Сватба, булките на 2019 тема 3

• 53 083
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
От амазон (в Германия). Ето линк, но не знам дали ще се отвори: https://https://www.amazon.de/Spiegelau-Nachtmann-Sektkelch-Set-Kristall … YL&ref=plSrch

Сигурно и в България се намират такива в обикновените магазини (не сватбени).

Скрит текст:
Ние поръчахме обикновени кристални чаши и мисля да ги украся със зелена клонка (може би евкалипт) и панделка. Ето снимка (май бяха 16 евро двете).

От къде ги поръчахте?

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 07:19 от AnMary

# 121
Здравейте, момичета!
И аз да се включа в темата за кумовете. Искахме да са двойка,но нямахме подходящи приятели.Беше много труден избора, но накрая решихме да бъде братовчед на годеника ми. Те ще се женят няколко месеца преди нас . Виждаме се често, но последно време си станахме и още по-близки, защото всичко търсим и организираме заедно😂😂😂.  Сега с кумичката сме решили да разведем мъжете малко из Асеновград, за да погледнем за рокли. Надявам се там да намерим и чаши.
Знам ,че сме септември месец, ама гледаме от по-рано да си подготвим нещата.
Останаха само поканите, да направим , ама не си давам много зор 😂

# 122
Здравейте, момичета!
И аз да се включа в темата за кумовете. Искахме да са двойка,но нямахме подходящи приятели.Беше много труден избора, но накрая решихме да бъде братовчед на годеника ми. Те ще се женят няколко месеца преди нас . Виждаме се често, но последно време си станахме и още по-близки, защото всичко търсим и организираме заедно😂😂😂.  Сега с кумичката сме решили да разведем мъжете малко из Асеновград, за да погледнем за рокли. Надявам се там да намерим и чаши.
Знам ,че сме септември месец, ама гледаме от по-рано да си подготвим нещата.
Останаха само поканите, да направим , ама не си давам много зор 😂
Колко хубаво, че споделяте радостта от подготовката едни с други! И ние сме за септември, но уреждаме нещата от сега и ми предстои да започна да правя поканите Simple Smile .
Чашите ще останат и за спомен, аз още не съм търсила, тези кристалните ми харесаха ^_^ .

# 123
Моя съвет за чашите е да си вземете такива, които наистина ви харесват, дори и да са по-скъпи, все пак ще седят цял живот във витрината в хола и ще ви напомнят за събитието. Нашите бяха за около 50 лв., но аз много си харесвам и ще си ги гледам с удоволствие цял живот Simple Smile

# 124
И ние сме септември, ама почти всичко е готово, та и поканите поръчани😃 Е, за чаши не съм гледала, ама има време за тях доста.

# 125
Нашите чаши са от Алиекспрес - бяха 40на лв и си дойдоха здрави и 1:1 със снимката. Тук бях гледала същият модел за по 200+лв, така че съм доволна Simple Smile

# 126
Момичета,дайте интересна идея за подаръчета за гостите. Не искам тип бурканчета с мед или фигурки. Нещо не мога да избера...
И да попитам,тъй като ние сме с изнесен ритуал в хотела, чаши и шампанско за нас и кумовете ли трябва или.?
Мерси

# 127
И аз вече имам чаши, много съм доволна. Исках нещо по - различно от масовите сърчица и кристалчета.
Мисля че ще са много красиви и на снимките.

# 128
Чашите ви са страхотни, ние още не сме купили, а няма много време. Гледах в ринг мол са отворили един магазин Бохемия за кристал и там имаше интересни, но още нищо. Аз щях да питам и нещо по-друга тема. Тези от вас, които са в София и личните км лекари са в други градове, къде мислите да си изкарате медицински за брак?

# 129
Момичета,дайте интересна идея за подаръчета за гостите. Не искам тип бурканчета с мед или фигурки. Нещо не мога да избера...
И да попитам,тъй като ние сме с изнесен ритуал в хотела, чаши и шампанско за нас и кумовете ли трябва или.?
Мерси

Ние ще подаряваме малки бутилки вино, защото сватбата ще е във винарна.
Ако не беше това, щях да подарявам цветя в саксия. А на една сватба подаряваха луковица от холандско лале, защото младоженците живеят в Холандия.
А на друга, с тема "Хавана", подаръците бяха маракаси, които се използваха и по време на сватбата, а и сега вкъщи от децата.
Друга идея е да направиш дарение за някаква кауза и на всеки гост да връчил сертификат, че си дарил от негово име.
Това с подаръците ми е толкова измъчена работа, половината хора според мен изобщо не държат да получат подарък, който после да метнат някъде.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 09:35 от KameliyaKo

# 130
Amisuy, много са стилни.

За подаръчета:
за жени - ветрила, огледалца (с нещо гравирано или отпечатано, свързано със сватбата), брошка, ароматна свещ/масло (лавандулово, розово -  ако е по темата, или сватбата е в близост до тези райони)
за мъже - кърпичка за сако, мини бутилчица с питие, тирбушон с интересен връх
универсални - кутийки в сватбена форма, пълни с бонбонки (ще сложа снимка), магнит със сватбената тема, ако е в някаква местност, брошура с интересни места за посещение, фото будка за моментни снимки, за да си направят гостите снимка за спомен, ключодържател
за деца - сапунени балони (но има опасност целия ресторант да бъде покрит с течността), книжка, оцветявка, балон в смешна форма (от онези, с които правят фигури), чичко тревичко
За тези се сещам в момента, може да допълвам. Ето снимка на кутийките за бонбони
Скрит текст:

# 131
Ние за подарък за гостите май избрахме бисквити. Намерих жена, която се занимава с това и прави страхотни.
Иначе агентката ми предложи да имаме малки тортички като хапка за изнесения ритуал, заедно с питието.
Много хубави чаши видях, аз също искам нещо изчистено. Не ми допадат кристали и сърчица Simple Smile

# 132
За подаръчета на мен ми харесва и тези пръчици канела, излгежда ми много оригинално и лесно за изработка.

# 133
И аз клоня към меденки или нещо друго сладко за подарък на гостите. Много харесах в Пинтерест и едни мраморни/каменни подложки за чаши с надпис за всеки гост. Но доста гледах и не намирам такива (било то и без надпис, и аз мога да ги надпиша), които да не са доста скъпи.

# 134
Здравейте, някой поръчвал ли е сватбени покани от aliexpress или други? Ако може линкове и някакво мнение, заслужава ли си?

Общи условия

Активация на акаунт