Да се надявам ли на промяна?

• 10 784
  • 331
  •   1
Отговори
# 195
Вие как се предпазвате?

Вади го на 4.28 мин

# 196
  • София
"Идвам", пази се. Най- вероятно.

# 197

Ох, съвсем на ебавка ме взехте, но си го заслужавам и за съжаление срам-не срам.....така е

# 198
  • Varna
Аз, щах да си направя майтап, а то било истина ooooh!

# 199
Сега чети, не си малка, би трябвало майка ти да е свършила тази работа.
Малки количества сперма могат да изтичат и преди еякулацията. Така че прекъснатият полов акт НЕ е надежден метод за контрацепция, а пък против венерически болести - съвсем. Сума ти бебета са се родили в следствие от такова "пазене".
При мъжете с нестабилна ерекция като твоя човек такива предварителни течове са по-чести.
Няма нищо неудобно в тези неща.
Абортът е много по-неудобен.

# 200
Сега чети, не си малка, би трябвало майка ти да е свършила тази работа.
Малки количества сперма могат да изтичат и преди еякулацията. Така че прекъснатият полов акт НЕ е надежден метод за контрацепция, а пък против венерически болести - съвсем.
При мъжете с нестабилна ерекция такива предварителни течове са по-чести.
Няма нищо неудобно в тези неща.
Абортът е много по-неудобен.

Зная и, слава богу, не е станало нищо. Но си казах твърдо, че това е в миналото тази моя глупост. Няма да се повтори никога.

# 201
Ами то това практически ти решава дилемата. Щом не може с презерватив, а ти няма да даваш без, значи какво да правите заедно?

Относно нестараенето - предполагам, че свършва много бързо и предварителната любовна игра го излага на още по-голям риск от същото. Така че кара по същество, пък колкото изкара. Много зле за тебе обаче. Ти наистина си нямаш понятие какво е да си с добър любовник - не само чисто технически, а и като отношение. Един ден ще те е яд на тебе, че си се задоволявала с такова едно...нищо.

# 202
Е, как 5 минутен секс на по дваЕсе години, бре?
Толкова ви съжалявам поколението, честно Head Band Нещо не е наред.
Моме, един мъж иска ли и най-вече може ли, никакъв презерватив не може го спре.

# 203
Ами то това практически ти решава дилемата. Щом не може с презерватив, а ти няма да даваш без, значи какво да правите заедно?

Относно нестараенето - предполагам, че свършва много бързо и предварителната любовна игра го излага на още по-голям риск от същото. Така че кара по същество, пък колкото изкара. Много зле за тебе обаче. Ти наистина си нямаш понятие какво е да си с добър любовник - не само чисто технически, а и като отношение. Един ден ще те е яд на тебе, че си се задоволявала с такова едно...нищо.

Ами, бях си мислила, да се тества пак и после да обещае, че няма да има намесени други хора. 

# 204
Е, как 5 минутен секс на по дваЕсе години, бре?
Толкова ви съжалявам поколението, честно Head Band Нещо не е наред.
Моме, един мъж иска ли и най-вече може ли, никакъв презерватив не може го спре.

Еми, искаше ама не можеше наистина. Според мен и психическата нагласа играе роля като си повтаря постоянно, че не може със и че не е гот. Пък и според мен малко повлиява и факта, не знам реално дали го притеснява, че не се е справил няколко пъти със.

# 205
Това предпоследното не го разбрах...

Девойче, що ти е да се мъчиш с тоя дефектен чип?
На тия години мъжете трябва да ходят с пликче пред скута в рейса, да не скандализират хората. Представям си го след десетина години - съвсем ще повехне.

# 206
то за 5 мин има ли смисъл да слага презерватив, само ще го изхаби. докато го сложи и всичко ще е свършило
хихихихи бъзик
то презерватива не се ли слага когато вече има ерекция. или самата мисъл, че ще го сложи го подтиска? между другото презерватива намалява чувсвителността, така че ако успеете със може да изкара и по дълго примерно 6 мин. SatisfiedSatisfied
искаш връзка с този човек - цял ли живот ще караш - "докато свикна и свършило"

# 207
Имам предвид, да кажем, че наистина е опитал със и не е станало и това го и подтиснало и съвсем го е отказало, за да не се излага, че не му става със. Не че някога ще се присмея или каквото и да е, ама е несериозно да не може със..според мен. Да, сигурно е различно усещането, но в крайна сметка, не може да се мисли само с долната глава. Ако трябва, ще тренира, знам ли...

# 208
Да тренира върху някоя друга. Ти си вземи трениран.

Сега сериозно.
Ако беше едно добро момче, което да те носи на ръце и да те прави щастлива, би могла да проявиш снизхождение и да работите някак върху този дефект. Огромен дефект честно казано.

Но при твоята ситуация е повече от безсмислено. Направо глупаво. Любовна връзка без качествен секс, това си е жива мъка.

# 209
Хайде от мен малко оптимизъм - приеми го като опит. Че. Така секс НЕ се прави. Пак ще повторя, иска ли мъж една жена, нито презерватив ще го спре, нито....презерватив Blush

Общи условия

Активация на акаунт