Сватба, булките на 2019 тема 3

• 53 030
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен.
Аз днес бях на среща за украсата,доволна съм.  Жената е уникална,съобрази се с тавана на бюджета ми,ще направи това,което искам. Цветово сме розово,бяло и леко лилаво  синьо. Ще има гипсофил,лалета и еустоми. А моя и ще е с орхидеи ,тъй като ми е любимо цвете.
В понеделник ще поръчам подаръчетата. Прикачвам снимка.
Остава да поръчам тортата и да дегустираме менюто и да го изберем.  
Роклята и костюма ще вземем на 5ти.
За нашата ,ще е оркестър без дж.
Букета и бутониерата за ММ е подарък от нея. Ето другите бутониери.
А и поръчях една табелка за нашата маса,която мн ми хареса.

# 211
Момичетааа,
И аз да се похваля. Намерих Роклята!!!
Вече съм я капарирала и като наближи сватбата ще отида за корекции.
След обикаляне на почти всички магазини, в последният я видях и не изгарях от желание да я пробвам, но консултантката настоя ... и се оказа, че това е моята рокля 😂😂😂

# 212
Аз ще си сменя фамилията

# 213
  • Sofia

Пристигнаха ни халките, много съм доволна. Вече бях и на първа проба на роклята. Всичко върви чудесно и по план.

# 214

Пристигнаха ни халките, много съм доволна. Вече бях и на първа проба на роклята. Всичко върви чудесно и по план.

Много са красиви, ние още не сме си избрали, харесах тези, но ще събират всякакви неща по дупчиците

# 215
Neli94 със сигурност ще събират. Нашите са с далеч по-малко фуги, но събират крем за ръце, сапун и т.н. Не е много приятно, аз постоянно я бърша моята.

# 216
Нахлувам в темата само информативно. Колко горе долу струва декорацията за едно сватбено тържество за около 70 човека. Знам ,че всичко е много относително ,но все пак.Благодаря!

# 217
И аз ще си я сменя
За украсата е много относително.
Прочетети,потърсете,зависи какво търсите, кога е сватбата, какви цветя искате,арка искате ли,ресторанта предлага ли украса за столовете и тн. Просто се заемете и потърсете,ние не можем да кажем примерно 1000лв и да е това,което искате.

# 218
И аз ще си сменя фамилията, много ми е сладко цялото семейство( аз, ММ и дете в бъдеще) да сме с една фамилия и на вратата да го пише ☺☺☺

# 219
И аз се чудя дали да приема фамилията на съпруга ми или да я добавя с тире. Понеже из интернет пространството четох доста по темата и навсякъде имаше различни мнения и факти и сега съм леко объркана. Можете ли да ми кажете, какви биха били позитивите и негативите и на двата варианта? Ако добавя с тире, това означава ли, че с мъжа ми и децата ми в бъдещ момент, когато се появят, все едно няма да сме с една и съща фамилия. Доста се колебая.

# 220
Всеки вижда нещата по различен начин. На мен ще ми е странно да ме наричат с друга фамилия ( а съм и учителка, сещате се, че си чувам фамилията по хиляда пъти на ден), но ще си я сменя. Харесва ми фамилията на годеника ми, а нали ставаме семейство, ставаме едно цяло. А и доста дълго име ще стане за попълване на документи.Grinning

# 221
И аз се чудя дали да приема фамилията на съпруга ми или да я добавя с тире. Понеже из интернет пространството четох доста по темата и навсякъде имаше различни мнения и факти и сега съм леко объркана. Можете ли да ми кажете, какви биха били позитивите и негативите и на двата варианта? Ако добавя с тире, това означава ли, че с мъжа ми и децата ми в бъдещ момент, когато се появят, все едно няма да сме с една и съща фамилия. Доста се колебая.

Няма позитиви и негативи. Вие пак си приемате неговата фамилия, само ще стане по-дълго, ако решите да си запазите и Вашата. Запазването на фамилията е по-скоро от сантименталност.

# 222
Нахлувам в темата само информативно. Колко горе долу струва декорацията за едно сватбено тържество за около 70 човека. Знам ,че всичко е много относително ,но все пак.Благодаря!
Ако става въпрос за София, то може да варира от 500 до 2 -3 000 лв. В случай, че от ресторанта Ви осигуряват калъфи и панделки за столовете, арка, ефектно осветление, подреждане на готава внесена от Вас украса, както и ако това влиза в стойността на куверта, то може да минете само с 500 лв. за флорист. В тази стойност може получите букети за масите, цветна украса за масата на младоженците, цветна украса за колата, за арката и няколко бутониери. Отделно още около 200 лв. за материали за тейбъл картички, табло с разпределение на масите, свещи, салфетки, воали за арката, тишлайфери или подложки за центъра на масите, вази или други съдинки за цветята(ако такива не могат да Ви предоставят от ресторанта) други дребни неща, каквито ще решите да използвате за украса.  Ако ползвате агенция ще ви излезе доста по-скъпо. Флористката, която ползвахме ми препоръчаха в темата за сватби през 2017 г. и е от тук  https://m.facebook.com/101rozi/
За идеи ползва ме pinterest .

# 223
fatalina,  благодаря за инфото и насоките! Flowers Rose

# 224

Зависи ти как го приемаш Simple Smile За мен лично - не, няма да сме с различна фамилия, въпреки че аз ще добавя неговата с тире. Ще сме семейство еди-си-кои и няма да ни пречи фактът, че аз съм добавила тази фамилия с тире нито спрямо това да се чувствам от едно семейство с децата си, нито да си имаме табелка на вратата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт