защото е гадняр.

Утре след английските букви ще съм по в час.
Лека нощ момичета 🤗

ПП: Много ми се иска малко повече близост да покажат ГГ. Като някакви познати са ми след епизода в колибата.

# 464
еееееее първо Джан е обиден и неразбиращ, че му отказаха, Санем е гузна и притеснена, че ще загуби Джан, всичките вкупом са притеснени от онзидешното събиране на гилдията при Ердоган и новия закон за цензурата в киното. За срам на гилдията ще кажа, че и Бурак Йозчивит се пъчеше на масата на Султан Ердоган! Ако го имаше този закон преди три годин много ми е интересно Кара Севда как щеше да изглежда и щеше ли да продължи толкова дълго ...

Общи условия

Активация на акаунт