! Прочетох ви малко и много мисли възникнаха в главата ми (място за запълване много...
, но да не се разтягам, а да спомена набързо, преди да сме се потопили в епизода... :Диве - честито за Организето, радваме се с теб и очакваме информация от първа ръка
!Също така благодаря ти за всичките сладки гифчета, които винаги правиш за нас

Ире, прекрасен коментар за ДК, както и за 7-ми епизод...

Себи и Поли - много ми харесаха постовете ви за различните видове майки...

Айре, Фенче - няма гала за Организето, но поне дата има най-после
! Освен това, ще има специален скрийнинг на 1-ви в едно от кината (в статията пише кое) и след това среща с артистите... Т.е. нормални хора могат да отидат (а не само знаменитости) и да се срещнат с любимците си...

https://www.finansgundem.com/haber/yilmaz-erdogan-organize-isler … vl7zfx0J6Fus_VCOI
Yılmaz Erdoğan decided not to have a gala for the movie 'Organize İşler - Sazan Sarmalı', which he wrote and directed and shared his lead role with Ezgi Mola and Kıvanç Tatlıtuğ.
Yilmaz Erdogan’s movie will be in theatres on Friday, February 01. He decided not to have a Gala that only industry insiders received invitations. Instead there will be ‘special screening’ anyone is able to attend. The movie will meet with the real audience at the Istanbul Mall of Istanbul Cinetech Cinemas. After the special screening of Yılmaz Erdoğan's film, the actors and the entire film crew will meet with the audience.
The famous director had glorious gala premieres for his films 'Vizontele' and 'Sour Apples'.
Previously Yilmaz Erdogan would postpone the premiere of his new film 'Organized Works-Sazan Sarmalı' by Mars Entertainment Group because of the disagreement between Movie Theatre owners and Movie Producers regarding the share movie producers received from revenue made by movie theatres. The Turkish National Assembly amended the Law on Cinema Films and required Movie Theater owners to share the total revenue not only from ticket sales but also from sales of popcorn, beverages and the like in theatres.
Фиф, радвам се, че притесненията ти са се оказали безпочвени
! И това е много вярно: "Подхождаме с нагласата, че всичко което правим е най-доброто за децата ни. Ама не винаги е най-доброто... понякога е най-лошото". Но как да знае човек кое е правилното - само се молим и надяваме да е ...
Кети, супер коментар за ДК и от теб...

Диве, Фенче - за мен финала на ДК не е сън, а една сбъдната красива мечта...

Али, Фиф, Фенче, Диве - много харесах анализите за майката на Керем и избора на всяка жена...

Фенче - имаш най-благородната професия, моите уважения (и майка ми е детска учителка, та съм малко пристрастна
). Е, родителите са малко проблемни понякога, но добре че общуването с децата го компенсира
! Трябва да повторя това, за да го запомня
:Ами как се превъзпитават келеши ... трудно но, не е непостижимо, особено докато са малки. Общуване с детето, внимание, примери, правила и най -главното - постоянство във всичко, което изискваш от него, а не сега така, утре друго ... това е рецептата. Няма такива филми като то си е такова . За да е такова, си виновен единствено ти и никой друг, детето вина няма.
Айренце, съжалявам, че още не си в кондиция... За корем - корен от джинджифил помага много
!И повече спокойствие - т.е. не се коси толкова за рейтинга - ще го бъде сериала
!Благодаря и за цялата информация и снимки - Киво оживява всяка снимка, на която го има, просто Дар Божи, какво да прави момчето...

Терзи, благодаря за винаги навременната информация и за откъсите

Поли, отново супер свежи коментари, страшна работа си
Поли, Фиф - отиде реномето на Вели с вас ...

Коте - чудесата на турската медицина са световноизвестни

Хайде
, не остана!

мамка им на тия дет ги мъдрят тия закони
Нали съм много оправна, отговорник съм на класа. И понякога ми иде да ги удушим като кажем 20131201-201 пъти и па има нечули, неразбрали и забравили
.Единствено.

Себи
А амбулаторен номер на бележката искат, защото много фалшиви бележки се представят, после го отнася старшата сестра
Като, че ли влизат чужди хора в градината, а не родителите ... направо изкрейзваме вече от нови и нови тъпотии 

, може и да ми мине корема