RYANAIR -14

• 60 026
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Пишете им на чата да го оправят, и ако не - чак тогава си мислете да размените и рождените дати
Не е трагедия, или едното или другото ще свърши работа, в много краен случай ще си платите малко за промяна

# 541
На мен от чата безплатно ми прехвърлиха приорити от един на друг човек. Пиши им, ще го оправят

# 542
Минаваш фейс контрол, там гледат данните, според мен рискът е твърде голям. Пробва ли в чат?

# 543
  • София
Здравейте,

В сряда летим до Рим и ми е малко притеснено.
Имаме 2 куфара, които се водят ръчен багаж, но не отговарят на размера за ширина на Ryanair с 3 см.
Размерите на нашите куфари са 53/35/23
Височина и дължина - ок, но ширината... Дали ще трябва да доплащаме или да рискувам.
Преди 2 години летях до Пиза и не ги минаваха през оразмерителя, а бях със същия куфар.

# 544
Има риск винаги, дори и 20 човека да са минали без да ги проверяват на същото летище

ПП. точно в Пиза спряха едни пред мене за голяма раница

# 545
По този повод, преди време с ММ пътуваме с еднакви куфари, не препълнени, но малко по-големи от допустимото. Във Валенсия той минава пред мен на проверката каката му пожела приятен полет и ме почва мен, че куфара ми бил по-голям. Не съм доплащала, но много мрънкаше. Така че риск винаги има ако не спазваш правилата.

# 546
  • София
Гледам оразмерителя и според мен са проблемни дължината и височината, а ширината не толкова Smile
В сряда ще видим...

# 547
Цитат
Свържете се с чата, обикноженно съдействат. Няма как да не се притеснява НЕ мпже да чекира детето, защото заради обръщението не може да въведе година на дете.
Свързах се на чата, предостави им всички данни и коригираха нещата доста бързо и без допълнителни такси.

# 548
Гледам оразмерителя и според мен са проблемни дължината и височината, а ширината не толкова Smile
В сряда ще видим...

Моля пишете след сряда. И ние летим за Италия но в петък. По същия начин куфара ни е 1-2см по широк. Аз ходих до летището и го мерих и влиза в оразмерителя, като леко е навън , понеже се мерят и влизат странично куфарите в клетката на Rayan. Не се напъвхват отгоре.

# 549
  • UK
Здравейте, опитвам се да чекирам полет, обаче понеже е двупосочен, може ли да чекирам само едната посока? Понеже ще подменям паспортите на мен и децата и мислех да чекирам само на прибиране към Бг и после с новите документи да чекирам прибирането. Има ли такъв вариант или какво всъщност се прави в случая? Благодаря.

# 550
Ако става въпрос за Райън, в чиято теме сме, чекирането става за всяка посока поотделно, дори билетите да са закупени на една резервация. Няма проблем да използвате различни документи за самоличност за двете чекирания.

# 551
  • UK
Ъ. Аз съм през компютъра и ми дава да сложа тикче на името само, под името са ми двата полета, не ми дава да ги тиквам тях, за да си избера.
На коя стъпка ми дава да си избера посоката, която чекирам? Първо е select passengers, после add id documents, check-in extras и get boarding pass. Не смея да ги мина сега всички, за да не чекирам за двете посоки.

# 552
Ако имаш запаметени данни за документи, ги изтрий

# 553
  • UK
Ако имаш запаметени данни за документи, ги изтрий
О така ли, добре, сега ще пробвам, мерси.

# 554
  • UK
Изтрих ги, но нищо не се променя.

Общи условия

Активация на акаунт