RYANAIR -14

• 60 018
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Преди месец помагах на приятелка да се чекира, дори на чата писах. Оказа се, че трябва да я чекирам в двете посоки едновременно.

# 556
При намерение за смяна на документи се правят 2 отделни резервации.
Съответно за втората се въвеждат новите номера на документа.
Пиши на чата - дано помогнат.

# 557
  • UK
Благодаря, не ми е минало през ума, а къде да намеря чата? И него не намирам.

# 558
Долу в десния ъгъл "пиши в чата". Аз последно като пътувах, поотделно си чекирах отиването и връщането, на една резервация бяха.

# 559
  • sf
Всъщност то не е ли написано, че може да се чекира и връщането, но като се стигне до избор на места, дава, че ако не купуваш места, ще може да чекираш 48ч преди полета.

# 560
  • UK
Аз имам купени места, не съм сигурна. Сега говоря с тях на чата, но то става супер тромаво и бавно. Жената сега ми разправя, че новият им сайт работел по-добре на google chrome, да си го изтегля и да пробвам оттам, защото аз и казах, че съм на мозила.  Anguished

# 561
Здравейте, може ли да помоля за съдействие от някой, защото не разбирам английски. Получих писмо от компанията за промяна на полета. Преведох с гугъл преводач и разбрах, че потела се изменя от терминал 1, и сега съм в следната чуденка : Дали съм разбрала правилно, защото в началната страница на Райън ер пише, че всички полети са от терминал 2. Публикувам и ви писмото, ако нямой може да помогне ще съм благодарна.
Dear Customer

Please be advised that there has been a flight time change to your Ryanair booking (see your new flight details below). Please advise other passengers travelling in your party of the changes.

Important: If you have already checked in online you will need to check in again and reprint the boarding passes.

PLEASE CLICK HERE TO ACCEPT THIS FLIGHT CHANGE ONLINE:

https://schdchng.ryanair.com//Accept?i=3123XV669F00141604-FR6409 … I5OX4BC&lg=bg

If the above link has wrapped onto a second line please copy and paste it into the address bar of your browser.

Please note that Ryanair are not liable for any prepaid expenses directly or indirectly related to your booking as a result of this schedule change.

Ryanair wish to apologise for any inconvenience caused by the change to your flight.

YOUR CONFIRMATION NUMBER IS: XV669F
ITINERARY/RECEIPT - All times are local.

PASSENGERS
1. PLAMEN IVANOV 2. POLINA IVANOVA 3. IVELINA IVANOVA 4. PETYA IVANOVA

Your new flight details are as follows:

GOING OUT
From Sofia (SOF) to Madrid T1(MAD)
ср 26юни2019 Flight 6409 Depart SOF at 1820 and arrive MAD at 2105

# 562
В писмото пише, че е сменено времето на полетите съобразно дните и часовете, посочени най-отдолу.
Като си знаете първоначалните часове, можете да прецените колко е голяма разликата.
Също Ви приканват, ако желаете, да приемете промяната.
В зависимост от сериозността на промяната имате различни варианти.
Никъде не пише, че ще летят от София от терминал 1. В Мадрид ще кацнат на терминал 1.

# 563
  • София
Здравейте, аз пак в темата в с нова питанка - може ли някой да даде инфо за раница, която е допустима за пътуване (платила съм приорити и две чанти ръчен багаж - едната до 10 кг)...Миналата година пътувахме с куфари, бяха на границата на размерите, но никой не ни провери и минахме без проблем. Понеже имахме цял ден престой в Атина решихме да се поразходим и се оказа доста неудобен вариант да влачим багажа по улиците, тази година решихме да пробваме с раници. В тази връзка моля ако някой има удачно предложение, да сподели.

# 564
Размерите на багажите са фиксирани, винаги се пътува на риск ако раницата или куфарът е по-голям

# 565
  • UK
Аз се справих с чекирането, благодаря на тези, които се включиха. Смъкнах си приложението и през него имам опция да чекирам само едната посока. Явно наистина има разлика в изгледа на сайта и опциите според браузъра и аппа.

# 566
  • София
Размерите на багажите са фиксирани, винаги се пътува на риск ако раницата или куфарът е по-голям

Да, знам, че има риск, просто попитах, ако някой пътува с раница вместо с куфар, да даде инфо за такава, която става като размер и откъде евентуално може да се купи...

# 567
  • София
Ами вземаш 1 шивашки метър и тръгваш по магазините за чанти и раници.
От къде да се купи е много индивидуално - аз предпочитам леки и евтини чанти от китайски магазини.
Друг пък без Самсонайт няма да се качи на самолета.
Как да ти кажа от къде да купиш - нито знам в кой град си, нито нищо.
Мога да те пратя напр- в Лозенец, а да ти е далече и неудобно.
Отиваш в близкия мол и разглеждаш видове раници според размерите на РЕ.

# 568
раниците са лесни, защото са меки и дори размерите да не отговарят съвсем, ще влязат в рамката
избери си на вид и удобство и после виж размерите да не са съвсем неподходящи

# 569
Ние пътуваме почти винаги с раници, купихме ги от един търговски център в нашия град за по 35 лв, после ги видях другаде и на 25, ама както и да е. Размерите им са малко по-малки от допустимите, ама ако се напълнят здраво, ги достигат. Такива неща си купувам с шивашки сантиметър, меря наред и така.

Общи условия

Активация на акаунт