RYANAIR -14

• 60 978
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Застраховката си я вземете когато взимате колата от летището. Когато сте с пълна застраховка не блокират сума, блокират когато ползвате само стандартната която е включена в цената.

# 406
Това означава ли, че щом искам пълна застраховка и не блокира сума, ще мога да платя с дебитна карта

# 407
Не само с кредитна може.

# 408
здравейте,
имам закупени 2 билета за след месец до брюксел.
може ли при стандартно чекиране 2 дни преди полета да добавя приоритет за двете посоки само на единия пътник  а втория със стандартно качване и без право на 2-ра чанта ?
т.е. да платя само 2х8 евро

# 409
Да, може само за един,  но май преди чекиране трябва да го направиш

# 410
благодаря,
и аз така си мисля  да избера само на единия приоритет по време на чекирането а не след това Simple Smile

# 411
  • Пловдив
благодаря,
и аз така си мисля  да избера само на единия приоритет по време на чекирането а не след това Simple Smile

Аз съм си купувала приоритет след чекиране, просто повторно съм разпечатвала бордната карта

# 412
Теоретично може, но ако не са свършили определените бройки приорити.
След това предлага само голям багаж на по-висока цена.

# 413
  • София
Благодаря на всички за успокоението. Прави сте , просто малко ми дойде в повече паниката за един момент... Много успешни излитания и кацания пожелавам на всички Purple Heart

# 414
  • София
Здравейте,
Ще пътувам с Раян с двете ми деца, като сме закупили приорити за всички. Според вас дали мога да чекна 1-2 от 10кг. багаж по свое желание или ще искат да доплатя по 8 евро допълнително за това?

# 415
  • София
благодаря,

Аз съм си купувала приоритет след чекиране, просто повторно съм разпечатвала бордната карта
И аз го тествах това снощи, без да искам. Мислех че съм купила 1 приоритизиране, а то се оказа че не съм. И го добавих след чекирането, веднага се отрази в бордната карта. По 10 евро в посока, София-Рим. Не съм сигурна дали е нормалната тарифа или е по-скъпа отколкото когато приоритет се купува с билета.

# 416
Момичета, ако си превиша малък куфар 10 кг , колко ще трябва да доплатя на летището?

# 417
# 418
  • София
Малка туристическа ютия мога ли да взема?
И още нещо...Имам доплатен куфар до 10кг(50х40х22),но ми обясниха,че е втори(допълнителен)ръчен багаж.Щял да е при мен в самолета,а не в багажното.Платих 36лв. за него.Това значи ли,че ще бъде отварян и проверяван?

# 419
Куфарът ще го отворят щом ще бъде с теб в самолета.
Колко ще гледат и ровят не се знае, но ще мине и през рентгена, както и дамската
чанта.
За ютията, не знам дали можеш да вземеш в ръчния при теб.

Общи условия

Активация на акаунт