Не на сутиените!

• 17 417
  • 184
  •   1
Отговори
# 105
Леле, какво мнение имали хората за нас Shocked Плетки, хамстери?! Няма ли кой да изкара темата за аналния секс, тц, тц...

newsm48

Ти да не мислиш, че това групово регистриране на тези братя при нас е случайно  newsm48

# 106
Пачи крак или Английски ластик ?

# 107
Мда, забравих да напиша: аз съм на "тЛи"... нека първия пост да не се чете, там пише една възраст, която очевидно не е моята... То и по другите неща си личи, че още съм малък: харесвам жени, харесвам гърдите им, харесвам и другите им части (все пак за мен глезенът е най-красивото нещо в една жена, но много рядко се среща красив глезен)... Абе този излишък на хормони къде ще откриеш другаде, освен при някое хлапе, нали така? Simple Smile

# 108
# 109
Аз също (когато позволава дрехата, разбира се - да не е съвсем прозрачна или на дупки) ходя без сутиен. Имам малки гърди, но се харесвам така, а и ми е удобно без сутиен...

Моето уважение. Имаш бира/кафе/чай/каквото пиеш от мен.

Биричка пийвам  Laughing

# 110
А такааа, шейк ит бейби, шейк ит... Twisted Evil

# 111
Братя, с какво заслужихме такова внимание? Случайно попаднахте на форум за майки и хоп, спънахте се в Клюкарника да ни агитирате за красотата на глезени и цици?

# 112
  • tardis
Кои две момичета са мои фаворитки, мисля, стана вече ясно Simple Smile

Мда, много е сладка двойката с дрехите.
 Laughing

Айде, свърши ми времето за увеселние, бЕгам да кърпя чорапи, благодарим, че внесохте тез свежи емоции в толкова скучния форум за благородни девици Embarassed

Cya & enjoy Laughing

# 113
Братя, с какво заслужихме такова внимание? Случайно попаднахте на форум за майки и хоп, спънахте се в Клюкарника да ни агитирате за красотата на глезени и цици?

А ти от съпротивата къде се затри бе, моме Twisted Evil Къташ си картечницата, а Mr. Green

# 114

Мне, другия брат пусна подобна тема в нашия форум и реши да разширим инициативата Simple Smile Аз пък по цял ден гледам сестрата как се ровичка във Вашия форум, та първото място където ми хрумна да търся изкореняване на заразата, наречена сутиен, беше именно гнездото на заразата Simple Smile

# 115
хихи, не стрелям напразно Стрелче Mr. Green нЕма да хабим патроните, че са дарение за Каузата.
Ех, петък вечер е, секс-тема трябваше само newsm47

# 116
Недоспиващият Си, коя е сестра ти? Grinning

# 117
  • София

Мне, другия брат пусна подобна тема в нашия форум и реши да разширим инициативата Simple Smile Аз пък по цял ден гледам сестрата как се ровичка във Вашия форум, та първото място където ми хрумна да търся изкореняване на заразата, наречена сутиен, беше именно гнездото на заразата Simple Smile

Сестра значи... Thinking

# 118
хихи, не стрелям напразно Стрелче Mr. Green нЕма да хабим патроните, че са дарение за Каузата.
Ех, петък вечер е, секс-тема трябваше само newsm47

Поеми ми функциите  Sunglasses Лека ви от мен Grinning

# 119
Да ме убиеш не мога да измъдря с какъв юзърнейм се е регнала Simple Smile А смея ли да питам, и без това ме заплашва с физическа саморазправа, щото видиш ли, очаква да получа бан по IP и да и резнете и на нея клончето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт