Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 315
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Добър вечер момичета! 🤗🤗
Благодаря за публикациите!
Демет е просто... 🤭 каквото и да кажа ще е малко. Изглежда страхотно 😍😍😍😍

За сцените в Ава мисля, че пак ще е кампания и всички ще се изсипят там, но също така мисля, че ще си получим магичната вечер. Само че, ми се струва, че това ще е епизод 30 и няма да се радваваме на романтика тази Събота.

Отъеглям се в царството на сънищата.
Лека нощ сладурки 🤗🤗

# 616
  • Варна

Ако имаше начин да се клонира този изключителен екземпляр ,:joy:голяма радост щеше да настане!

Алекс   Hug  Освен физическите данни, които са безспорни,  Peace  аз виждам и много качества в играта на Джан, които правят образа му толкова привлекателен!  Two Hearts

Той е толкова нежен, гальовен, любвеобвилен!  Two Hearts
    Начинът по който я  докосва, прегръща, целува ръката й - е толкова естествен!  Heart Eyes
    И е много по-въздействащ от хиляди, уж страстни целувки!   Peace
    Това май не съм гледала досега на екрана?!  newsm78
    Според мен това са качества на Джан Яман! Той е такъв и в живота, иначе не може да го изиграе толкова перфектно!  Peace

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 23:24 от Planet

# 617
     Алекс   Hug  Освен физическите данни, които са безспорни,  Peace  аз виждам и много качества в играта на Джан, които правят образа му толкова привлекателен!  Two Hearts

Той е толкова нежен, гальовен, любвеобвилен!  Two Hearts
    Начинът по който я  докосва, прегръща, целува ръката й - е толкова естествен!  Heart Eyes
    И е много по-въздействащ от хиляди, уж страстни целувки!  newsm78
    Това май не съм гледала досега на екрана?!  newsm78
    Според мен това са качества на Джан Яман! Той е такъв и в живота, иначе не може да го изиграе толкова перфектно!  Peace

Planet, Hug напълно съгласна съм.

Тук много пъти сме обсъждали точно тези качества на Джан Дивит , отношението му към Санем, тази невероятна  мекота , която излъчва , непринуденият му  подход и търпение  към нея , малките жестове, които са много впечатляващи, неповторимите погледи....и винаги сме стигали до извода , че те са присъщи и на Джан Яман.

# 618
Кесара, страхотен клип!

Благодаря за видеото на Алекс и Злати!

Снощи бях публикувала материал за актрисата играеща Полен- Кимия Гьокче Айтач.

След като комшийския СЕМ следи всичко под лупа и целувките са на ниво начално училище, за друго не смея и да си фантазирам, то флирта с тялото, ръцете поне засега е позволен, а Джан Яман си е майстор в това. Демет е много красива на снимките.

# 619
  • Варна
      Да!   Hug  Аз имам предвид, че въпреки перфектната му физика, без тези качества не би бил толкова въздействащ!  newsm12

Мисля, че точно любовното му поведение кара жените по света да полудяват!  Two Hearts

И развинтва въображението им!  #Crazy

# 620
Planet, Hug винаги съм мислела, че Джан Яман е един изключително интелигентен и ерудиран млад мъж, а физиката му е впечатляваща , но не решаваща за развитието му , не зависимо в коя област ще се реализира.

Уаааа, Flushed

Снимките продължават! Лека нощ!:last_quarter_moon_with_face:
Nature Sparkles

# 621
  • Stara Zagora
Като за лека нощ! Колко романтично и красиво Heart

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 00:04 от Desy Slava

# 622
  • Stara Zagora
Скрит текст:
Planet, Hug винаги съм мислела, че Джан Яман е един изключително интелигентен и ерудиран млад мъж, а физиката му е впечатляваща , но не решаваща за развитието му , не зависимо в коя област ще се реализира.

Уаааа, Flushed

Снимките продължават! Лека нощ!:last_quarter_moon_with_face:
Nature Sparkles

Каква красота с бяла рокля до него а той пак с черно Grinning

# 623
  • Варна
       Алеееекс   Hug  Благодаря!  

Не лягай, плз!  Praynig  Виж какви хубави кадри ни донесе!  Two Hearts

Ще има романтика!  1dating   txtloves   loveuuu

Алекс -  това, че е интелигентен и ерудиран винаги помага, във всичко!   newsm12

А тези качества, за които аз говоря му помагат точно в професията, в която гради кариера сега, и едва ли биха му били толкова полезни, като адвокат!   smile3503

Славена, когато нямам време и ви изпусна, после трудно мога да наваксам и да вляза в час!  Peace

И в други сериали съм гледала - не пропускат този празник и го наричат точно - денят на влюбените!

Аферим, Байрак бей! Машалла!  newsm10

Вече ми стана любимец!  newsm53

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 00:36 от Planet

# 624
Май познах за романтичен свети Валентин, макар не знам комшиите как наричат този празник...
С тази бяла рокля да не вземат пък да се заженят Санем и Джан...
Лека !

# 625
Върнах се  да кача клипа на Байрак бей:heart:,  тази красота заслужава...Heart Eyes

Има и романтична песен...и целувка Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 01:02 от alex_94

# 626
# 627
  • Варна
      Алекс - Благодаря ти, слънце!  Hug

За красотите, които ни донесе!  omm

Незнам, как ги улавяш във въздуха, но си знаех, че не трябва още да лягаш!  smile3503

# 628
Благодаря за превода момичета,невероятни сте.

Алекс,благодаря за страхотните кадри,ура и пак ура ,нашите птички ще си получат своя Св.Валентин,ще има много любов,романтика и надявам се една или няколко убийствено въздействащи целувки.

# 629
Добро утрооо! Wink Hug Hug

Какво прекрасно начало на новия ден-романтичен клип и преведен епизод! Party Party newsm10  newsm10

Алекс Hug,страхотна си! LaughingБлагодаря за видеото и гифчетата! newsm51

Благодаря на Алекс-Аси Hug и екипа за преведения епизод! newsm51 newsm51 newsm51

Благодаря и на всички,които пуснаха новите снимки на Демет в бяло! bouquet bouquet bouquet

режисьорът е написал-алев,алев,пламък,пламък.... Laughing ще изгорим....

РП започва и в Испания....

Желая ви прекрасен ден! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт