В прегръдките на мама ще си най-добре, но почакай още малко МАРТенско дете!

• 42 129
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
Цигарите ги спрях в началото на първата ми бременност, та от тогава 3 години вече не пуша и не ми се пуши.
За хапването и аз сега си хапвам нормално, с предната бременност ядях на 2 часа огромни количества. Сега не изпитвам такъв глад. Имах няколко вечери, в които хич не ми се ядеше и хапвах по малко, колкото да не легна така.

Не смятам, че коремът ми се е смъкнал на долу (то и с предната бременност не го забелязвах) обаче усещам, че бебето ме рита много ниско долу, направо се едно ще излезе всеки момент Sad. Вас ритат ли ви толкова ниско?

# 136
Мами, някоя да има отзиви за електрическа помпа на Кенгуру, някъде около 60лв. била в Хиполенд. Една позната каза, че е доволна, мислех си, ако трябва да имам за всеки случай, да взема нея..

# 137
Някъде от 5 месец на момента толкова ниско ме рита, че имам чуството, че ще си покаже ръчичката от долу. Мисля, че по-скоро удря пикочния мехур, което съсздава това усещане.

Относто хранане -  на мен ми се случва от време на време ако не хапвана нещо малко преди да си легна да не мога да заспя. На няколко пъти съм ставала в 2-3 да изям един бабан или една вафла, защото не мога да запся.

# 138
  • Варна
Ние най-сетне се спряхме на име , няма да е кръстено на никой за да няма сърдити , Инъче съм го споделила само с майка ми и сестра ми , а ММ не е казвал на никой 😁 Бях се притеснила , не можехме да стигнем до решение за име и си виках леле накрая ще родя и пак няма да можем да решим , но ето че супер случайно се сетихме за името и двамата го одобрихме . 🤗
Аз съм 32+2 гс и честно казано нямам стягания , не знам дали е нормално . Но пък на бебо му е много тясно явно , не спираааа по цял ден да ритка , да се върти и така нататък . Движения главно в горната част на корема усещам , а ниско доло може би само вечер ☺

# 139
  • Varna, Bulgaria
С предната бременност нямах нито една контракция, което според мен е по-добре, отколкото както сега, постоянно да ми се втвърдява и да се шашкам. Следящата ме АГ всеки път ме успокоява, че да вляза в 9ти месец, да не се притеснявам, бебо ще е готов, ако реши да излиза... Все пак искам да поостане до 38 г.с. са понадебелее повечко, че ММ хич няма да смее да го пипне 😂

Чета януарските мами, че не са доволни от Памперс.премиум кеър, вие какви памперси взехте на първо време?

# 140
И аз за памперсите четох. Тъкмо Памперс премиум кеър съм се засилила да купувам Thinking ...мисля да рискувам с тях пък ще видим.

# 141
  • Varna, Bulgaria
И аз сега съм взела от тях,предният път бях много доволна. Дано и сега да съм...

# 142
  • София
Четох ги и аз момичетата. Аз съм взела един пакет премиум кеър и един dm babylove. Отворих ги и двата да ги сравня. Да ви кажа памперса действително мирише някак на химия,  а дм-ския има ластиче на гръбчето и подозирам че ще ми хареса повече. Пък да видим.

# 143
Не съм доволна от премиум кеъра още от каката. Ще видя дали има малък размер от този за турския пазар. Ако няма - Бейбилино много ми харесаха.

# 144
# 145
  • Враца
И аз взех пуфис, но обикновения. Брат ми ни даде голям пакет останал от племенника ми, взех и малък такъв за болницата. Пробвах преди това и на каката и ми хареса, 5-ицата е доста дълбока. С каката ползвах молфикс от първия ден до 1 година и също бях много доволна.

# 146
За имената принципно не съм суеверна. Нямах намерение да казвам, за да няма физиономии. Обаче с половинката така и не стигаме до консенсус и решихме да казваме между какво се колебаем, току виж везните да наклонят на някъде. Но положението все така продължава да е отчайващо.
Не съм купила още памперси, но и аз съм се насочила към Памперс премиум. Вие сте доста преди мен. Може и да изчакам да видя отзивите Ви за по-напред.
Вчера бях на ФМ. В 32 с. бебчо е 1334 гр. За две седмици е наддала едва 140 гр. Казвам естествено, че има забавяне в растежа, въпреки че се тъпча с протеинови шейкове.  Можело да се дължи на инсулина, които си бия. Да ми се свивали кръвоносните съдове. Обаче пък не трябва да го спирам, за да не наддаде твърде много и да има проблеми със сърцето. Направо вече съм луднала. Май трябва да се замислям за болница с по-добра неонатология. Казват, че трябва да ме следят много по-често. Май трябва да наблегна на дрехите за новородено и костюмчето, което съм харесала за изписването ще й стои като чувал. Да ми е жива и здрава пък после ще го мисля.

# 147
  • София
Мети,
Финна мадама се очертава, намери си прегнако, най-добрия протеин за бременни е, да наддава принцесата. Доплерите как са?
Незнам от кой град си, но обмисли раждане в МД или Токуда,  те са с най-високо ниво неонатология. Според мен има време и ще си наддаде малката до термина!

# 148
Аз за болницата ще взема малки пакети Pufies 2ка (по 5бр. в кутия), които дават на някои от лекциите за бременни, интересното е, че отговаря на 1ца (2-5кг), а иначе ще взема направо 2ка от Pufies sensitive, които са вече 3-6кг

# 149
Аз взех pampers premium care. Първо дете ми е, нямам опит и незнам дали ще ми харесват или не.. ако не, ММ ще тича до аптеката Joy

Общи условия

Активация на акаунт