Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 893
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Това са чашите и бокала, които съм избрала, все още не сме ги купили. Безоловен кристал, ръчна изработка, усуканата част символизира съдбите, сплетени в едно.😍

Скрит текст:
Страхотни чаши, много са красиви!

# 496
Aglaya86, мога да ти изпратя моя договор с ресторанта за ориентир.

Чаши аз си поръчах от Али-то. Чакам ги да пристигнат. Ето този модел, гравирани

А бокала задължителен ли е?

# 497
А бокала задължителен ли е?

На нас попът ни каза, че можем да ползваме и едната чаша от гражданския ритуал, не било задължително да е бокал.

# 498
  • София
А какво правим, ако съм си изгубила кръщелното? Само в същата църква, в която съм кръстена ли могат са ми издадат дубликат?

# 499
Брат ми си го беше изгубил и ходи да се кръщава наново в същата църква, в която е бил кръстен, което означва, че не са имали или намерили такъв документ. Да ти кажа, ако имат и пазят изобщо някакви документи, може и да е възможно с дубликат. Ама ако нямат, ще трябва наново. Най- добре питай в църквата.

# 500
А какво правим, ако съм си изгубила кръщелното? Само в същата църква, в която съм кръстена ли могат са ми издадат дубликат?

Вади се дубликат от църквата, в която си кръстен, мен това ме чака.
А кумът ни не се знае къде е кръщаван, но със сигурност е, та сега проучваме въпроса. Казаха ни, че повторно кръщене е грях и не е вариант.

# 501
  • София
И аз знам, че не е добре повторно кръщене. Аз съм кръстена в манастир дооста далеч от сегашното ни местоживеене, та трудно ще го измисля.

# 502
Някой смята ли да наеме фото будка в района на Варна?

# 503

Колко струва това забавление, знаете ли?

# 504

Ами и аз затова питам Simple Smile) в интернет гледах и са между 350 и 700 лв , но с асистенти и ограничен брой принтирани на хартия снимки.. а то нали точно това е смисъла да си изкарат снимки.. била съм на сватба(не в бг) където младоженците си бяха наели будката и се снимахме колкото си искаме. По принцип по една снимка за нас и по една, която залепихме в книгата с пожелания и нямаше асистенти. Просто условията, които досега срещнах не ми допадат.

# 505
Здравейте момичета! Ние избрахме поканите и сега обмисляме текста. Може ли да споделите какви текстове избрахте вие, сами ли си ги съчинихте или използвахте тези, които се срещат в интернет? Сякаш ми се иска да е нещо по - различно. Благодаря ви предварително Simple Smile ииии Честита Баба Марта - бъдете румени, засмени, бели и червени, бъдете много здрави Simple Smile

# 506

Ами и аз затова питам Simple Smile) в интернет гледах и са между 350 и 700 лв , но с асистенти и ограничен брой принтирани на хартия снимки.. а то нали точно това е смисъла да си изкарат снимки.. била съм на сватба(не в бг) където младоженците си бяха наели будката и се снимахме колкото си искаме. По принцип по една снимка за нас и по една, която залепихме в книгата с пожелания и нямаше асистенти. Просто условията, които досега срещнах не ми допадат.
Прекалено скъпо удоволствие е това, по добре да ни направят хубава фотокнига за нас и още една фотокнига със снимки с приятели и роднини. Нали си наемаме професионален фотограф, който е с нас през цялото време, няма смисъл от тези фотобудки, наистина няма смисъл.

# 507
Честита баба Марта на всички трепнещи и ангажирани бъдещи булки. Момичета СПЕШНО предложения ми дайте. Искам да изненадам кумовете, както и всички гости, вместо да им поднасят дарове сурово пиле и торта, аз искам нещо по- разчупено.
За кумът, понеже е винар, измислих кошница с вино, украсена със сирена, луканки и такива неща, но за КУМАТА какво нещо сладко да е, да не бъде торта?
Моля ви съдействайте, нямаме времеее
Simple Smile

# 508
Честита баба Марта на всички трепнещи и ангажирани бъдещи булки. Момичета СПЕШНО предложения ми дайте. Искам да изненадам кумовете, както и всички гости, вместо да им поднасят дарове сурово пиле и торта, аз искам нещо по- разчупено.
За кумът, понеже е винар, измислих кошница с вино, украсена със сирена, луканки и такива неща, но за КУМАТА какво нещо сладко да е, да не бъде торта?
Simple Smile

примерно Simple Smile

# 509
Може да разгледаш НеБукети във фейсбук, имат много интересни неща, солени и сладки. Аз лично не съм поръчвала, но имат много добри оценки.
А за будката ние се отказахме, не са малко пари, иначе е готино. Били сме на такива сватби и става забавно. Но като че ли малко се поизтърка вече.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт