Място за боси стоножки - 17

• 149 246
  • 959
  •   1
Отговори
# 780
  • София-Младост
Поръчваш, връщаш...там поне  елесно. Имам ниски, но по-светло кафявото. Тези малко тесни ги виждам отпред, но зависи от крака ти. Иначе имам и тъмни кафяви на ток, но друга марка...много успешен цвят се оказа.

# 781
  • Варна
Момичета, някой с впечатления от Серхио Барди? Едни боти мисля...
Имам боти, много съм доволна.
аз тия харесах...
https://www.obuvki.bg/boti-sergio-bardi-sb-36-10-001021-105.html … house-retargeting
Обаче дали са широк крак и цвета малко ме притеснява...
Тези в черноно с бордо муцунките много повече ми харесват!

Все се каня да ви питам някой успял ли е да ползва този esize.me?Вече правя няколко опита и не ми се получава,ако някой е запознат моля да сподели.

# 782
  • София
Мнение за Marc O'Polo - мъжки - отговарят ли си на номерата?

# 783
  • гр. София
Дамските Dr. Brinkmann отговарят ли си на номера или са умалени?

# 784
От двата чифта, които бях поръчала, сандалите бяха съвсем леко умалени, а чехлите ми паснаха идеално. Един и същ номер.

# 785
  • гр. София
Аз едни маратонки съм харесала....

# 786
  • София
Дамските Dr. Brinkmann отговарят ли си на номера или са умалени?
И мъжки, и дамски съм купувала много пъти. Само такива са ни домашните чехли. Винаги точен номер съм взимала.

# 787
  • София
Момичета вие сте ми надеждата 🙃. Няма как, правих се че няма да купя ноооо ще си купувам dr.Martens 😜. Но в Хюманик от цената боли, днес ходих до Аутлет центъра до Метро, имаше страхотни капучино, меката кожа но само 36. Цената беше топ, към 170 лв мисля. В моя номер 37 имаше само червени но от тази много твърдата и плътна кожа , която няма огъване на глезена. Та молбата ми е, някой ако види някъде 37ми номер на поносима цена, ще е супер ако сигнализира. Познавайки се, ако не намеря ще къпувам от Хюманик 😭😭😭.

# 788
  • БГ
Здравейте, останаха ми очите в тези боти на timberland, но във фешън дейза моя размер е свършил, а другаде не ги намирам.. това са ботите, размера който търся е 37ми Simple Smile
Скрит текст:

# 789
  • София
Има в кафяво  37,5

# 790
  • софия
Момичета, помагайте! Търсят се бели кубинки с черна дебела подметка. Jadon на Dr. Martens били тежки. Намерих подобен модел на CAFèNOIR, но са изкуствена кожа.
Скрит текст:

# 791
Момичета, помагайте! Търсят се бели кубинки с черна дебела подметка. Jadon на Dr. Martens били тежки. Намерих подобен модел на CAFèNOIR, но са изкуствена кожа.
Скрит текст:

Marc O'Polo Damen 00715966302155 Stiefelette https://www.amazon.de/dp/B083ZX8CM5/ref=cm_sw_r_awdo_navT_g_PVGM … N8C20M48HYW?psc=1

# 792
  • БГ
Здравейте,
ще ми препоръчате ли боти и ботушки са слабо и тясно краче? Гледам на Nelli Blu и lasocki kids. Лятото ѝ бях взела сандали на crocs по препоръка на форума и останах много доволна Simple Smile

# 793
  • София
Момичета, помагайте! Търсят се бели кубинки с черна дебела подметка. Jadon на Dr. Martens били тежки. Намерих подобен модел на CAFèNOIR, но са изкуствена кожа]
Marco Tozzi - не са лоши, но в момента са скъпи. Леко уголемени са според мен. Аз черни купих на щерката.
https://www.amazon.de/gp/product/B0825L6ZJ3/ref=ppx_yo_dt_b_asin … mp;th=1&psc=1

# 794
  • Варна
Мнение за Marc O'Polo - мъжки - отговарят ли си на номерата?
Пробвала съм дамски в магазина им.Бяха малко умалени.Бяха сникърси.

Общи условия

Активация на акаунт