RYANAIR -14

• 60 928
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • София (Възраждане)
Благодаря, вече е свършила работа, но все пак е правила отделен акаунт..някой компетентен я е съветвал:)

# 526
  • Стара Загора
Кога може да се запази място /безплатно/ от сайта им ? Знам , че трябват 2 дни преди полета , но трябва ли точно 48 часа да остават. Нещо не става !!! Остават още 5 часа до тези 48 часа ! Така ли е ?

# 527
Не съм сигурна какъв е точно въпросът Ви. 48 часа /и в следващите до 2 часа преди полета/ можете да се чекирате и тогава системата автоматично Ви определя място. То е безплатно, но нямате право на избор.

# 528
Щом остават повече от 38 часа,  ще чакате. То няма нужда от бързане, няма да избягат.

# 529
  • Стара Загора
Не съм сигурна какъв е точно въпросът Ви. 48 часа /и в следващите до 2 часа преди полета/ можете да се чекирате и тогава системата автоматично Ви определя място. То е безплатно, но нямате право на избор.

Летим на 31.03.2019 в 17.20 часа , трябва ли да чакам днес да стане 17.20 часа и тогава да си чекирам билетите безплатно ?

# 530
Кога може да се запази място /безплатно/ от сайта им ? Знам , че трябват 2 дни преди полета , но трябва ли точно 48 часа да остават. Нещо не става !!! Остават още 5 часа до тези 48 часа ! Така ли е ?
Трябва да остават 48 часа или по-малко, до 2 часа преди полета, последните пъти летяхме сутринта рано, аз чекирах късно предната вечер и двата пъти бяхме на хубави места, които иначе са по 13 и 20 евро.
Сега видях кога летите, след 17,20 днес ще можете да чекирате.

# 531
да, след 17.20 ч. днес ще стане.
Може и малко по-късно, но до 2 часа преди полета.

# 532
  • Стара Загора
Благодаря !!!

# 533
  • София
Здравейте, сигурно се е дискутира този въпрос, но толкова ми е притеснено, че не мога да търся... Мога ли да си променя датите за пътуване, дори с доплащане? Закупих билети за август преди три дни, но се оказва че няма да можем да тръгнем и има ли някаква опция да ги презаверя за септември?

# 534
Можеш да. Плаща се такса за смяна + разликата в цената. като избереш промяна в сайта ще видиш колко струва.
Ако променят часа на полета може да ви излезе безплатно

# 535
Здравейте! Преди 3 месеца съпругът ми направи резервация за мен и двете ни деца. Сега реших да се чекирам онлайн и се оказа, че е разменил обръщенията пред имената на децата. На голямото е child , а на малкото - Mr. Сега не можем да направим регистрацията, защото не ми позволява да въведа рожденните дати на децата. Голямото е на 12, а малкото на 7 години. Мога единствено да сменя имената на двамата, но таксата е 230€. Помогнете! Какво мога да направя?

# 536
Не се притеснявай за обръщението. Аз по погрешка съм била Mr вместо Mrs и е нямало проблем.

# 537
Цитат
Свържете се с чата, обикноженно съдействат. Няма как да не се притеснява НЕ мпже да чекира детето, защото заради обръщението не може да въведе година на дете.

# 538
Не се притеснявай за обръщението. Аз по погрешка съм била Mr вместо Mrs и е нямало проблем.
Опитах да променя, при мен мога да променя, мога и Mr да се запиша, но при децата не ми позволява. Чудя се ако въведа данните от паспорта на голямото при името на малкото дете, дали някой ще забележи? Ще пътуваме само с ръчен багаж, така че няма да минаваме на чек ин гише.

# 539
Цитат
Свържете се с чата, обикноженно съдействат. Няма как да не се притеснява НЕ мпже да чекира детето, защото заради обръщението не може да въведе година на дете.
Утре ще опитам да се свържа на чата. Бих звъннала по телефона, но не  съм добре с английския. Надявам се да ми съдействат.

Общи условия

Активация на акаунт