Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 57

• 47 919
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Anneth, Стодал е хомеопатичен сироп, на мен ми го изписаха миналия месец за кашлица. АГ-то ми каза че мога да го пия докато напълно отшуми кашлицата. Надявам се да съм помогнала Blush
Много ми помогна, сърдечно ти благодаря! Прочетох, че е хомеопатичен сироп, но знам ли някоя билка да не се окаже противопоказна..

# 496
Охххх значи не е при мен само това гадене. Сутрин ми се гади, вечер ми се гади... но пък неповръщам, но усещането е ужасно :/ как се справяте с това? Споделете ако знаете някой трик... или просто трябва да чакаме да дойде времето и да си отмине... Simple Smile

# 497
Охххх значи не е при мен само това гадене. Сутрин ми се гади, вечер ми се гади... но пък неповръщам, но усещането е ужасно :/ как се справяте с това? Споделете ако знаете някой трик... или просто трябва да чакаме да дойде времето и да си отмине... Simple Smile
На мен за гадене ми помага газирана вода с лимон ,пия често и на малки глътки ,помага ми и за киселините, които ме натиснаха напоследък.

# 498
peril_girl на мен ми се гади най- вече на гладно. Като хапна нещо ми поодминава. Сложното при мен е, че през деня нищо не ми се яде. Представям си различни храни, че поне нещо да ми се прияде, но рядко се случва.
Чувала съм, че солени бисквити помагат.

# 499
Ами аз си имам апетит, хапвам по малко и по- често. Но сутрин като се събудя до към обяд не ми минава с нищо... дори като хапна нещо малко, за момент съм ок иииии после пак същото Simple Smile но такова е момичета... и това ще мине, колкото и да не е приятно. При мен обаче се засилва, миналата седмица беше само сутрин, а сега е постоянно Simple Smile

# 500
Така е и това ще мине. ☺
Хормони какво да се прави. Уж след трети месец отминават тези симптоми.

# 501
Аз см в 15та седмица и все още повръщам и ми се гади, но аз имам и проблеми сс стомаха..Иначе за гаденето ми изписаха таблетки с Джинджифил и мога да кажа, че подтиснаха леко гаденето и намслиха повръщането от 5 пъти на 2..Иначе на мен нищо не ми се яде и само разгледам сайтове и фейсбук групи с надежда нещо да ми се дояде, но без успех..

# 502
здравейте нормално ли е ако съм бременна да вдигам температура 37.1до 37.4 градуса

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 20:54 от AnMary

# 503
здравейте нормално ли е ако съм бременна да вдигам температура 37.1до 37.4 градуса

По време на бременност температурата на тялото се повишава с около 1-2 градуса. Това е обусловено от работата на хормоните и от ускорените обменни процеси.

Тоест си в нормите и нямаш повод за тревога.

# 504

Втори глас за вода + лимон. На мен лично много ми помогна с гаденето и затова премина само за седмица- успях да го овладея още в корените му 😀

# 505
здравейте искам да попитам възможно ли е при бременност 4дена след половия акт да вдигам температура 37.1до 37.3

# 506
  • Пловдив
Не и на двата въпроса.

# 507
здравейте искам да попитам възможно ли е при бременност 4дена след половия акт да вдигам температура 37.1до 37.3

Първо-Температурата ти е напъллно НОРМАЛНА за човешкото тяло!!!!!

# 508
За гаденето много помага всичко с джинджифил - има дъвки, чайове, фрешове... на кой каквото муе по вкуса.

# 509

Температурата се вдига след овулация и се задържа така до следващата менструация!!! Ако е минала овулацията ти, вероятно това е причината. Вторият вариант е да се разболяваш.

Общи условия

Активация на акаунт