Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 333
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Алекс, права си за Джан Яман и визия, както и за Аслъ Парлак, но на моменти някои елементи ми идват в повече.

Славе, Hugявно, ние не сме готови да понесем такава доза смели , модни решения...JoyJoy

Аслъ е дала интервю пред някаква медия и е засипала с похвали Джан, но не съм попаднала на видеото.

Ако някой го мерне ще ми е интересно да го видя.Wink

«Казах ти, че Ароматът е мой»

JoyJoy

# 526
Скрит текст:
Алекс, права си за Джан Яман и визия, както и за Аслъ Парлак, но на моменти някои елементи ми идват в повече.

Славе, Hugявно, ние не сме готови да понесем такава доза смели , модни решения...JoyJoy

Аслъ е дала интервю пред някаква медия и е засипала с похвали Джан, но не съм попаднала на видеото.

«Казах ти, че Ароматът е мой»

JoyJoy

Май, май така ще излезе за модните решения на Аслъ нахъм
И аз четох при мамашите за това интервю, но нямаше линк към оригнала.

А възможно ли е Полен и Санем да се сприятелят и мама Дивит да остане в шок Thinking
Или виждайки опасност в нейно лице Санем да приеме пръстена Whistling

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 23:26 от Slawena

# 527
Сега погледнах в IMDb нашите имат добър рейтинг...Thinking

Дано и в Турция се повдигне поне малко...Worried

Славе, Hug Санем без да види Полен отключи алергия, а ако я усети като заплаха, не ми се мисли какво ще и дойде на ума!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Санем се прибира с децата без да дочака Джан...SmileyJoy

Лека и от мен!:sparkles:Nature Full Moon With Face

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 23:44 от alex_94

# 528
Деси Мира На Б.Дениз
Разказвач на визуални истории · 10 часа

фраг 29еп Ранобудна птичка
- Слава Богу .
- В смисъл , че това е обикновен аромат .
- Мислех, че ще бъде по-добър аромат но ...
- Аз съм от полицейския участък, комисар Ферат. Получихме жалба срещу вас.
- Казах ти, че този аромат е мой.
- Г-ца Айлин , Вие ли сте ?
- Покажи ми, да видя какво си направила.
- Трябва да кажеш всичко, Санем. Нямаш друг избор.
- Г-це Полен !
- Не казвай това .
- Привет ./MelekTeam

# 529
  • Stara Zagora
Гюнайдън Къзлар! Успешна седмица! Да е благословена и щастлива за всички нас! Спорен и усмихнат понеделник! Hug Hug
 Планет Hug  Тешекюр едерим на линия съм Grinning 😘 Чок зор видях докато ви изчета творенията но ви благодаря че поддържате темата живичка! bouquet bouquet
Малко снимки да пусна за да бъде по-хубав деня! Като Запопнем с нещо малко и от мен! ❤

От Сторито на Демет ❤

Хубав и приятен ден! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 08:00 от Stoqnova26

# 530
      Изненадани са и всички, които виждат реакцията на Санем!  #Crazy

Но определено ще е много готин и елегантен начин да се отърве от Фабри, ако наистина така се развият събитията.
  Наистина чудесен начин да натрие носа на самонадеяния Фабри!   newsm53

И ние с удовлетворение ще го изпратим поживо-поздраво!  Peace
   И спокойни можем да се разделим завинаги с него!  newsm43

Цитат
А реакцията на Санем дали не е облекчение, че той не го е разпознал, в смисъл не е реагирал бурно, както вероятно и тя като нас очаква?

Lilly, Hug предполагам, че Санем изпитва всички тези чувства  в този момент...Grinning

Все пак да не забравяме, че това е Джан Дивит, а сигурно умираше от желание да се справи със гадния сеньор ...

Ето тук се появява Джейда, но защо? И защо Санем разбира по телефона за срещата им?

# 531
Добро утроо! Wink Hug Hug

Стоянова Hug,вече е пуснала кафенцето,така че от мен картинка с пожелание! Wink

Цитат

Алекс Hug,видях късно снощи че питаш за интервюто на Аслъ Парлак!Аз го видях,но покрай другото което гледам и съм забравила да го пусна! Laughing От ЮТуб е премахнато и е останало кратко в ИГ! Peace
https://www.instagram.com/p/BtWR-rHAA6r/
и в Контакта-https://vk.com/erkencikus_11?z=video-97337570_456240977%2Fe62fc0 … pl_wall_-97337570
Ето и превод....
Цитат
Интервью с Аслы Парлак, стилистом Джана Ямана, 1 февраля 2019 года

Пока я готовила пост с переводом, полное интервью с ютьюба почему-то удалили, остался только небольшой ролик в инстаграме ведущей

Аслы Парлак сказала, что обучалась профессии в Нью-Йорке, работала там какое-то время, затем вернулась в Турцию. "Полнолуние" было для нее первым опытом работы в сериалах, она многому там научилась.
На вопрос, что вдохновило ее на создание образа Джана Дивита, она ответила, что это был сценарий и то, каким образом был описан этот персонаж. Сказала, что во многом помог Джан Яман своими пожеланиями, потому что он очень близок к этому персонажу. Ведущая заметила, что все теперь должны понять, что внутри Джана Ямана живет маленький Джан Дивит. Аслы также упомянула креативных директоров и стилистов, на которых она подписана в соцсетях и которыми она вдохновляется и добавляет свое собственное видение.
Ее спросили, какова разница между подготовкой к журнальным фотосессиям и съемкам в шоу, и она ответила, что это разные вещи, потому что нужно придерживаться конкретной цветовой палитры, которая соответствует декорациям. Затем они поговорили о рекламах брендов, и какую свободу они ей дают, что последним таким проектом была Desa с Джаном.
Ведущая спросила, собираются ли они сохранить нынешний стиль Джана Ямана для его будущих проектов. Аслы ответила, что это зависит от Джана, но что бы они ни сделали, это будет здорово, потому что у него талант. На текущий момент Джан у нее любимый клиент, потому что доверие между ними делает ее работу комфортной. Она также упомянула Озге и актера из Халка, но место Джана вне конкуренции. В качестве мастхэв она выбрала блейзеры и байкерские куртки.
Самыми незабываемыми моментами для нее были подготовка к награждению на "Золотой бабочке" Pantene и звонок Джану из журнала GQ о том, что его выбрали на съемку Человека года.

Желая ви приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 532
  • Варна

Добър да е денят ни, ранобудни птичета!  Hug

tigasa1, Стоянова, Злати

Благодаря ви, за приятното  събуждане! 

Ето тук се появява Джейда, но защо? И защо Санем разбира по телефона за срещата им?

Писи, Джан беше разстроен от отговора на Санем.  Sad За да се разсее и да избяга от досаждането на майка си, излезе навън и отиде в един бар. 
    Майка му разбра, че са се скарали със Санем и реши да прати Джейда при него, да го утеши!  ooooh!
    По това време, Санем му се обади по телефона, да го чуе и обаждането й съвпадна с идването на Джейда.
    Разбира се, Санем полудя!  ooooh!  Но Джан се държа на ниво и направо попари мераците на Джейда.  smile3505
    Всъщност Джан никога не е давал повод на Санем да се съмнява в любовта и почтеността му, но несигурността на Санем я кара да върши глупости, които наистина са обидни за него.  newsm09
    Хареса ми начина, по който й каза, че трябва да порасне!  newsm53

# 533
Привет! Hug

Тигаса Hug,благодаря за бг.превода на фрага! bouquet

Планет Hug wavey

снимки от работник и оператора на РП-днес снимат в Ава....

нов клип от вчера....

https://www.youtube.com/watch?v=v8n8dS2uuG8

# 534
Привет, момичета!🤗🤗

Благодаря за всичко в темата!💐

Злати, 🌺 много ме  зарадва с интервюто на Аслъ, благодаря!😘

От стилистката на сериала.

От сета.

Приятен ден и успешна седмица!🥰

# 535
Здравейте!
Щом снимат в Ава си мисля дали Джан Дивит и Санем не са забегнали там за да не им пречи този и онзи. Хич няма да е излишна малко романтика между двамата, извън обсега на горската къща. Само да не снимат поредната рекламна капмания и целия офис навлеци да са на линия, че бактън от клюкарски погледи и недомалсени истерии.

# 536
Здравейте, момичета!
Режисьора беше престанал да ни показва сцени зад камера, но сега се е реванширал!Голям
смях е паднал докато Санем се правеше на откачена!

https://www.instagram.com/p/BtdGpMRggrD/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Хубава седмица на всички!

# 537
Днес се отнесох и забравих да пусна седмичния рейтинг в предния пост! Laughing

Алекс Hug Wink Славена Hug,благодаря за новите снимки и коментарите!

Един нов,който излъчват в неделя-''Kardeş Çocukları'' по Стар тв.набира скорост и вече е в първата десетка....а друг финализираха-''Bir Litre Gözyaşı'' по к.Д(там най-много спират сериалите тази година)
Скрит текст:
1.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 15,27   % 30,40   12,52 Milyon
2.   Bir Zamanlar Çukurova   ATV   % 13,75   % 28,74   11,28 Milyon
3.   Kadın   FOX TV   % 13,44   % 29,08   11,02 Milyon
4.   Sen Anlat Karadeniz   ATV   % 11,12   % 22,48   9,12 Milyon
5.   Arka Sokaklar   KANAL D   % 9,82   % 20,81   8,05 Milyon
6.   Söz   STAR TV   % 9,80   % 20,06   8,04 Milyon
7.   Çukur   SHOW TV   % 9,77   % 20,10   8,01 Milyon
8.   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   ATV   % 9,24   % 19,94   7,58 Milyon
9.   O Ses Türkiye 2018   TV8   % 8,89   % 19,51   7,29 Milyon
10.   Kardeş Çocukları   STAR TV   % 7,38   % 14,83   6,05 Milyon

11.   Savaşçı   FOX TV   % 7,31   % 15,49   5,99 Milyon
12.   Gülperi   SHOW TV   % 6,96   % 14,96   5,71 Milyon
13.   Yasak Elma   ATV   % 6,65   % 13,62   5,45 Milyon
14.   Bizim Hikaye   FOX TV   % 6,03   % 12,37   4,94 Milyon
15.   Avlu   STAR TV   % 5,85   % 12,20   4,80 Milyon
16.   Erkenci Kuş   STAR TV   % 5,35   % 11,88   4,39 Milyon
17.   Kızım   TV8   % 5,16   % 11,04   4,23 Milyon
18.   Payitaht Abdülhamid   TRT 1   % 5,13   % 10,91   4,21 Milyon
19.   Müge Anlı İle Tatlı Sert   ATV   % 5,12   % 24,96   4,20 Milyon
20.   İkizler Memo - Can   KANAL D   % 5,01   % 11,18   4,11 Milyon

ПП Ани Hug,сега видях видето,което си пуснала! newsm10 Голямо забление! Laughing

# 538
  • Бургас
Здравейте! Благодаря за всичко, което правите: клипове, снимки, коментари....
За Ава - дано Полен не предложи на Джан снимки в Ава на новите й физически открития!!!!!! Grinning
А, може и малкия Дивит да е забегнал за усамотение.....
Шегички!
Само за мен ли Яман има уморен поглед? Не си ли доспива това момче или нещо го мъчи?

Сега изгледах видеата от снимките. Голям смях! Голямо настроение! А, така им светят очичките докато се гледат! Който разбира нека преведе, много молЯ!

Слънчев ден, момичета!

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 12:01 от Tonnybs

# 539
Даже и под 15 - то място. 15-тина серии да има най- много.

Общи условия

Активация на акаунт