Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 978
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Момичета да споделя, че вече имаме фото и видео и скоро мисля да запазя грим и прическа. Много се вълнувам , но вече става все по-истинско и ме обвзема лека паника. 😀
 Исках да питам тези от по-малките градове с вечерни сватби как ви е разпределението по часове от сутринта на деня? Хич ме няма в преценките.

П.с Аз си харесвам фамилията, но ММ настоява да взема неговата без тирета.

# 226
Здравейте, отдавна не съм се вкючвала, но напоследък съм доста заета. Все пак намирам по някоя минута да прочета до къде сте стигнали Simple Smile

И според мен решението за фамилията си е напълно индивидуално. Аз моята си я харесвам, макар че е доста често срещана фамилия, но все пак ще си я сменя. И на мен ми харесва идеята да сме с напълно еднаква фамилия, а и смятам да сложа на младоженската маса табела: Семейство ...

Днес говорих с флористката и чакам да ми прати офертата. Тя ще осигури и панделките и тишлайферите и т.н. След като получа офертата мога да напиша сумата, която иска за всичко. Отново да кажа всичко е доста индивидуално. Много зависи какъв е ресторанта, каква точно украса иска човек и какви цветя... Все пак ще напиша оринтировачната сума за 80-90 човека Simple Smile

# 227
Здравейте. Някой дали може да ми каже нещо за сватбена агенция Cotton Fields. Търсих на доста места и нищо не намерих. Ако пък имате мнение за някоя друга агенция в гр. София съм отворена към предложения.

# 228
  • София
Ние бяхме с агенция Studio Dada и останахме много доволни. Момичетата се постараха много и украсиха даже салфетките според изискванията ми Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 09:48 от Госпожа Лаленце

# 229
  • София
Здравейте, момичета, много ми е мило да ви чета. Моята сватба беше скромна, през август 2017г, та се надявам да нямам втора Joy . Пожелавам ви най-прекрасния ден и много любов с вашите избраници.
Включвам се с питане за моминско парти, което ще организираме за сватбата на приятелка. Може ли да дадете малко идеи? Не съм имала такова, ама аз и бях бременна булка, така че то е ясно.

# 230
Момичета, какво мислите за Джулия Ангелова гримьор на звездите от София? Дали гримовете са й прекалено тежки и чалгаджийски? Страницата във фб й е julia angelova makeup

# 231
Момичета, какво мислите за Джулия Ангелова гримьор на звездите от София? Дали гримовете са й прекалено тежки и чалгаджийски? Страницата във фб й е julia angelova makeup
Зависи ти какво искаш, предполагам може да прави и по-лек грим. Аз лично харесвам нещата, който прави
но задължително бих отишла на пробен грим (защото повечето знаят едно и само него си правят)

# 232
Здравейте,момичета! Записвам се с дата 9.06.2019г..Blush

# 233
  • Пловдив
Вече имаме и диджей.
Ето тази торта харесах:
Скрит текст:
40 парчета - 100 лв. Малко голяма ми идва, защото гостите си имат включена торта в куверта, тази само ще я режем и после остава за нас, но ще раздаваме на близките след сватбата освен.
Сега търся фризьор и гримьор в Кърджали. Някой, ако може да препоръча, да казва.

# 234
Здравейте булчета, записвам се и аз със дата за 23.06.2019 👰🍾. До момента сме готови със ресторанта, дж, фото, църква и ритуална. Тези дни ще поръчаме поканите. 😊Може ли да ми препоръчате добър гримьор за гр. София на достъпни цени 🎉

# 235
Здравейте булчета, записвам се и аз със дата за 23.06.2019 👰🍾. До момента сме готови със ресторанта, дж, фото, църква и ритуална. Тези дни ще поръчаме поканите. 😊Може ли да ми препоръчате добър гримьор за гр. София на достъпни цени 🎉

Аз разглеждах много за гримьори и се спрях на Дени Добрева.Записах час за пробен грим-50 лв е грима,без значение от повода Simple SmileЩе си платя разбира се и пробния,като каза,че ще опитаме няколко типа.Гримът в важен за мен,защото бях при една мацка,която работи като по учебник и резултата беше трагичен(ама наистина трагичен)

# 236

Аз разглеждах много за гримьори и се спрях на Дени Добрева.Записах час за пробен грим-50 лв е грима,без значение от повода Simple SmileЩе си платя разбира се и пробния,като каза,че ще опитаме няколко типа.Гримът в важен за мен,защото бях при една мацка,която работи като по учебник и резултата беше трагичен(ама наистина трагичен)

Мерси много, кога ще е ходите на пробен, аз обмислям да го съчетаят със моминското парти 😀

# 237

Мерси много, кога ще е ходите на пробен, аз обмислям да го съчетаят със моминското парти 😀

Сватбата е юни,а на пробен ще ходя другата седмица,за да мога да съм сигурна,че тя е моят гримьор и да си запазя датата

# 238
И аз на пробен смятам да отида за моминското. Ама ще видим, може и преди това. Не пиша много често вече, ама няма с какво да се похваля. То и почти всичко ни е готово, де.

# 239
  • Sofia
Вече имаме и диджей.
Ето тази торта харесах:
Скрит текст:
40 парчета - 100 лв. Малко голяма ми идва, защото гостите си имат включена торта в куверта, тази само ще я режем и после остава за нас, но ще раздаваме на близките след сватбата освен.
Сега търся фризьор и гримьор в Кърджали. Някой, ако може да препоръча, да казва.
За грим и прическа в К-ли мога да ти препоръчам Ани, нейното студио се намира точно до х-л Арпезос (мисля че там имаше открит басейн ) доволна съм от нея (прави ми прическа и грим за сватбата на брата  на ММ ).  Ако искаш мога и тел да ти дам.

Общи условия

Активация на акаунт