Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 884
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте и от мен, и до нашата не остана време. И напрежението е яко.
Аз за алкохол си следях промоции и взепме passport  уиски на 12,99 аколо 20 бутилки,водка златен етикет Sobieski 12 бутилки майче, за по 1блв от Метро.
Ракия свекър ми и баща ми,вс друго е безплатно и неограничено от ресторанта.

А това за колко човека е, как изчислихте, че се чудя ние добре ли сме ?

# 541
Здравейте и от мен, и до нашата не остана време. И напрежението е яко.
Аз за алкохол си следях промоции и взепме passport  уиски на 12,99 аколо 20 бутилки,водка златен етикет Sobieski 12 бутилки майче, за по 1блв от Метро.
Ракия свекър ми и баща ми,вс друго е безплатно и неограничено от ресторанта.

А това за колко човека е, как изчислихте, че се чудя ние добре ли сме ?

Четох по-назад в темите, че препоръчват около 300 мл на човек да се предвиди, като едни пият повече за сметка на други, които не пият много Simple Smile . И аз дебна промоции за уиски за около 120 човека, може би около 20 бутилки ще взема, имаме 15 литра гроздова ракия, водката от ресторанта и съм купила 120 бири.

# 542
Здравейте! С риск да се преповторя с някоя от Вас в по предните дни, реших да Ви питам, колко отделихте като бюджет за украсата в салона, само украси за маси, сватбената маса и арка за сключване на брак? Много ще съм благодарна, ако някоя реши да сподели, тъй като на мен ми казват едни цени, които ми се виждат доста завишени. Simple Smile

# 543
Здравей, аз получих 2 оферти за украса, за 80 човека, младоженска маса, правоъгълни маси за гостите, арка, букет, 10 бутониери, украса за кола, всичко предимно от зеленина и малко естествени цветя излиза между 1500 и 2000лв. Като естествено зависи от конкретните цени на цветята. За София става дума. На теб какво ти предлагат?

Здравейте! С риск да се преповторя с някоя от Вас в по предните дни, реших да Ви питам, колко отделихте като бюджет за украсата в салона, само украси за маси, сватбената маса и арка за сключване на брак? Много ще съм благодарна, ако някоя реши да сподели, тъй като на мен ми казват едни цени, които ми се виждат доста завишени. Simple Smile

# 544
Това, което на мен ми предложиха - за 25 маси за гости, украса за сватбената маса и арката - 2500лв с естествени цветя в бяло и зеленина, а всичко останало кола, букети, бутониери и допълнителни екстри по масата се доплаща. Не знам, може би е нормално, но на мен ми се видя доста, за това реших да питам при Вас как е.

# 545

Здравей,
Аз точно приключих с тази част. За около 120 човека с изнесен ритуал всичко излзезе около 2100лв с вкл ДДС.
Имаме украса за масите с естествени цветя, табло за гости, украса навън (смесени истински и изкуствени по арката). Много съм доволна от отношението на Мелодика, бяха мили и търпеливи. Говорих с няколко други агенции, но цените там бяха доста високи и ми се стори прекалено (да не говорим на годеника ми)
Успех!

# 546
При мен цветята са 2000лв. естествени, като няма да има зеленина. Това е за масите за гостите - 8 броя,арката, сватбената маса, букет, бутониери и цветя зад сватбената маса. Отделно имам 1900лв. за декорация на маси, столове, арка и драпериране на цялата зала.
Като се има предвид какво включва твоята цена ми звучи много приемливо.

Рапунцел, честито.Много семейно щастие ти пожелавам.

# 547
Значи може би цената си е нормална, просто до сега не ми се е налагало и ми се видяха доста, чакам още две агенции за оферти и ще преценя. Благодаря Ви много Simple Smile

# 548
Рапунцел, честито! Бъдете здрави и много щастливи, много обичащи се!

За украсата аз около 1500лв казах на агенцията да се вместим . Малко цветя по масите за гости, малки повече за младоженската маса, арка с изкуствени цветя, букет, украса за колата. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 12:05 от Peoney

# 549
При мен цветята са 2000лв. естествени, като няма да има зеленина. Това е за масите за гостите - 8 броя,арката, сватбената маса, букет, бутониери и цветя зад сватбената маса. Отделно имам 1900лв. за декорация на маси, столове, арка и драпериране на цялата зала.

Видях,че сватбата е в комплекс Топола - това около Балчик ли е ? А цените , които си посочила най-много се доближават с това , което на мен ще ци излезе.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 14:08 от Polina Rao 616199

# 550
Ами сметнах,на всяка маса да има по бутилка и като знам,кой какво пие,от уискито повече и водка по-малко. Доста ще пият ракия,така че имаме 10литра мисля че. Бирата и виното са ни неограничени,в краен случай ще поръчват и от ресторанта.
Ние за украса за 10 маси,нашата,колата, арка за изнесен ритуал,моя букет и бутониера за ММ,800лв. Естесвени цветя и то каквито искам-лалета,зюмбюли,еустома,гипсофил,фрезии и рози. Цената е такава,защото й писах веднага след изложението в Хотела,а и си й дадох таван. За мен над 1000лв е безумие. Но зависи какви са цветята и колко маси са. За София става въпрос.  

# 551

Видях,че сватбата е в комплекс Топола - това около Балчик ли е ? А цените , които си посочела най-много се доближават с това , което на мен ще ци излезе.
Здравей.
Да, до Балчик е. Даже по-скоро е по-близо до Каварна

# 552

Видях,че сватбата е в комплекс Топола - това около Балчик ли е ? А цените , които си посочела най-много се доближават с това , което на мен ще ци излезе.
Здравей.
Да, до Балчик е. Даже по-скоро е по-близо до Каварна
Чувала съм го значи , Топола скайс Simple Smile ние сме на блек сий рама. Кой ще ви прави декорацията?

# 553
Аз много харесвам и Блек Сий Рама, но там ни искаха за висок сезон 120 куверта да платим и не ни беше изгодно. А сватбена агенция съм наела Art Deco Weddings. Те ми правят абсолютно всичко.

# 554
Рапунцел,честито!Спокоен и хармоничен семеен живот ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт