Да се надявам ли на промяна?

• 10 751
  • 331
  •   1
Отговори
# 315
Сега попрочетох повечко за проблематиката. Дали пък не е прекалил с жените и вече наистина да има проблем с ерекцията и само без презерватив му става. Може и да си кани всеки ден различна, и да търси потрбителката, когато и дойде реда (иска му се малко с нея сега). Може и затова да не излиза по кафета - за да не го засече някоя от многото му държанки и да му се разсърди.
Може и наистина да си има физиологичен проблем. Може и гей да е, но да се мъчи неуспешно да е нормален.
Абе ква зодия е тоя?

# 316
  • София
Авторката обаче знае как да подава информация. Независимо дали всичко е вярно или не.
За нула време навъртя 20 страници, а хората продължават да ѝ пишат и да я убеждават, да ѝ дават съвети. Ако беше някоя друга със същата история, досега да са я заклеймили и отлюспили.

Аз лично смятам, че човек, който се изразява адекватно и лесно поддава на всякакви съвети, не може да е толкова заблуден. По- скоро отговаря на реакцията, за да има и следваща, и следваща.

Съжалявам, ако всичкото е вярно и ѝ пожелавам да си намери свестен човек, но аз лично се отписвам от темата, в която още от вчера нещо ми залъха на гнило.

# 317
Авторката обаче знае как да подава информация. Независимо дали всичко е вярно или не.
За нула време навъртя 20 страници, а хората продължават да ѝ пишат и да я убеждават, да ѝ дават съвети. Ако беше някоя друга със същата история, досега да са я заклеймили и отлюспили.

Аз лично смятам, че човек, който се изразява адекватно и лесно поддава на всякакви съвети, не може да е толкова заблуден. По- скоро отговаря на реакцията, за да има и следваща, и следваща.

Съжалявам, ако всичкото е вярно и ѝ пожелавам да си намери свестен човек, но аз лично се отписвам от темата, в която още от вчера нещо ми залъха на гнило.

Хаха, не виждам какво гнило търсите. Нито има защо да се правя на заблудена пред непознати. Просто си ме мъчи тоя въпрос и имам нужда да го дъвча постоянно, отстрани изглежда нелепо сигурно, който смята, че има нещо "гнило", може да напусне темата и да не пише повече. Все пак, никой не е тук насила.
Аз осъзнавам какво ми казвате, но просто малко или много вътрешната борба продължава, но ще се постарая за свое добро да го приключа. Все под вола теле да се намери. Благодаря отново на писалите! Ако някой админ прецени, че темата вече не трябва да се дъвче, нямам против да бъде изтрита. Аз така или иначе си запазих мненията, които ми бяха полезни и надъхващи.

# 318
Аз прочетох първите пет страници, после и последните две - три и не зная в междувремието какво толкова се е развивало, но тонът си е един и същи, съветите - също.
Присъединявам се към общото впечатление, че щом се виждате само у тях и само от време на време, няма как да се развие нещо повече, човекът просто не иска нищо повече и няма как и да "те открие" , щом рутинно правите само едно и също.

Не зная защо ми е нещо непълна историята, първият пост трит ли е ?

# 319
Виж какво, момиче. От ролята на жена над 30 с двуцифрена сума партньори, както и над 10 годишна моногамна връзка, мога да ти кажа - не те ли търси един мъж често, било то и за секс - не се унижавай ти да го чакаш и търсиш! Няма абсолютно никакъв смисъл. Ако ти харесва секса, давай, но се оглеждам за нещо по-добро. То ще дойде. Мъже под път и над път, не ходи след някакъв мухльо, защото само ще изпуснеш по-добри възможности. Млада си, тепърва сега е времето да опитваш. Успех!

