Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Казвам ви, за мен няма дисциплина в тия мафиотски структури! За това човек трябва да си контролира хората, иначе ще се чуди що му се качват на главата....

Не знам усещате ли ме как му се ядосах на този Вели тая вечер.... спирам, че много съм му набрала....

Пусни Шаро, пуснииии  spoko не късай месо  hahaha

# 226
Фиф, не мога! Върви ли мисловната дейност пред екрана, ще ги разплача... 

Затова мисля да лягам, утре да попретръпна в реала и за вечерта да съм като нова за серията! Обещавам утре ще съм блага, кротка и непретенциозна като кактус! 

Лека и благодаря на всички за компанията! 

Като чуете арфата, да знаете че  влизам в темата да коментирам! 😂

# 227
Фиф, не мога! Върви ли мисловната дейност пред екрана, ще ги разплача... 

Затова мисля да лягам, утре да попретръпна в реала и за вечерта да съм като нова за серията! Обещавам утре ще съм блага, кротка и непретенциозна като кактус! 

Лека и благодаря на всички за компанията! 

Като чуете арфата, да знаете че  влизам в темата да коментирам! 😂

Ш' си лъсна ореолчето за томороу  Mr. Green като ше сме официални

Хайдииии непретенциозни кактусе, лека нощ!  Hug

# 228
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug Четвъртък е!  smile3503 И последен ден на януари!

Фиф  Hug лъсна ли хубаво ореолчето ? Joy Joy Joy
Поли  Hug непретенциозния кактус  Joy Joy Joy
Дива  Hug сега те прочетох внимателно, не разбрах от къде ти хрумна, че майката на Кадир е загубила разсъдъка си  newsm78 На мен ми изглежда съвсем нормална, остава да разберем защо приема Вели за свой втори син, а е изоставила Кадир  newsm78 Колкото до насилваните жени, да не мислиш, че аз не им съчувствам ? Напротив, но се чудя защо го позволяват ? Особено майката на Керем - този мръсник мъжа и как и сега успява да я пребие от инвалидната количка не мога да си го обясня, навежда ли се, за да успее да я блъска по лицето  newsm78  Вярно е, бай бабо да не ме стига, но действително не се ежа пред клавиатурата, а споделих откровено как мисля, че бих постъпила, ако се озова в подобна ситуация. Как да  кажа ... нрава ми просто не е на жертва  Rolling Eyes
Трейлъра на Организето с английски субтитри Peace
https://vimeo.com/314391541?fbclid=IwAR2HWtNE_Zsx9UqT4oIjUfc7Ja1 … vcp3cVUqVGmNIJbRo
Хубав ден, в очакване на новата серийка!  Hug

# 229
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гюнайдъъъъннн
Нерде сте бе къз

Шашардък съм тудей . Чок зор видех докат' ви изчета творенията ама шъ ме уморите от смех ' начи  hahaha hahaha hahaha hahaha.

Ся да не си напъвам мозъчните клетки рано сабаале  Mr. Green че кофеина още не ми ръзмътил бръмбарите  Naughty ма я нИ мога се не изкажа  Naughty. Тотално ми отиха всички теории и конспирации по дяволите с последния фраг. Значи тоя Вели го признавам  Whistling докат' предаваше Богу дух и взе че възкръсна и с три огнестрелни рани му отскубнаха все тръбички и джижавки и се събуди от раз, все едно  от кратка дрямка  ooooh!. То все знаем, че турската медицина и мъртвец вдига от раз  Stop Mr. Green ама освен и верните му кучета да са прочели за "повдигалниците" дето ги прати Поли на Себито и Айре  Joy Joy Joy Joy и те са му приложили трика само че ролята на  повдигалника я изигра  майката на Кадир  Whistling. Ей тука вече фантастиката ми дойде малко в повече. Не че се оплаквам, екшън да става ама една идея по-реалистично ми стига  Peace Малко да вземе в ръце Али бей, па може ида му помогна ако ме покани как си требе  Naughty с чичек и

Хайдииии бегам че и требе се работи  Tired

# 230
Гюнайдъъън къзлар  Hug Hug bouquet bouquet
Кофито па е въображаемо  #Cussing out не моем да се оправим как се качваха и тва е  tantrum

Фенче  Hug Коте  Hug

Ся да помуча, че у работата четвъртък ми е  най-гадния ден  newsm45
Ореолчето ми е в пълна бойна готовност. Чакам Поли с арфата  Peace

Диве, и аз те изчетох и не съм съгласна с теб. Не че не съчуствам на жените, жертви на домашен тормоз, просто не ги разбирам. Майката на Керем е баш примера - мъжа и е инвалид и пак я бие. Ми що му седиш бе сестро?! Чинии да беше мила 5 години пак щеше да събере някой лев и да се махне от тоя.
Сега нито тя е видяла нещо от живота, нито Керем. Тя е заложница на тоя кретен, а синът и няма дом.
Та.... жал ми е, ма не я разбирам. Сори  Peace

Айде измучах, временно отлитам да бачкам  smile3516

# 231
Привееет Hug

Мерси за всичко споделено, откъсите от снощи, преводите/Фенче bouquet/ коментари, хуморески Wink bouquet

Цитат
Организето на Джансъза е закъсало сИриозно! Мое пратат Саруханчо за подкрепление  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy
Саруханчо срещу Вели, направо си го представих Joy Joy

а иначе недомислици в турските сериали, колкото щеш Whistling
там всички, които берат душа, ама получили помощ от турската медицина, рипват за ден , два Joy Joy

а пък за насилието над жени и деца....какви сюжети се срещат.... да ти се изправи косата Stop
досега сценария ни е бил логичен и сериозен
надявам се и в 8-ма серия да е така Peace
та викам, да не си правим изводите от едни фрагове  Wink
ама съм съгласна с Поли от снощи, че нещо образа на Вели почна да олеква Peace

още от новата серия Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy

Фиф Hug, радвам се, че си добре като си ходила по доктори! Peace

при мен повдигалника немаше файда smile3518
Скрит текст:
нещо ми се бъгна стомаха, и хич нямам настроение Confused...та дано да ми дойде довечера за серията Whistling

и зад кадър

според мен отзад се вижда малко от главата и ухото на Киво Laughing

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 11:34 от Airra

# 232
Айре  Hug bouquet

Ай ся да са върнеш да ми видиш коментара за тва колко съм сериозна и да обърнеш внимание  Mr. Green

Скрит текст:
Относно коремчето - опитай с лъжица мед на гладно сутрин. ММ има доста проблеми с гастрита от години, но това много му помага. Ама истински мед!
rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

Ох бееееее ми имат си нужда от побутване хората  hahaha hahaha hahaha

# 233
Фиф Hug
Скрит текст:
мерси за съвета Heart Eyes
Цитат
Айре, начи 3ти път ти обръщам внимание, че по-сериозна у форума никогаш не съм била, па земи обърни внимание и ти на тоя факт 
аз много сериозност не виждам Joy Joy
само по-големи чаршафи си почнала да опъваш Mr. Green
е вярно с по-дълбокомислени разсъждения Wink

каква идилия Whistling

..........
 Wink
хаштаг за новата серия-Хайди

пропуснах да кажа....Коте Hug радвам се, че си се активизирала в темата! Wink

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 16:09 от Airra

# 234
  • AMS

Дружкииииииииииииии!!!
 Има голяма вероятност
 на 7-ми да съм на кинооооооооо!!!
 Само да пуснат и билетите.
 За сега освен дата имам в превод резюме и трей.

Благодаря на всички ви за споделеното
 и за реакциите на поста ми!!!
 Приемам вашите мнения!!!

Нaydi Kadir #haydi >>>

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 14:38 от * Diva *

# 235
Привет отново!  Hug
Айре  Heart Eyes какви красоти си споделила, благодаря!  bouquet
Скрит текст:
spoko spoko spoko да ти мине до довечера ти пожелавам!
И аз Фиф идвам да муча  newsm61 Отидох в 10.00 да си приключа дневника и се прибирам едва сега  #Cussing out
Скрит текст:
Да ви кажа, започвам да си мечтая  да се пенсионирам по-бързо и то единствено заради родителите ... то бива безхаберие, бива, ама вече нямам думи  ooooh! Преди седмица още ги подсетих в ФБ групата ни, че идва края на месеца, да си донесат бележки за отсъствията. Днес отивам ... 2 бележки на кръст  Rolling Eyes Че като се започна едно звънене по телефоните ...и това не е само днес, това е всеки месец  #Cussing out Не знам ... аз ли съм тази, която трябва да се грижи за техните пари ? Дали ако таксата не беше 60 лв. а 600лв. щяха да чакат ние да им звъним, за да питаме детето болно ли е, по дом. причини ли отсъства, какво да пишем в края на краищата, защото утре нас ще ни обвинят, че не сме написали каквото трябва и ще трябва да плати  ooooh! Убедена съм , че нямаше. А ако им напраскам неизвинени, ще им спрат пък детските  #Cussing out Но, следващия месец ги предупреждавам, няма да звъня на никой, кой донесъл, донесъл, да им ги спрат, писна ми! След това пък започваме да ги чакаме да благоволят да си платят таксата, щото и това забравят  ooooh! А бе ...какво да ви разправям, идилия  Mr. Green  
така ... оплаках се, да ми олекне, сега мога да обърна внимание на Киво  Laughing

Да видим Айлин започна ли да се държи както трябва с човека, който я върна на майка и ?

Дива  Hug хайде, късмет! Чакаме да разказвате с Онли ли беше при теб ?  Praynig

# 236
Дива, суууупер, радвам се много!!!! Hug
видя ли, не всичко е толкова песимистично, както го беше описала вчера в поста си! Wink
и нас ни е яд, че няма да има Гала в Истанбул Crossing Arms
ама важното е филма да се гледа и да е успешен!!
четох в ТТ, че екипа на филма щял да го гледа заедно в някое кино....може би ще има журналисти newsm78 ама не е сигурно инфото Peace

до Сарухан-символа на Чукур Laughing

Айлинчето е много по-усмихната и благоразположена към бати си Кадир.....

Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
мерси Heart Eyes
и ти си имала нервозен полуден..... ooooh!
ами трябва да им обърнете внимание на следващата родителска среща, все пак не е шега работа Peace

от Шоу тв
Кой е къртицата?
https://twitter.com/ShowTV/status/1090950324041351169

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 15:07 от Airra

# 237
  • AMS

Кой е къртицата? ^ ^ ^

Фенче, Айра
, благодаря,
 че споделяте радостта ми!!!
 Ама има голям ефект
 от мрънкането ми снощи
 за Орнанизето 2.
 Много са интересни и резюмето, и фрага,
 а ето и снимките >>>

# 238

Кой е къртицата? ^ ^ ^

Фенче, Айра
, благодаря,
 че споделяте радостта ми!!!
 Ама има голям ефект
 от мрънкането ми снощи
 за Орнанизето 2.
Скрит текст:
Много са интересни и резюмето, и фрага,
 а ето и снимките >>>[/i][/size][/font]

моля теееее, помрънкай малко за рейта на Чарпъшмата Praynig Praynig
определено има ефект Peace Laughing

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 16:28 от Airra

# 239
Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
е, колко пъти да им казваме, това е всеки месец  #Cussing out Следващия път съм решила, пиша неизвинени и да се оправят ...
Коте  Hug  wavey Извинявай, джанъм, толкова бях подпалила, че забравих да те поздравя!  Wink
За турската медицина, точно в 10 -та !  hahaha Чакайте да видим и Велито колко време ще му отнеме възстановяването  Wink
Фиф  Hug е, така е, вчера почива, днес си на пангара  ooooh! Нищо, утре е петък  Laughing
Дива  Hug точно заради мрънкането ти стана, да знаеш  Laughing Казах ти, не бързай да се ядосваш, видя ли, че съм права  Peace
Айре  Heart Eyes забрави за този рейтинг поне един ден, бе душко  Joy Joy Joy После защо те боли стомаха  ooooh!

Кой ли ще излезе къртицата от тези 4 - та наистина  newsm78
Малката вярно по-благосклонно гледа бати си Кадир  Wink

Хайде, още 2 часа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт