Място за боси стоножки - 17

• 149 207
  • 959
  •   1
Отговори
# 825
  • Sofia
Наскоро си взех,но още не съм ги носила,з-то мисля, че ще се пързалят,а ледоходките не им стават.

# 826
Благодаря, Doli . Надявах се при Emu подметката да не е хлъзгава.

# 827
  • Sofia
Не знам дали е хлъзгава.
Не смея да пробвам.
Но са много топли и удобни.Нямала съм скоро такива.Имам проблем с краката и много трудно си намирам обувки.
Тази зима 4 чифта си взех 🤑

# 828
  • София
Моите Emu ги носих преди 8-9 години активно. Още са здрави и в добро състояние, само им се продъни отвътре вълната на стелката, но им сложих нова и са екстра. Сега синът ми ги носи понякога и много ги харесва Joy Та най-ярките ми спомени са как бутам количката с въпросния син когато беше бебе по един много заснежен баир и си бях стабилна. Не си спомням дали е имало много лед и там как са се държали, но определено впечатлението ми е за здрава и стабилна обувка за студовете.

# 829
  • БГ
Здравейте,
купували ли сте сандали на Geox размер 26 или 27, че се чудя за дължината на стелката.Някой ако има и ми измери - ще съм много благодарна Simple Smile

# 830
  • Варна
Здравейте!
Реших, че искам ботички UGG и се надявам края на зимата да си намеря някъде на сносни цени. Моля за съвет, къде най-добре да следя за цена, какви намаления правят (до колко процента)? Освен това според прочетеното май трябва да заложа на 1 номер нагоре.
Моля също за отзиви. Интересно ми е защо държат такава висока цена. Хлъзгави ли са подметките?
Имам 2 чифта, едни от класическите до средата на прасеца и тежката артилерия Adirondack.
Топлят много, удобни са. На база на моя опит бих казала умалени с 1 номер. Подметките се пързалят на заледено, включително тези на "тежката артилерия". По сняг и киша няма проблем, но ледът не им е приятел. Имала съм преди и от класическия тип на Emu. Те май бяха по-стабилни в подметката на лед.

И аз миналата зима реших, че най-сетне ми трябват супер топли ботуши, бях се насочила към UGG, но така и не ми се откъснаха от сърцето толкова пари. Попаднах в Емаг на Bearpaw, бяха ги пуснали на много добри цени. Взех си три чифта, единият от които беше този:

https://www.amazon.de/-/en/Bearpaw-Womens-Clara-Slip-Boots/dp/B0 … 2C260&sr=1-39
Краката ми са топли, без да се спарват. На сняг и лед за съжаление не съм ги пробвала, но подметката изглежда стабилна, имат и добър грайфер.

# 831
Момичета тамарис отговарят ли си?

# 832
Почти всичките ми Тамарис си отговарят. И ам само едни боти, които явно са за по-широк крак и са уголемени а един номер.

# 833
да, от опита ми с сандали, едни кецове и едни ботуши

# 834

В момента има в BestSecret Vans - Sneaker за € 14,99.  Уж намалени от 80.

ПС: Код за регистрация: V23-G9M-92G

Относно ботушите на BearPaw и аз съм много доволна. На дъщеря ми купувам последните години.
Топлят и са много удобни.

# 835
На мен ми излизат за 88 лв VANS  ??

# 836
На мен ми излизат за 88 лв VANS  ??

Явно са сменили вече цената. Не знаех че и там променят цената и то нагоре Anguished

# 837
Отзиви зa masimo zardi на един маратонки се чудя Благодаря

# 838
  • До сърцето...
Знаете ли защо сайтът на Dr Martens не приема бг-адрес? На сайта пише, че има доставка до Бг, та се чудя къде е грешката?

# 839
Радика, поръчвала съм от сайта до БГ без проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт