Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 337
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Лили, за Птичката конкретно.
Преди време момиче в темата беше постнало инфо, че се предполага версията на някои сцени за Украйна да е друга.

Иначе в колекцията ми с гледани турски сериали, този е втория 😂😊
Много съм боса още в сравнение с вас, но за това пък яко съм се зарибила.

# 556
  • Пловдив
Здравейте, сладурки! 🤗🤗

Дали ще успеем да се докопаме до някое интересно нецензурирано видео от Птичката в Украйна? 🤔
Умирам си от любопитство дали действително има някаква разлика в целуфаните 😂

Това конкретно за Птичката или по принцип за турските сериали. Защото преди време гледах няколко серии на Любов под наем по италианска телевизия и нямаше никаква разлика.
Понякога бая, бая, бая има разлика:
https://www.youtube.com/watch?v=ugGlSXlH_uM

# 557
  • София
Здравейте, сладурки! 🤗🤗

Дали ще успеем да се докопаме до някое интересно нецензурирано видео от Птичката в Украйна? 🤔
Умирам си от любопитство дали действително има някаква разлика в целуфаните 😂

Това конкретно за Птичката или по принцип за турските сериали. Защото преди време гледах няколко серии на Любов под наем по италианска телевизия и нямаше никаква разлика.
Понякога бая, бая, бая има разлика:
https://www.youtube.com/watch?v=ugGlSXlH_uM

Това давали ли са го по някоя телевизия? Защото доколкото аз знам, тази версия е само в нет-а. Но не претендирам, че знам всичко, разбира се.

И за Любов под наем имаше такава сцена, която се върти само в нет-а. Аз нея имах предвид, че я нямаше в серията и по италианската телевизия. Иначе в нет-а си я има свободно...

# 558
  • Пловдив
Това от Пълнолунието, доколкото разбрах, е от италианската телевизия.

# 559
Не мога да кажа как е продаден Пълнолуние в Италия, с цялата версия на целувката на Назлъ и Ферит  от 7-ми епизод, но съм сигурна че пълният вариант изтече в нета веднага след излъчването на серията.
Същото вече се бе случило със сцената между Дефне и Йомер от 40-та серия на Любов под наем.
Мисля, че ако снимат такава сцена в Птичката и я цензурират тя ще има същата съдба.Thinking

Зад кадър и в кадър...Joy При Демет никаква  разлика, но Джан ...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 560
  • София
Това от Пълнолунието, доколкото разбрах, е от италианската телевизия.

Възможно е. Не споря. Моята информация не е такава, но нямам гаранция колко е достоверна.

Затова казвам само това, което съм видяла лично за Любов под наем.

# 561
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, момичета,  много хубава серия!
Малко трудно понасям Музаффер и по-малко трудно Джейджей, ама иначе останалото ми харесва и ме забавлява. А ГГ са ми особено любими, както и цялото семейство на Санем.

Осман е голям сладур и много го харесвам, но малко ми дожаля за Емре. Не за друго, ами тъкмо започна да се очовечава момчето, а момичето, което го вкара в пътя, му се изплъзна, а с него и щастието му избяга от ръцете. Не че не си го заслужи, де, ама нали все искаме награда за тия, дето от лоши стават добри...

За парфюма - и аз си мислех, че може Джан да го е патентовал, но толкова се зарадва Санем, като го помириса, че или е измамила Фабри и е дала друг, или не се е получил както трябва. И мисля, че затова Джан каза на Фабри: Нали ти казах, че този аромат е мой! Защото ароматът си е останал само негов. Но пък какво тогава Санем си повтаряше, че трябва да каже на Джан newsm78

Много дразнеща и отблъскваща Айлин ( и актрисата), в десятката са уцелили с нея, крайно антипатична. Другите навлеци - Джейда и Полен, ряпа да ядат пред нея. 

# 562
Зад кадър и в кадър...Joy При Демет никаква  разлика, но Джан ...Stuck Out Tongue Winking Eye

Алекс 🤗
На мен изобщо не ми хареса това, че Джан не прояви никаква реакция и не мога да си обясня защо така?! 🤔
Можеше да не е толкова пламенно като нея, но поне да си беше помръднал ръцете. Или беше шашардисан и не очакваше...

# 563

Will you marry me?// Michael Bolton

Скрит текст:
Как можем да бъдем любовници

Как можем да бъдем любовници ако не можем да сме приятели?
Как да започнем отначало, когато споровете между нас никога не свършват?
Мила, как да правим любов, ако не подобрим характерите си?
Кажи ми как да бъдем любовници, ако не можем да сме приятели?

Погледни ни сега, погледни ни.
Още опитваме да оправим нещата, но не се получава.
Трябва да се глупаци или луди,
когато между нас няма комуникация -
няма печеливша страна.

Лежим будни, между нас има стена,
не си говорим, а имаме толкова много да си кажем.
Нека скъсаме веригите, любовта ни може да ни освободи.
Не е ли време да започнем да опитваме,
трябва да не позволяваме на любовта ни да умре.

Мила, как да бъдем любовници (любовта е трудна, но ние можем да я имаме).
Мила, не знаеш ли, че ние можем да го направим ( времената са тежки, но заедно можем да се справим).
Ние можем да се справим.

Eva,
,:hugs:  и на мен не ми се понрави, колкото и да бе изненадан:confused:.
Даже ми се струва , че това изобщо не бе естествена , спонтанна реакция, а негово волево решение.Thinking

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 22:53 от alex_94

# 564
  • Stara Zagora
Здравейте! Hug Hug Благодаря за коментарите и постовете възхищавам се на вашето мислене! Hug Hug Hug Единственото което не ми хареса в това че Полен се е върнала е фактът че пак ще направят Санем прекалено глупава и ревнива и отново ще избяга от Джан вместо да защити любовта си очаквахме на предложението да каже ДА а какво стана пак го излъга и скри истината от Джан Лейля вместо да повярва на Емре предположение че знае каква е Айлин се хвърли на Осман който дава мило и драго само и само тя да е щастлива накрая ще му забие нож в гърба защото рано или късно ще се сдобри с Емре и единственият който ще страда най-много от цялата тази работа ще е Осман! Лека вечер ! Hug bouquet Hug

# 565
Най после да се добера до компа #Crazy

Джан Яман май го е страх да не се компрометира...  Whistling

На последните снимки колкото по слънчева е Демет толкова по сдухан ми изглежда Джан бей...

Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 23:09 от Slawena

# 566
Днес много се обсъжда защо Джан седи като дърво когато Санем му се хвърли на врата. Аз пък намирам липсата му на реакция за много правилен израз на изключителен самоконтрол.
Има много неща, които обясняват защо постъпи така.
Първо - снимат ги и вероятно няма възможност да забрани публикуването на снимки и видеа от сета.
Второ - виждали сте какъв народ се мотае покрай тях докато снимат - винаги. Повечето - мъжища. Да не е луд да прегърне любимото момиче и да покаже чувства публично пред хора, които не са му близки.
Трето - това е работна площадка. Все едно ако шефа и жена му работят заедно да се прегръщат и натискат пред подчинените в цеха, примерно.
Четвърто - и двамата са освободени, но и достатъчно притеснителни по отношение на личните си неща. Вижда се многократно при сетовете.
Пето - хвърлянето на Санем може да мине за приятелска прегръдка в изблик на дивия смях по време на снимането. Ако обаче той й отговори - нещата придобиват съвсем друг характер.
Мисля че и двамата са достатъчно зрели и пазят личното само за себе си, което за мен е израз на добрия стар здрав морал. Приветствам го и им се възхищавам, че го имат в днешните разпуснати времена.
И последно - в живота винаги когато видя някоя двойка награбила се на публично място без мярка, в ума ми веднага изниква представата как се прибират в къщи и всеки се скрива в стаята си или се мятат да се карат и бият.
Отношенията им, каквито и да са се виждат в блестящите очи. Другото си е само за тях и дано продължи цял живот!

# 567
Цитат
Единственото което не ми хареса в това че Полен се е върнала...

Славе, Hug и аз останах с такова впечатление.Hushed

Ако някой  ти се хвърли на врата , няма нищо по-естествено от това поне да разпериш ръце , поне за равновесие...Confused

Дари
, Flowers Rose абсолютно права си за всички изброени причини , че са важни и определящи за реакциите на много хора  към тях, но тази неподвижност  ми се видя доста принудена и фалшива, особено за него , който демонстрира такава спонтанност  на сета!:thinking:

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 23:30 от alex_94

# 568
  • София
Зад кадър и в кадър...Joy При Демет никаква  разлика, но Джан ...Stuck Out Tongue Winking Eye

На мен пък по-скоро ми изглежда засрамен, защото май той сгафи нещо точно тогава, когато Демет му се метна на врата. Някой беше писал, че казал Демет вместо Санем ... Аз лично бях с едни скапани слушалки докато гледах клипчето и честно казано нищо конкретно не чух. Но ми изглежда така, сякаш се усмихва засрамено ...
Пък може и да ми се е искало това да видя, кой знае ... JoyJoyJoyJoy

=====
Неее, в грешка съм. Не е сгафил той. Демет говори нещо, разсмива се и му се мята на врата... Сега гледах пак специално този момент.
Но все пак той ми изглежда така, сякаш се усмихва засрамено ...

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 23:49 от Lilly Di

# 569

https://fotogaleri.haberler.com/esimi-izlerken-eriyip-bitiyordum/
Интервю с тях, но е от 2011
Кимия Гьокче е била или  все още е омъжена за Гьокче Айтач- Куртулуш от стая 309

Родена на 24.01.1989г. в Истанбул. Висока е 175 см, тежи 55 кг. Завършила е актьорско майсторство в Craft Acting atelier. Специалните и умения включват тайкуон-до, конна езда, класическа и електрическа китара, пеене.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 00:00 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт