Не на сутиените!

• 17 420
  • 184
  •   1
Отговори
# 120
Да отговоря и аз: Досега не използвах форуми, за да агитирам срещу сутиена, днес ми хрумна и само за няколко часа вече е тема №1 в няколко форума Simple Smile

# 121
  • София
....
Е, то и аз не носех до 22-годишната си възраст... и редовно се сблъсквах с подвиквания от рода "Глей, глей, как рипат, като прасенца у чувал" Blush
Insomniac, трябваше да ме видиш тогава Wink

Bravo! tooth
Дона, много си идейна... smile3501

# 122
Стрелче, гут найт Grinning
Днес, гледам, е ден за конспирации Rolling Eyes Инсомниак, тук трудно ще заслужиш за БАН, освен ако пряко не си го търсиш Grinning

# 123
Да ме убиеш не мога да измъдря с какъв юзърнейм се е регнала Simple Smile

Ти кажи откъде е, на колко години е, деца да/не, колко, на каква възраст, семейни проблеми има ли и ние ще ти кажем коя е Mr. Green

# 124
Е глупости, аз съм инТЕЛЕгентен и културен човек Simple Smile Скромен и мързелив. Понякога - простак. Кой форум би се лишил от моите услуги Simple Smile

# 125
Ти кажи откъде е, на колко години е, деца да/не, колко, на каква възраст, семейни проблеми има ли и ние ще ти кажем коя е Mr. Green
Joy Joy Joy Да, така е  Laughing

# 126
Няма ли кой да изкара темата за аналния секс, тц, тц...

Цитат
milanoff Friday 23 June 2006 13:01:11
23.6.2006 g. 12:59:10_******_wrote:
"Poveche analen seks, po-malko nejelana bremennost"
Hug

# 127
Моята тема предизвиква неочаквани дискусии в трети един форум, насладете се, може и да ви хареса това:

"За белия брилянт ми беше думата, но ценителките на естествените форми никога не са ползвали споменатия модел с концентричните кръгове. Ефектът от него беше като ефект от конусчета под блузката. Дори по времето на брилянка изисканите дами никога не гонеха острите форми - таквиз едни напърчени, почти хоризонтално, издуващи блузката почти като дула на оръдие. Също изисканите дами държеха на кройката, която раздалечава, а не събира двата основни компонента на сутиена. Щото синоним на селско беше - напърчени, стърчащи, събрани... 
Сега, ефектът на естественото се постигаше с кройката - надлъжен хоризонтален шев, а също и капитониране само на долната, поддържаща част, горната част на чашката трябваше да бъде лека и мека."

# 128
Да ме убиеш не мога да измъдря с какъв юзърнейм се е регнала Simple Smile

А, войничка от Пловдив е, толкоз по въпроса Wink

# 129
са да ви питам какво ме обсъждате тука без да знам
първо, аз съм дъртак на 17 годин
второ, не съм сексист
трето, признавам си, девствен съм
четвърто, що всички живи хора са с мръсно подсъзнание и свързват ника ми с педерастии или перверзии
снайпериста може ли да дебне да те ебне?
подводницата в морето може ли?
в гората партизана и в пустинята талибана може ли да дебнат да те ебнат?
зад ъгъла джебчия може ли да те дебне?
него пък зад следващия ъгъл може ли да го дебне полицист?
зад линковете може ли хакер да те дебне да те ебне?
и всъщност това не го ли правят всички в интернет, дебнат да те ебнат
а никът ми всъщност е вдъхновен от снайперистката ми игра на CS и от една песен от R&B reckords "София джунгла", в която на едно място се пее "...всеки дебне да те ебне..."
тука инсото нема никаква администраторска власт, така че ще зема и на него и на 100ян да им тегля една майна, като ще ме обсъждате некъде свиркайте

# 130
Браво! Чудесна дискусия  Grinning
Махам го веднага.
Случайно да има желаещ да ми ги попридържа, докато в замяна му крепя Достойнството.

# 131
Душа(с нецензурния ник), тук сме все дами, има си е тема даже. Вулгарен идваш леко Peace

# 132
Винаги в услуга на дамите, Кейси Simple Smile

# 133
Мухахахахаха, не, не може да бъде истина това тука  Laughing

Честно, ако още двама-трима индивида се появят тук, наистина ще реша, че днес по обед сте стоели голи на пазар "Триъгълника" и сте чакали да ви тресне някой гръм  newsm78

# 134
гръм не, ама нещо ме е ударило по главата кога съм бил ей такова лапе, когато ходех прав под масата, а сега се навеждам да си влеза дома
да, може в рамката на вратата да съм се треснал

Общи условия

Активация на акаунт