Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 947
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
При нас децата също са с куверт, но детски, т.е. съобразен с вкуса на повечето деца.
Моята първоначална идея също беше за книжки и моливи, но децата са на възраст м/у 5 и 11 години и ми се стори скучно за по-големите. А не искам да са с различни подаръци едно от друго, че да няма сърдити.
Ами нещо сладко за хапване, някакво бурканче с бонбони?

# 316
Някой беше споменал за подарък - шоколадов бонбон, имайте предвид, че може да се разтопи

# 317
И аз си бях мислила за подарък шоколад (на Гайо ми харесват), обаче се отказах, защото август може да е много горещо. Още не съм измислила подаръци и ако ме ми хрумне нещо, ще са украсени сладки.

Ние няма да имаме много деца май, някои казаха, че няма да ги водят. Със сигурност знам за 2 под 6 години и няколко бебета, така че се надявам да стане на свободна консумация. Сигурно ще им вземем нещо за оцветяване или пъзел, понеже отвън има детска площадка, но са малки да стоят без надзор.

Аз съм малко в застой откъм организация иначе, ще черпя в работата в понеделник и с това се занимавам сега.

# 318
  • София
Аз бях наскоро на сватба, на която за възрастните имаше отделни подаръчета, а за децата - сокче 200мл, близалка, киндер шоколадче, дъвчащи бонбони и барни, обвити в тюл. Все пак трябва да се съобрази и възрастта на децата. Моят син беше на 1г2м и не му давам нито едно от изброените, та пак ги намазах аз.
Но идеята е хубава де.

# 319
Аз бях наскоро на сватба, на която за възрастните имаше отделни подаръчета, а за децата - сокче 200мл, близалка, киндер шоколадче, дъвчащи бонбони и барни, обвити в тюл. Все пак трябва да се съобрази и възрастта на децата. Моят син беше на 1г2м и не му давам нито едно от изброените, та пак ги намазах аз.
Но идеята е хубава де.

Aз да ти кажа май повече ще се зарадвам на това, отколкото на стандартните подаръци Grinning

# 320
За мен е абсурдно да се тъпчат децата с такива сладки боклуци, особено без позволението на родителите. Все пак не знаеш дали им позволяват да ядат такива неща и би било неудобно само да гледа другите деца (примерно).

# 321
Привет! Имам запитване към булките с големи шаферки - приятелки, колко на брой ще са те.. някой ми каза че трябва да се не четен брой, вие чували ли сте нещо подобно.. дали има значение броя на шаферките, понеже моята идея за сега е да бъдат две?

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 16:31 от eli.baltovaa

# 322
Аз също съм чела че е е хубаво да се нечетен брой. Аз ще съм с 3, а и визуално по-ми харесва 3.

# 323
Привет, аз също така съм чувала за нечетния брой на шаферките 😊 затова ще имам 5 🎉

# 324
Аз няма да имам шаферки, но моя приятелка беше с две. Тъй като не е наша традиция, не виждам защо да се спазва някакво число от суеверие. А и с кумата пак стават 3 Simple Smile

# 325
Привет! Имам запитване към булките с големи шаферки - приятелки, колко на брой ще са те.. някой ми каза че трябва да се не четен брой, вие чували ли сте нещо подобно.. дали има значение броя на шаферките, понеже моята идея за сега е да бъдат две?

Моите са 4 Grinning Толкова приятелки имам, които искам да поканя за шаферки. Да махна или да добавя някого само заради бройката ми се вижда леко...ненужно... Simple Smile

# 326
мойте са 6 Grinning

# 327
Благодаря Ви момичета! Успокойхте ме, аз имам много приятелки но те вече са с дечица или омъжени и за това до момента съм с две, поне за сега.. както каза Рапунцел, малко не ми допада идеята да добавям някой заради бройката, но ще видим до юни. Аз съм била шаферка, и пак бяхме две, така че надявам се не е фатално, щом има и други като мен, ще го преживея Simple Smile

# 328
Аз просто не разбирам кое точно може да е фатално? Grinning Твоята сватба, твоите приятелки - толкова, колкото ти желаеш Wink Не го мислѝ Simple Smile

# 329
Здравейте отново !
Бих искала за подаръци за гостите (дамите) нещо на тема българска роза. Имате ли идеи? Засега си мисля за мускалче с есенция, но традиционното мускалче няма да пасне много добре с декорацията и тематиката...

Общи условия

Активация на акаунт