Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 327
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Oт режисьора JoyJoy

# 541
Колко време са я снимали тази сцена Crazy, голям смях и веселба Mr. Green и Демет се хвърля на врата на Джан, а той като дърво Whistling

Рано или късно сериала ще свърши, не може да е приказка безкрай, но до тогава смятам да се наслаждавам на това, което ни предоставят за гледане. Следене на рейтинг и разни там класации, които не знам до колко са достоверни не ме касаят и не се вълнува. Сори Злати, нищо лично Hug, ти винаги ги слагаш, но това си е моето мнение.

# 542
SweatКлипът с допълнение...JoyJoy

Извън сценария...Satisfied

Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 12:18 от alex_94

# 543
Е трудно е да бъдеш партньор и само приятели! Джан вместо Санем , каза Демет и тя му се хвърли !

# 544
Честно да ви кажа, Галактиката не е на ревера на Джан Дивит, а в очите на Джан Яман. Хиляди хиляди звезди, особено на клипа където тя го прегръща и в следващата сцена той я гледа през отворения прозорец на колата.

# 545
Ама много са сладки двамата бе,да им имам работната атмосфера.Деметка вече си го прегръща с повод и без повод,така естествено му се хвърли на врата,май май ще има какво да следим за тях двамата и след приключване на сериала.

# 546
Имах възможност да гледам клипа на Байрак само два пъти, докато го качвах, но нямам търпение да се прибера и да видя тези двамата сладури на голям екран!🤩
Както писа Дари, звездите са в очите на Джан, който я гледа така все едно, че тя е за него цялата вселена!🥰
А, хитрушата  Демет се държи така сякъш не тя е източника на искрите, които хвърчат около тях.😜
Но и тя не издържа и му се метна на врата!😀

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 14:20 от alex_94

# 547
  • Stara Zagora
Новата операторка 😀😀😀😀

# 548
Алекс Hug,чудесно видео от режисьора си ни донесла! newsm10

Слави Hug,няма нищо! Wink Но някои го следят,интересуват се и за това го пускам! LaughingКолко е достоверен не знам,но явно е важен! Peace Тази седмица финализираха още един,в предния пост писах кой е! Peace За нас е важно РП да завърши сезона на юни! newsm10

# 549
  • София
Като ги гледам как се хилят, направо се чудя как в тази сцена Джан изглеждаше толкова сериозен и сърдит в крайна сметка... И толкова заразително се хилят, че и аз се скъсах да се смея покрай тях, въпреки че тук-там разбирах какво говорят... Големи сладури са. А Деметка така му се метна на врата, че хайде пак да разправя някой, че били дистанирани...

# 550
Последната клюка, че може  да има и втори сезон за Птичката🧐, а ние се притесняваме да не я спрат...

А, това е обяснението за снощното видео с трениращия Джан.

Хотелите в Ава не пропуснаха случая за реклама!😉

# 551
Алекс Hug,и аз мисля,че ако се запази този рейтинг ще има 2-ри сезон!Но още е рано според мен! Peace

РП започва в Украйна....

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 17:44 от Zlatina3

# 552
  • Stara Zagora
Добър вечер! Hug Hug
Али ❤

Биранд ❤

# 553
Здравейте, сладурки! 🤗🤗

Дали ще успеем да се докопаме до някое интересно нецензурирано видео от Птичката в Украйна? 🤔
Умирам си от любопитство дали действително има някаква разлика в целуфаните 😂

# 554
  • София
Здравейте, сладурки! 🤗🤗

Дали ще успеем да се докопаме до някое интересно нецензурирано видео от Птичката в Украйна? 🤔
Умирам си от любопитство дали действително има някаква разлика в целуфаните 😂

Това конкретно за Птичката или по принцип за турските сериали. Защото преди време гледах няколко серии на Любов под наем по италианска телевизия и нямаше никаква разлика.

Общи условия

Активация на акаунт