Сватба, булките на 2019 тема 3

• 53 011
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте дами, не се включвам в темата вече много време, но честно казано имам чувството, че всичко ни е в застой ... С ресторанта не се оправяме изобщо, вече нямам желание и рокли да гледам дори ... Колкото повече виждам, толкова повече не ми се занимава ... А всеки казва, че това били най - хубавите емоции. Освен църквата, ритуалната и фотографските услуги, друго нищо не е готово .... Обзема ме и притеснение вече, защото Януари си отиде вече Sad

# 136
  • Майнатаун
Отново с цветните стени за снимки се включвам Simple Smile попаднах на една страница”хартиени усмивки” и така в предлагат стени от хартиени цветя.Някой да е обърнал внимание на сеатбените изложения-били са там,писах им и чакам оферти,но да питам и тук,ако някой знае приентитовъчни цени
Скрит текст:

Аз ги видях на изложението в Пловдив. Цените са мисля около 100-150 лева. Имат 2 стени, тази която си показала и една в бежаво. Simple Smile Не изглеждат никак зле. Имат и едни големи цветя, мисля комплект от 5 бяха, като и тяхната цена беше около 100 лева.

# 137
Opasno luda, има такъв момент. И аз до скоро бях така. Бяхме оправили всички по-големи неща и аз когато осъзнах, че януари свършва реших да се задействам. Спокойно, ще ти дойде музата Simple Smile

# 138

универсални - кутийки в сватбена форма, пълни с бонбонки
[/quote]
Точно такива кутийки с младоженец и булка бяха подаръчетата на сватбата на синът ми, но вместо бонбони решиха да сложат по едно послание, напечатано на паус. Отказаха се от бонбони, защото сватбата беше през юли и се опасяваха бонбоните да не се разтопят и да нацапат кутийките.

# 139
Кутийките откъде взеха?

# 140
Момичета, от къде да купя бъклица ?
Сега съм на тема ритуални свещи - много харесвам тези на N Candels

# 141
И аз харесвам техните свещи, една приятелка ги препоръча. Но още не съм поръчвала. А бъклица съм виждала онлайн в магазин Орешак, мисля че имат и физически магазин в София.

Момичета, от къде да купя бъклица ?
Сега съм на тема ритуални свещи - много харесвам тези на N Candels

# 142
И ние днес си купихме чаши и бокал, много съм щастлива Simple Smile

# 143
Кутийките откъде взеха?

Мисля, че ги поръчваха от интернет. Ще попитам и ще ти пиша. Ще питам и бъклицата от къде са купили.

# 144
Кутиите са от Амазон.

# 145
Кутийките откъде взеха?

Ако става въпрос за кутийките младоженец и булка видях подобни на страницата на Ракхива

# 146
Да, снаха ми също ги е поръчала от Ракхива. Бъклицата е купила от Женския пазар близо до ул. Симеон. Има магазини за фолклорни сувенири, грънци и т.н. - от него. Цена 30 лв.

# 147
  • София
Здравейте и от мен!
Аз се записвам като бъдеща кума, поканиха ни в неделя Simple Smile
Бях булка 2017 година в София и ще помагам с каквото мога, смятам, че информацията ми е доста актуална предвид и че 2018 бяхме на 5 сватби общо Simple Smile

Amisuy, нашите покани бяха от Wedding Style и останахме много доовлни и ние и гостите.

Стена с цветя ние си поръчахме от тук (https://www.facebook.com/WeddingFlowersWall/) и всички бяха много впечатлени. Сватбата ни беше в хотел, уелкъм дринка се падаше в едно помещение пред асансьорите. Скрихме ги със стената и си правихме снимки с гостите там. На следващия ден половината ни приятели си смениха профилните снимки с някакъв детайл от стената Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 00:20 от Госпожа Лаленце

# 148
Можете ли да препоръчате фризьор и грим от Варна, освен Кина Кудева и Маруся ? Simple Smile важно е и да работят извън Варна...

# 149
Здравейте и от мен!
Аз се записвам като бъдеща кума, поканиха ни в неделя Simple Smile
Бях булка 2017 година в София и ще помагам с каквото мога, смятам, че информацията ми е доста актуална предвид и че 2018 бяхме на 5 сватби общо Simple Smile

Amisuy, нашите покани бяха от Wedding Style и останахме много доовлни и ние и гостите.

Стена с цветя ние си поръчахме от тук (https://www.facebook.com/WeddingFlowersWall/) и всички бяха много впечатлени. Сватбата ни беше в хотел, уелкъм дринка се падаше в едно помещение пред асансьорите. Скрихме ги със стената и си правихме снимки с гостите там. На следващия ден половината ни приятели си смениха профилните снимки с някакъв детайл от стената Simple Smile

Колко ви излезна стената.И дали може снимки .

Общи условия

Активация на акаунт