Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 57

• 47 861
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Аз пък през живота си не съм пушила и инах 3 месеца ужасна кашлица. Според мен не зависи от това

# 571
Здравейте!
Дали мога на своя глава да си увелича Утрогестана от 2х1 на 3х1?
Няколко дни съм с много кофти кашлица и ме наболява корема като се понапъна да се изкашлям...

От началото до 4тия месец кашлях за световно с кървави храчки. Нищо не помогна- сумати сиропи изпих, даже бях на антибиотик, нищо. Единствено инхалации ми помагаха, но не от топлите над котлона, а с инхалатор. Правих си с разтвор на солна киселина и това облекчаваше кашлицата. Но след 4тия месец нямах помен и от кашлицата. Просто така мина изведнъж
Солна киселина? Тя е силно токсична. Сигурни ли сте в това, което казвате?

# 572
Правила си инхалации с кислол?! Scream

# 573
Привет, момичета,

до колко според вас е допустимо да са повишени левкоцитите при бременност... в 18г.с.+4 дни съм.. при референтни стойности 10.5, при мен са 11.5... на лекар съм в Петък, ясно ми е, че трябва да обсъдя с него и ще го направя, но ще се радвам и на мнение тук, ако някоя от вас сподели наблюдения Simple Smile
благодаря!

# 574
Привет, момичета,

до колко според вас е допустимо да са повишени левкоцитите при бременност... в 18г.с.+4 дни съм.. при референтни стойности 10.5, при мен са 11.5... на лекар съм в Петък, ясно ми е, че трябва да обсъдя с него и ще го направя, но ще се радвам и на мнение тук, ако някоя от вас сподели наблюдения Simple Smile
благодаря!

При мен са стигали и до 13 никой не им се впечатли .

# 575
Да не би да е искала да каже физиологичен разтвор? Като си бременна общо взето трябва да се внимава какво се вдишва.

# 576
Солната киселина и да не си бременна, няма да оцелееш ако я вдишаш.

# 577
На мен докторката ми е казвала, че е нормално при бременност левкоцитите да са леко завишени (и моите са така )

# 578
  • София
Момичето със "солна киселина" е писала през мобилната версия - автокоректор.
Най-вероятно става дума за физиологичен разтвор, натриев хлорид.

# 579
Aз съм с повишени левкоцити, СУЕ и CRP, и нищо не ми казаха Simple Smile Според мен май се случва често, но като се видите с док си го обсъдете. Не се притеснявай Simple Smile

# 580
И моите левкоцити винаги са повишени - последно стигат до около 14, 15. До момента не сме коментирали, че е проблем..

# 581
  • София
За левкоцитите - до 14-15 е горната граница за бременни.

# 582
Благодаря ви, момичета.. Heart
Надявам се всичко да е наред, най ме е страх от някоя инфекция без симптоми.. и да не я хванем на време, че нали били много опасни за бебето.. Blush

# 583
Здравйте, преди 3 дни се случи акта, мисля да отида не гинеколог дали ще покаже като е рано дали има бебче? 😊🙏 И ако не, колко време скед акта може да му пъкне. Благодаря предварирелно

# 584
Ти сериозно ли? Close

Общи условия

Активация на акаунт