Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 840
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, мили дружки Heart Eyes!

Прочетох ви малко и много мисли възникнаха в главата ми (място за запълване много... Wink, но да не се разтягам, а да спомена набързо, преди да сме се потопили в епизода... :

Диве - честито за Организето, радваме се с теб и очакваме информация от първа ръка Grinning!
Също така благодаря ти за всичките сладки гифчета, които винаги правиш за нас Hug

Ире, прекрасен коментар за ДК, както и за 7-ми епизод... Hug

Себи и Поли
- много ми харесаха постовете ви за различните видове майки... Hug

Айре, Фенче - няма гала за Организето, но поне дата има най-после Wink!

Освен това, ще има специален скрийнинг на 1-ви в едно от кината (в статията пише кое) и след това среща с артистите... Т.е. нормални хора могат да отидат (а не само знаменитости) и да се срещнат с любимците си... Grinning

https://www.finansgundem.com/haber/yilmaz-erdogan-organize-isler … vl7zfx0J6Fus_VCOI

Скрит текст:
NO GALA FOR ORGANIZE ISLER THAT ONLY CELEBRITIES ARE INVITED, BUT SPECIAL SCREENING ANY MOVIE FAN CAN ATTEND

Yılmaz Erdoğan decided not to have a gala for the movie 'Organize İşler - Sazan Sarmalı', which he wrote and directed and shared his lead role with Ezgi Mola and Kıvanç Tatlıtuğ.

Yilmaz Erdogan’s movie will be in theatres on Friday, February 01. He decided not to have a Gala that only industry insiders received invitations. Instead there will be ‘special screening’ anyone is able to attend. The movie will meet with the real audience at the Istanbul Mall of Istanbul Cinetech Cinemas. After the special screening of Yılmaz Erdoğan's film, the actors and the entire film crew will meet with the audience.

The famous director had glorious gala premieres for his films 'Vizontele' and 'Sour Apples'.

Previously Yilmaz Erdogan would postpone the premiere of his new film 'Organized Works-Sazan Sarmalı' by Mars Entertainment Group because of the disagreement between Movie Theatre owners and Movie Producers regarding the share movie producers received from revenue made by movie theatres. The Turkish National Assembly amended the Law on Cinema Films and required Movie Theater owners to share the total revenue not only from ticket sales but also from sales of popcorn, beverages and the like in theatres.

Фиф, радвам се, че притесненията ти са се оказали безпочвени Simple Smile!
И това е много вярно: "Подхождаме с нагласата, че всичко което правим е най-доброто за децата ни. Ама не винаги е най-доброто... понякога е най-лошото". Но как да знае човек кое е правилното - само се молим и надяваме да е ...  

Кети, супер коментар за ДК и от теб... Hug

Диве, Фенче - за мен финала на ДК не е сън, а една сбъдната красива мечта... Hug

Али, Фиф, Фенче, Диве - много харесах анализите за майката на Керем и избора на всяка жена... Simple Smile

Фенче - имаш най-благородната професия, моите уважения (и майка ми е детска учителка, та съм малко пристрастна Heart Eyes). Е, родителите са малко проблемни понякога, но добре че общуването с децата го компенсира Simple Smile! Трябва да повторя това, за да го запомня Simple Smile:

Ами как се превъзпитават келеши    ... трудно    но, не е  непостижимо, особено докато са  малки. Общуване с детето, внимание, примери, правила и най -главното - постоянство във всичко, което изискваш от него, а  не сега така, утре друго ... това е рецептата. Няма такива филми като то си е такова . За да е такова, си виновен единствено ти и никой друг, детето вина няма.  

Айренце, съжалявам, че още не си в кондиция... За корем - корен от джинджифил помага много Flowers Four Leaf Clover!
И повече спокойствие - т.е. не се коси толкова за рейтинга - ще го бъде сериала Heart Eyes!
Благодаря и за цялата информация и снимки - Киво оживява всяка снимка, на която го има, просто Дар Божи, какво да прави момчето... WinkHeart Eyes

Терзи, благодаря за винаги навременната информация и за откъсите Hug

Поли, отново супер свежи коментари, страшна работа си Grinning

Поли, Фиф - отиде реномето на Вели с вас ... JoyJoy

Коте - чудесата на турската медицина са световноизвестни Simple Smile

Хайде  Grinning, не остана!

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 17:28 от AniMae

# 241

Здравейте Hug Hug Hug

Оказа се ,че работата ме затиска  и изморява , но точно тази вечер няма да успее Mr. Green.
Малко ще подомакинствам   за да мога точно в 20ч. да се инсталирам , за да гледам една от най- интригуващите  серии.Ще има всичко-изненади, екшън,  любов /деца  към майките и майките към децата/ истинската любов се завръща при  Зейнеп и Кадир и нова се ражда - Керем/Джемре.

Сцената е невероятна  - две щастливи майки, третия  все още я търси и с такава надежда гледа надясно  ,за да стане част от тях.... Thinking Thinking Thinking

До по- късно Heart Eyes

# 242
  • AMS

Хайди, дружки!!!
 Остава 1 час до Сблъсък!!!

# 243
Яле ме и мене у кючека  Party Hug Hug Hug

Гушки на све  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Много ви тенкю за споделеното инфо от 'секъв харектер.

Диве  Hug не знам кво работиш душко, ама ин дис момент си назначена за повдигачка на рейтове чрез мрънкане! Всяка сряда си на пангара  smile3521

И понеже Фенка си нема работа и ми барна болната тема от снощи ше се наложи да опна чаршаф, ма да видите, че не съм толкова гадна ше си го опнем у спойлерче, та ако некой не е заинтересован само да скролва  Mr. Green
Скрит текст:
Занасям се снощи на родителска среща, за да разбера, че видиш ли даскалите не мое ми кажат нищо конкретно за синковеца, щото според тъпия закон за защита на личните данни не мое да лафят за конкретно дете пред сите родители  #Cussing out мамка им на тия дет ги мъдрят тия закони  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Та срещата премина в стил "Думам ти щерко, сещай се снао"  #2gunfire Нейсе... От началото на учебната година ни обясняват, че имало нова система за бележките от ЛЛ, сканирали ги, и т.н ма понеже моя келеш е 3ти клас и още не е осъзнал факта, че мое да се направи на болен и да си вземе сам бележка, + тва сме у малко населено място, всички се познаваме и разбирам даже кога е пръднал, та не слушах много съсредоточено за тия бележки. Оказва се, че трябва в секундата, в която кихне требе да го отмъкнем на доктор или поне да се обадя да напишат амбулаторен номер на прословутата бележка, щото със задна дата не могло  #Cussing out А  у целата схема зора ми е следния - моя си има разни алергии, заради които не ходи на училище, но си знаем номерата и е на домашно лечение та обикновено като имам време минавам за бележка. Ама не е веднага на момента. А и рядко боледува слава Богу та не е да сме час по час по доктори. И ся за 1 сополи зор и за мене и за докторицата, па не на последно място и за даскалицата. И най-много се ядосвам че тия хора вместо да ни учат децата са принудени да стана писарушки. Сори ма тва не е нормално. Но не отричам факта, че има много безхаберни родители  Peace Нали съм много оправна, отговорник съм на класа. И понякога ми иде да ги удушим като кажем 20131201-201 пъти и па има нечули, неразбрали и забравили

Аре изпуснах парата (временно)  Mr. Green
Фенче, ае ша та моля да не ми викаш, че утре е петък що аз работим и в събота  Crossing Arms Mr. Green
И по принцип четвъртък ми е най-натоварения ден от седмицата... ма оцелях и днеска.

Мир вам чеда мои, отивам да преслушам докладите на личния състав и ше се ява па на хоризонтя  Hug

# 244
          Дива Hug на линия съм поне аз.Срам ме ,че няма да разбера нищо Embarassed Embarassed Embarassed,но ще се концентрирам само в играта на актьорите, режисура и операторско майсторство.

Силата на серията , след адаптацията на БГ. си позволявам да коментирам.

В целия гювеч от чувства и действия  до сега единствено детето е невинно  Money.Единствено.

Всички са му длъжници!
      Дано успеят да  се получи така ,че Айлин разбере  действията им , прости им и ги заобича колкото заслужава Laughing

# 245
  • AMS

Фифка, цепя, лепя и вулканизирам.
 Няма да се удържа само един ден да мрънкам.
 Особено сега, когато според новия закон, има вече комисия,
 която ще одобрява всеки филм дали да излезе на екран.
 Не мрънкам само по време на онлайн.
 Приятно да ви е!!!

# 246

Фифка, цепя, лепя и вулканизирам.
 Няма да се удържа само един ден да мрънкам.
 Особено сега, когато според новия закон, има вече комисия,
 която ще одобрява всеки филм дали да излезе на екран.
 Не мрънкам само по време на онлайн.
 Приятно да ви е!!!

Ох бееее  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo
Аз викам къртиш, чистиш и извозваш  Mr. Green
БабатУ си е поставил за цел да ги върне некъде в 16ти век братята ама хади бакалъм къде ше му иде края  Thinking

# 247

Ани  Heart Eyes  bouquet Себи  Heart Eyes  bouquet
Фиф  Hug
Скрит текст:
Направо в писарушки ни превърнаха, вярно е  ooooh! А амбулаторен номер на бележката искат, защото много фалшиви бележки се представят, после го отнася старшата сестра  ooooh! А закона за личните данни е най-новото, да ooooh! На методичния шкаф, на гардеробчетата, на поставките за обувки трябва да има само инициалите на децата  ooooh! Докато ги запомня беше чок зор  hahaha Като, че ли влизат чужди хора в градината, а не родителите ... направо изкрейзваме вече от нови и нови тъпотии  #Cussing out
Хайдиии, не остана  Peace
Дива  Hug bouquet
Себи  Heart Eyes то и ние това гледаме, ти какво мислиш  hahaha Ама нали с Айрето  Heart Eyes ви копираме превода, все нещо се разбира  Peace

# 248
  • AMS

#Haydi #Haydiii

# 249

Айре, Фенче - няма гала за Организето, но поне дата има най-после Wink!

Освен това, ще има специален скрийнинг на 1-ви в едно от кината (в статията пише кое) и след това среща с артистите... Т.е. нормални хора могат да отидат (а не само знаменитости) и да се срещнат с любимците си... Grinning

https://www.finansgundem.com/haber/yilmaz-erdogan-organize-isler … vl7zfx0J6Fus_VCOI

Скрит текст:
NO GALA FOR ORGANIZE ISLER THAT ONLY CELEBRITIES ARE INVITED, BUT SPECIAL SCREENING ANY MOVIE FAN CAN ATTEND

Yılmaz Erdoğan decided not to have a gala for the movie 'Organize İşler - Sazan Sarmalı', which he wrote and directed and shared his lead role with Ezgi Mola and Kıvanç Tatlıtuğ.

Yilmaz Erdogan’s movie will be in theatres on Friday, February 01. He decided not to have a Gala that only industry insiders received invitations. Instead there will be ‘special screening’ anyone is able to attend. The movie will meet with the real audience at the Istanbul Mall of Istanbul Cinetech Cinemas. After the special screening of Yılmaz Erdoğan's film, the actors and the entire film crew will meet with the audience.

The famous director had glorious gala premieres for his films 'Vizontele' and 'Sour Apples'.

Previously Yilmaz Erdogan would postpone the premiere of his new film 'Organized Works-Sazan Sarmalı' by Mars Entertainment Group because of the disagreement between Movie Theatre owners and Movie Producers regarding the share movie producers received from revenue made by movie theatres. The Turkish National Assembly amended the Law on Cinema Films and required Movie Theater owners to share the total revenue not only from ticket sales but also from sales of popcorn, beverages and the like in theatres.

Ании Hug, супер  новина си ни донесла!!
и пак да кажа, колко се радвам,че си част от компанията!! bouquet
Скрит текст:
да, знам за джинджифила и го ползвам Wink

ако утре рейта се е повдигнал малко Praynig, може и да ми мине корема Mr. Green
Тони Hug ще ме разбере най добре!!! Wink

мерси и за останалите коментари и снимки bouquet

Фифке Hug Joy Joy Joy
Цитат
Фенче, ае ша та моля да не ми викаш, че утре е петък що аз работим и в събота  Crossing Arms Mr. Green

линкове за гледане
https://www.showtv.com.tr/canli-yayin
http://www.canlitvizle.plus/show-tv-izle
https://www.youtube.com/watch?v=inOugVa_NYA

# 250
Диве  Hug  bouquet
Хайдии, приятно гледане, дружки!  bouquet
Днес може и да няма превод във ФБ  newsm78

# 251
  • София
Тази сцена, в която Вели скри Айлин ми напомни, че може би точно така на Кадир майка му се е опитала да го скрие и после не е могла да го вземе. Но той е бил малък и не помни всичко. Останало му е само това, че тя го е оставила. Може баща му да е бил полицай, или точно обратното - мафиот. 

# 252
Hug Добър вечер и от мен!

Още не съм се прибрала, та не знам от къде ще хвана серията, ама ще гледам да съм актуална!
Залагам на предположението, че майка му е била бедно момиче, поддало се на неустоимия чар на нечий мафиотски портфейл. Който обаче впоследствие се е оказал незабелязано женен, заедно с притежателя си.

Все пак залагам, че майката на Кадир ще е добра жена, която впоследствие ще заслужи прошката на сина си. Не може такова чудо на генетиката като нашето момче да не е взело нещо и от нея.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 19:41 от Polina_

# 253
  • София
Още вървят ретроспекции от 7-ма, така че може и да успееш.

# 254
Hug Добър вечер и от мен!

Още не съм се прибрала, та не знам от къде ще хвана серията, ама ще гледам да съм актуална!

Innocent Innocent Innocent

Хайдиии кактусче, ше ми прашляса пак ореолчето  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт