🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 1

• 37 717
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Оф, с тези хора с его, ще има сърдити . Бу-то почти се разрева.
Маги се подмаза на Мария, не че пя лошо.

# 541
Този сезон, в ролята на низвергнат от Фънки, явно ще е Папи. Хубаво не го харесва и на мен не ми е супер симпатичен, ама хайде чак пък да не може да запомни, че е "Ханс".
Класацията на Маги общо- взето най- съвпадна с моето мнение, но не бих дала толкова точки на Деси и Мария.

# 542
  • София
И аз не бих дала толкова точки на Деси, в интерес на истината Милко доста добре се справи и заслужаваше малко по-горна позиция. Тита нещо я изпуснах... Не знам, ще бъде интересен сезон.

# 543
На кого залагате с най-много гласуваници от зрителите ?
Аз на Стефан, макар и неизвестен.

# 544
  • София
И аз на него или на Тита.

# 545
  • Испания
Фънки:

Константин - 3 , Тита - 4, Деси - 5, Дичо - 6, Милко - 7, Петя - 8, Мария - 9, Стефан - 10

Хилда:

Дичо - 3, Петя - 4, Милко - 5, Тита - 6, Деси - 7, Мария - 8, Папи Ханс - 9, Стефан - 10

Маги:

Дичо - 3, Петя - 4, Милко - 5, Папи Ханс - 6, Тита - 7, Стефан - 8, Деси - 9, Мария - 10

Гласуване на участниците:

Мария на Папи, Папи на Мария, Петя на Тита, Стефан на Милко, Дичо на Тита, Деси на Мария, Тита на Милко,

Милко на Тита

# 546
Стефан или Тита (защото е и най- комерсиална в момента). Но, аман от рекламите им. От три часа уж предаване, поне час реклами.

# 547
На кого залагате с най-много гласуваници от зрителите ?
Аз на Стефан, макар и неизвестен.

И аз мисля, че Стефан ще обере смс-ите

# 548
Най-много ми хареса имитацията на Стефан. Ще ми се той да е победител за вечерта. Но май ще е Мария Илиева. Да видим как е гласувала "публиката" . Wink

# 549
Фънки тотално се изложи с класацията. Маги и Хилда по-реално прецениха.
Хареса ми жеста към Тита,да я поощрят.
Аз бих ги подредила така:
Стефан,Тита,Мария,Деси,Милко,Папи,Дичо,Петя.
Зрителите сигурно ще подкрепят Тита.

# 550
  • Пловдив
И аз се надявам Стефан да спечели.

# 551
Стефан не е неизвестен. Още като студент в Консерваторията си беше известен като имитатор на Лили Иванова.

# 552
Хилда се опита да замаже фала на Фънки , като фаворизира Папи.

# 553
Как ме дразни тоя Фънки....ощетените от него ще са Папи и Тита.

Лош подбор този сезон...не може всички да са професионални певци, само Папи да не е.

Петя ще се сърди, въпреки че като Маргарита Хранова ще бъде винаги себе си

# 554
  • Някъде в Матрицата
Гледах шоуто от средата, а за това, което пропуснах се информирах от тук. За което, благодаря! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Зуека и особено Рачков са като капсула във времето. Едно и също, едно и също... Маги да вземе да ги смени. Албена Михова и Милица ми се вписват като вариант.
Радвам се, че Низамов се върна.
От тези, които гледах най ми допадна Милко, а на дъното е Дичо. След като гледам тези пропуснах миже и да се разместят предпочитанията, но засега са тези.
Хайде,  давайте им бутона на "късмета"

Общи условия

Активация на акаунт