# 320
Колкото и да е незаинтересован един мъж за чувствата на жената, ако е нормално потентен и с нормално либидо, ще иска секс поне 3-4 пъти седмично с продължителност поне 20-30 минути. Не само ще иска, ами ще страда, ако не го получава. Да, ще пропуска предварителната игра, но няма да се секси веднъж месечно по няколко минути, нито ще му спада от презерватив.
Преждевременната еякулация може да се дължи на превъзбуда. Но тогава има повторение. В случая очевидно е физиологичен проблем.
Рядкото сещане може да се дължи на депресия и преумора. Но от какво се е депресирал и преуморил младежът? Явно и тук проблемът е физиологичен.

Не мисля, че авторката ни пързаля, но със сигурност не й се иска да приключи темата. Това е просто още един начин да бъде с него, да запази присъствието му още малко. Все едно си говори с приятелките - ама те сигурно вече не искат да я слушат, след като са й казали многократно едно и също.
То и ние няма какво повече да кажем, отдавна се повтаряме.

Не е продуктивно да се прелива още от пусто в празно. По-скоро авторката трябва да си направи строен план за бъдещето и да си го спазва - плътно заемане на времето и мислите с разнообразни дейности, така че да няма много шансове да остава насаме с празни въжделения.

Гарантирано до 3-4 седмици ще отшуми.

# 321
И аз мисля, че темата е една не чак толкова интересна пързалка. Защо ли? Ами някак много дозирано, премерено се подава нова информация, целейки повдигане и задържане на интереса. И всичко това безпристрастно и интелигентно и прекалено зряло на фона на привидната невинност на авторката. Нещо не ми се връзва.

# 322
Колкото и да е незаинтересован един мъж за чувствата на жената, ако е нормално потентен и с нормално либидо, ще иска секс поне 3-4 пъти седмично с продължителност поне 20-30 минути. Не само ще иска, ами ще страда, ако не го получава. Да, ще пропуска предварителната игра, но няма да се секси веднъж месечно по няколко минути, нито ще му спада от презерватив.
Преждевременната еякулация може да се дължи на превъзбуда. Но тогава има повторение. В случая очевидно е физиологичен проблем.
Рядкото сещане може да се дължи на депресия и преумора. Но от какво се е депресирал и преуморил младежът? Явно и тук проблемът е физиологичен.

Не мисля, че авторката ни пързаля, но със сигурност не й се иска да приключи темата. Това е просто още един начин да бъде с него, да запази присъствието му още малко. Все едно си говори с приятелките - ама те сигурно вече не искат да я слушат, след като са й казали многократно едно и също.
То и ние няма какво повече да кажем, отдавна се повтаряме.

Не е продуктивно да се прелива още от пусто в празно. По-скоро авторката трябва да си направи строен план за бъдещето и да си го спазва - плътно заемане на времето и мислите с разнообразни дейности, така че да няма много шансове да остава насаме с празни въжделения.

Гарантирано до 3-4 седмици ще отшуми.

Право в десетката, приятелите ми и сестра ми са вдигнали ръце и им омръзна да повтарят едно и също Grinning Точно, някакси не искам да спирам да говоря и поне усещам, че сте добронамерено настроени.

Преди да спра, само ще повторя, че не пързалям никого и подавам информацията, за която ме питат, отначало започнах много общо, защото ме беше страх да навляза в подробности, но когато видях, че хората поне повтарят това, което и близките ми, си споделих всичко. Не се правя на невинна или каквото там FrauDanna написа. Колкото до това, че всичко е поднесено грамотно...Ами, съжалявам, че не я написах неадекватно и на шльокавица, тогава щеше да кажеш да се науча да пиша, сигурно. Зряла съм за годините си да, ама като се намесят чувствата ,очевидно, съм глупава и наивна. Както и да е.

БЛАГОДАРЯ на всички!

П.С
И кой и защо, за бога, ще се занимава да пише пързалки и да съчинява такива детайли??? Мисли разумно....

# 323
Въобще не е пързалка. Просто 20стр се чеше егото на един пубер. Каквото и да се каже се обръща , колко е добра , умна и прекрасна. Според мен , ако говореше и с момчетата толкова , колкото тук и ако е тооооолкова впечатляваща , отдавна нямаше да е сама . В началото много влюбена и той имал потенциал , сега милата да я ужалиш тя използваната и изтрадалата , а той боклук долен и олигофрен  . Еми не е ОК на 24 да не си знаеш интересите и мястото , а да си търсиш хвалби по форумите . Съжалявам , ако съм груба за някой , ама всичко си има граници .

# 324
Един последен съвет: отърви се от рефлекса постоянно да се самообиждаш и самоподценяваш. Нищо ти няма - чудесна, образована, възпитана, скромна, привлекателна млада дама с нормална среда и нормални интереси. Нищо не си сбъркала, пък и да сбърка човек понякога, това не го прави глупав или смотан. Цени себе си, за да те ценят другите.

# 325
Въобще не е пързалка. Просто 20стр се чеше егото на един пубер. Каквото и да се каже се обръща , колко е добра , умна и прекрасна. Според мен , ако говореше и с момчетата толкова , колкото тук и ако е тооооолкова впечатляваща , отдавна нямаше да е сама . В началото много влюбена и той имал потенциал , сега милата да я ужалиш тя използваната и изтрадалата , а той боклук долен и олигофрен  . Еми не е ОК на 24 да не си знаеш интересите и мястото , а да си търсиш хвалби по форумите . Съжалявам , ако съм груба за някой , ама всичко си има граници .

Знаеш ли какво? Да, груба си  и не си търся никакви хвалби, и казах няколко пъти, че не влизам в роля на жертва и не съм искала да бъде изкаран лош, боклук и прочие. Просто исках мнения, и да си поговаря с други хора и очевидно получих и подкрепа, за която благодаря. Винаги ще се намери някой заядливец. Едва ли, ако си търсех хвалбите, щях да идвам да мрънкам и да се регистрирам в бгмама. Комплименти получавам и в реалния живот. 
Само за едно си права, че не е ок, че не си гледах интереса.
Айде, че вече прекалихте някои хора.

Към кого мога да се обърна темата да бъде изтрита???

# 326
Е , защо ще триеш?
Толкова добронамерени хора тук бяха съпричастни.
Аз лично исках да се справиш и да ни споделиш.
Успех !

# 327
Е , защо ще триеш?
Толкова добронамерени хора тук бяха съпричастни.
Аз лично исках да се справиш и да ни споделиш.
Успех !

Ами, защото очевидно хората си мислят, че ги лъжа и че съм дошла да си прося комплименти и да се правя на многострадална Геновева. Малко обидно ми стана, защото наистина ми е кофти от ситуацията с този младеж, а тука се изопачиха нещата.
Благодаря за пореден път на всички за доброто отношение! Ще ви държа в течение и ще се справя, все пак, толкова   съвети дадохте, няма да ви предам Grinning Grinning Simple Smile Simple Smile

# 328
Още един "последен" - и напълно добронамерен Simple Smile съвет: бъди по-дебелокожа. Не допускай да те нараняват толкова лесно от чужда критика или грубост. Недей да подскачаш като опарена при всяка по-остра дума. Приеми, че срещу тебе винаги стоят хора със своите си проблеми и недостатъци. Понякога ще са прави в забележките си, друг път - не. Острите ти реакции издават уязвимост, която не винаги е от твоя полза. В много случаи е по-добре човек да се пошегува, отколкото да се обиди Simple Smile.

# 329
  • София
Винаги ще се намери някой заядливец. Едва ли, ако си търсех хвалбите, щях да идвам да мрънкам и да се регистрирам в бгмама. Комплименти получавам и в реалния живот. 

Айде, че вече прекалихте някои хора.

Просто си показа рогцата. Имаш нужда от внимание. И си самохвалка.
Смачканите хора, които се самообвиняват и нямат самочувствие, не говорят така и не интернализират всяко изказване. Има вътрешна съпротива и сдухване.

Общи условия

Активация на акаунт