Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 318
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
На тези снимки е по-хубава от сега. Вероятно заради дрехите.

# 601

превода е от руски клип
Скрит текст:

kesiii, Kissing Heart макар ,да  не се мяркаш тук следя творчеството ти!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Вече жънеш успехи и на изток и на запад! Браво, 50 хил. гледания в Youtube си е сериозен успех и какви похвали получаваш, напълно заслужени са!:rose:

Новият ти клип CAN & SANEM / Tum Hi Ho / Only you / е страхотен!  Пак си подбрала страхотна музика, текст  и кадрите ти са перфектно съчетани!

Само един куплет от песента...

Скрит текст:
Ти си моят живот
Моят мир и болката ми,
Ти сам си моята   любов  

Цялото ми време е за теб.
Не трябва да има миг без теб,
Името ти е на всеки  мой дъх.

Сет.

И Аслъ разбира се..

Така се продават печатните издания на нашите , в комплект, като  на най-добри приятели...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 602
  • Варна

превода е от руски клип
Скрит текст:

kesiii, Kissing Heart макар ,да  не се мяркаш тук следя творчеството ти!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Вече жънеш успехи и на изток и на запад! Браво, 50 хил. гледания в Youtube си е сериозен успех и какви похвали получаваш, напълно заслужени са!:rose:

Новият ти клип CAN & SANEM / Tum Hi Ho / Only you / е страхотен!  Пак си подбрала страхотна музика, текст  и кадрите ти са перфектно съчетани!

Само един куплет от песента...

Скрит текст:
Ти си моят живот
Моят мир и болката ми,
Ти сам си моята   любов  

Цялото ми време е за теб.
Не трябва да има миг без теб,
Името ти е на всеки  мой дъх.

Сет.

И Аслъ разбира се..

Така се продават печатните издания на нашите , в комплект, като  на най-добри приятели...Stuck Out Tongue Winking Eye

Обичам тееееее. Ти си инициаторът да презентирам клиповете в групи със схони интереси.

# 603
https://www.instagram.com/p/Btgp6yNjWQU/

ново от Демет-прекрасна е тук

# 604

😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Санем май ще го играе рекламното лице на кампанията на red mode, която тя измисли.
Изключителна.....

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 21:27 от Mariya_R_84

# 605
  • Stara Zagora
Добър вечер! Hug Нещо и от мен! Heart

Mariya_R_84 Благодаря за прекрасните снимки на Демет bouquet
И още красота Heart

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 21:46 от Desy Slava

# 606

Прелестна е..... 😍

# 607
Мария ,добро предположение -Санем да е булката от рекламата и както е около Св.Валентин дали няма да видим още едно предложение от Джан,че то на такава красота как се издържа.

# 608
Момичета , нещо сте се кротнали  тази вечер, тихичко е тук...Blush

Много красива е Демет на снимките за тази фото сесия! Heart Eyes

Аз все още чакам  обещаните ни общи снимки... вече забравих и за кого трябваше да снимат!angry:  

Много романтика показват на сета в Ава,  дано ни зарадват в събота!:sunglasses:

А, другата седмица ни очаква церемонията за наградите на GQ...People DancerPeople Dancer  

P.S. kesi, Heart Eyes идеята беше моя, но ти притежаваш таланта да съчетаваш музика, текст и кадри!
Притежаваш качествата на творец и го доказваш убедително!:heart_eyes:Kiss

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 22:27 от alex_94

# 609
  • Варна
      Добра да е вечерта ни, сладкодумни птичета!    Hug

Най-после стигнах до темата, но ще ми трябва време да ви прочета!  ooooh!

Благодаря ви за всичко, което сте намерили и споделили с нас!  

Това, което видях в инстаграм и при рускините, беше веселото видео с Джан и Демет.  newsm53  Много са забавни и заради тях, цял ден ходя усмихната.   newsm47  Сега по-добре разбирам думите им, че работят по 18 часа на ден, но не се уморяват.  newsm10  Включили са смехотерапията в работата си.  smile3501
   Да не им е уроки    и дълго време да се радват така на съвместния си проект и да радват и нас!  newsm17
   Пак при рускините четох, че Сечкин се опитвал да си върне Демолинка?!  newsm09
   Да пази господ,   newsm17 ама ми се струва съвсем безсмислено!   Peace  Като се счупи гърнето, колкото и да се мъчиш да го лепиш, все ще тече!   newsm12  А и е безвъзвратно закъснял!  Crossing Arms  
  Ще ме прощава Сечо, ама аз не го харесвам!  Naughty Не, че го познавам много, ама от начина, по който реагира спрямо Демет, а и от ролите в които съм го гледала - определено, не е моя човек!   newsm43
  Според мен - Демет вече намери своя човек!  newsm78  Как ще се развият отношенията им - времето ще покаже, но нека да ги оставят  да изживеят чувствата си!  newsm17

-----------------------------------------------

А тази "Полен"?  newsm78 /Незнам името на актрисата, но говоря за нея./  Embarassed Тъй ли пък няма никаква друга работа, че е готова през 25 епизода да се появи за малко, да развее дълги коси, да разходи узун баджак, да целуне Джан по бузите и да се оттегли?!  newsm12
  Май само в това се състои ролята й?!  newsm78

Алекс   Hug  Опитвам се да публикувам, но ми излезе твоят пост.  newsm53
  Дааа, хубава е тук Демет! Този път си е сложила и бюста!   smile3503  / Казвам го, защото с роклята, когато й връчиха пеперудата изглеждаше съвсем без бюст! / newsm43
  Съжалявам, но на онази церемония не ми харесаха нито роклята, нито прическата й!  Naughty
  Но това, което снимат на Ава, няма ли да видим в следващия епизод?!   newsm78
  Тази романтика подхожда за Свети Валентин!  newsm12

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 22:23 от Planet

# 610
Joy
Цитат
Дааа, хубава е тук Демет! Този път си е сложила и бюста!   smile3503  / Казвам го, защото с роклята, когато й връчиха пеперудата изглеждаше съвсем без бюст! / newsm43

Planet, Hug онази рокля дизайнерката  я приготвила за ден и половина, че направо бе пропуснала тази подробност!:stuck_out_tongue_winking_eye:  

Аз искам поне две серии за Свети Валентин !:sunglasses:

Как виждат Джан в Канада....JoyJoyJoy

Скрит текст:

Ако имаше начин да се клонира този изключителен екземпляр ,:joy:голяма радост щеше да настане!

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 22:44 от alex_94

# 611
  • Варна
    Дизайнерката е имала ден и половина, и затова въобще не е съобразила роклята с фигурата й!  ooooh!

А фризьора, по-добре въобще да не й беше правил прическа!   Peace
   Леко да беше си вдигнала косата, щеше да бъде много по-добре!  newsm78  Аз я  харесвам най-много с вдигната коса!  Peace  И на новогодишната програма за "Гласът на Турция", също ми хареса!  Peace

Скрит текст:
А това вторачване в чатала на Джан, е направо отврат!  ooooh!

Нета е пълен с истерясали разгонени ку*ки!   newsm43

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 22:41 от Planet

# 612
И аз много я харесвам с вдигната или изтеглена назад коса.Blush

Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 22:51 от alex_94

# 613
  • Варна
      Като гледам тази снимка /колажа  на двамата/ си признавам, че съм се замисляла - каква ще е визията на Джан за следващия му проект?   newsm78

Защото той наистина е много различен, във всеки екранен образ.  Peace

Джан Дивит много му отива, като образ и е напълно различен от всичко досега!  newsm53
      Но тази  визия, освен че е съобразена с героя му, е и в тенденциите сега.  Peace
      А какъв ли ще е следващият му образ и каква визия ще има?   newsm12

# 614
Едва сега успях да се прибера от работа #Crazy ooooh!, отивам да прегледам какво се е случило/публикувало... Май има нови снимки, на първо четене това видях.

Общи условия

Активация на акаунт