Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 565
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Голям късмет имам 😂
Тъкмо се прибирам и ще почвам да ви чета и ми изскача в тубата.
Нека и аз да съм полезна с нещо все пак.

Мария, аз с моя турски ниво -1 😂 успях да разбера че Джан каза на Фабри нещо за парфюма на Санем, но до там. Всички предполагахме, че няма да го приеме много тежко този път. Дано да не плаче нашето птиче повече.
От Поленката изобщо не се притеснявам. Джан толкова години не е пожелал да задълбочи връзката, сега вече тя има шанс “нула” за каквото и да е.
Дано дойде вече някоя достойна конкуренция на големия брат, да го видим малко и него разклатен.
Утре дано изгледам серията с букви, да имам и аз адекватно мнение.
Славе и на мен сцената със мама и сестрите ме разчуства. Другото може и да им куца на СЦ на моменти, но семейство Айдън е чудесно от всякъде. ☺

Лека от мен 🤗😗

# 511
  • София
Във фейсбук има клип на Джан който той звъни на някой но не се вижда името хубаво. Може ли да кажете на кого звънни?

Ако е от серията, когато се преоблича - звъни на Емре.
Да за нея. А защо го дават в бар с Джейда?

Явно става дума за друг клип тогава. В този, който аз имам предвид, Джейда я няма.

# 512
Mariya,🤗 мисля, че Санем нищо не е признала, просто Джан разбра от тестера.

Slawe, Hug котаракът е много прозорлив, на ясно е с всичките им стратегии и тактики:joy:

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 21:28 от alex_94

# 513
  • Варна
      Добра вечер, птичета!  Hug

Ева, благодаря за фрага!   bouquet

Злати, за превода!   bouquet

Алекс, Мария, Lilly Di, LILI808, Славена, Аника, Стоянова, Tonnybs  

Благодаря ви, за снимките, клипчетата, новините за нашите любимци, и за споделените мнения!

Стоянова, гечмиш олсун, джанъм!   Дано вече да си по-добре!  Praynig

В началото Санем не можа да сдържи радостта си, че тестерът не е от нейния парфюм!
   Мама Дивит отчаяно търси заместител на "недостойната" приятелка на сина си, но не е Полен тази, която ще успее да я замести!  Naughty
   Но къде се носеха така щастливи Дерен, Санем, Гюлиз и ДжейДжей?  newsm78  Изглеждаха, като победители?  newsm78  Сякаш и четиримата участват наравно в този проект?  newsm78  Значи Дерен и Санем са плеснали с ръце и са се прегърнали, след стълкновението около слогана?  newsm78
    Въпреки, че фрагът е много жизнерадостен и съдържа дългочакани моменти / като двата ареста /, след снимките с Джан, пак следват  терзанията на Санем -" Ти си длъжна да разкажеш всичко Санем!"

Ева, Джан каза на Фабри - Казах ти, че този аромат е мой!

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 21:36 от Planet

# 514
  • София
А да не би Джан да е предвидил, че Фабри все пак ще продължи да изнудва Санем и че ще успее да я пречупи и предвидливо да е патентовал аромата ... И затова да е репликата му "Аз ти казах, че този аромат е мой"... И затова да го арестуват? Не че знам дали това изобщо е възможно и ако е - как точно става... Обаче това ми хрумва от тази реплика.
Или твърде много криминални романи чета май? JoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 515
Планет, Hug да, Джан  е доволен., че най-накрая се справи с Фабри..Blush

а, феновете People Dancer

Цитат
А да не би Джан да е предвидил, че Фабри все пак ще продължи да изнудва Санем и че ще успее да я пречупи и предвидливо да е патентовал аромата ... И затова да е репликата му "Аз ти казах, че този аромат е мой"... И затова да го арестуват? Не че знам дали това изобщо е възможно и ако е - как точно става... Обаче това ми хрумва от тази реплика.

Lilly, Flowers Tulip  и аз си го мисля това от известно време и  че снощи го споделих тук.
Джан е на ясно , че Санем ще направи всичко, щом се отнася за него, а и докато беше в ареста и намекна, че той ще се справи, но тя изобщо не обърна внимание на думите му.Disappointed 

Фраг. с руски суб.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 21:57 от alex_94

# 516
  • Варна
      Алекс, Lilly   Hug    Hug  Тази идея много ми хареса!  newsm53

Iyi, çok iyi, baya, baya, baya iyi  !!!  newsm53

Славена  мъррррр!  newsm10

# 517

Алекс, Lilly   Hug    Hug  Тази идея много ми хареса!  newsm53

Iyi, çok iyi, baya, baya, baya iyi  !!!  newsm53

Планет, Flowers Rose Джан във фрага гледа лошо, но изобщо не е изненадан, изненаданата е Санем!:sunglasses:

# 518
  • София
Алекс, на мен сега от репликата му във фрага ми хрумна, обаче това обяснява спокойната му реакция. И както казваш - той изобщо не е изненадан... Но определено ще е много готин и елегантен начин да се оттърве от Фабри, ако наистина така се развият събитията.
А реакцията на Санем дали не е облекчение, че той не го е разпознал, в смисъл не е реагирал бурно, както вероятно и тя като нас очаква? Thinking

# 519
  • Варна
       Изненадани са и всички, които виждат реакцията на Санем!  #Crazy

Но определено ще е много готин и елегантен начин да се отърве от Фабри, ако наистина така се развият събитията.

Наистина, чудесен начин да натрие носа на самонадеяния Фабри!   newsm53

И ние с удовлетворение ще го изпратим поживо-поздраво!  Peace
   И спокойни можем да се разделим завинаги с него!  newsm43
   Даже мисля, че и артиста не бих искала да гледам в друг проект! newsm43

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 22:25 от Planet

# 520
      Изненадани са и всички, които виждат реакцията на Санем!  #Crazy

Но определено ще е много готин и елегантен начин да се отърве от Фабри, ако наистина така се развият събитията.
  Наистина чудесен начин да натрие носа на самонадеяния Фабри!   newsm53

И ние с удовлетворение ще го изпратим поживо-поздраво!  Peace
   И спокойни можем да се разделим завинаги с него!  newsm43

Цитат
А реакцията на Санем дали не е облекчение, че той не го е разпознал, в смисъл не е реагирал бурно, както вероятно и тя като нас очаква?

Lilly, Hug предполагам, че Санем изпитва всички тези чувства  в този момент...Grinning

Все пак да не забравяме, че това е Джан Дивит, а сигурно умираше от желание да се справи със гадния сеньор ...

# 521

#Crazy Стайлин трепач заедно с аксесоарите Whistling

# 522
Мен ме човърка въпроса "Къде ще се нанесе Полен да живее?", ако и тя се настани в семейство Дивит, Днаж да си взима багажа и у Санем! Joy
За парфюма нещо не мога да измисля нищо и за това няма и да се напъвам! Ще дойде събота и ще се разбере! Дано само серията бъде на ниво.

# 523
Славе,🤗 колкото и да не ми харесваше стайлинга на Джан в началото, както и Аслъ Парлак, .сега вече съм съгласна, че е стилист на високо ниво. Успява да го облече по много атрактивен ,индивидуален начин и да го направи още по-привлекателен в очите на феновете.
А, той самият има невероятен усет как да застане пред камерата, каква поза да заеме... изобщо камерата го обича и то много...😎

# 524
Алекс, права си за Джан Яман и визия, както и за Аслъ Парлак, но на моменти някои елементи и решения  ми идват в повече, въпрос на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт