Не знам усещате ли ме как му се ядосах на този Вели тая вечер.... спирам, че много съм му набрала....
Пусни Шаро, пуснииии
не късай месо
не късай месо
Четвъртък е!
И последен ден на януари!

лъсна ли хубаво ореолчето ?

непретенциозния кактус

сега те прочетох внимателно, не разбрах от къде ти хрумна, че майката на Кадир е загубила разсъдъка си
На мен ми изглежда съвсем нормална, остава да разберем защо приема Вели за свой втори син, а е изоставила Кадир
Колкото до насилваните жени, да не мислиш, че аз не им съчувствам ? Напротив, но се чудя защо го позволяват ? Особено майката на Керем - този мръсник мъжа и как и сега успява да я пребие от инвалидната количка не мога да си го обясня, навежда ли се, за да успее да я блъска по лицето
Вярно е, бай бабо да не ме стига, но действително не се ежа пред клавиатурата, а споделих откровено как мисля, че бих постъпила, ако се озова в подобна ситуация. Как да кажа ... нрава ми просто не е на жертва 

.
ма я нИ мога се не изкажа
. Тотално ми отиха всички теории и конспирации по дяволите с последния фраг. Значи тоя Вели го признавам
докат' предаваше Богу дух и взе че възкръсна и с три огнестрелни рани му отскубнаха все тръбички и джижавки и се събуди от раз, все едно от кратка дрямка
. То все знаем, че турската медицина и мъртвец вдига от раз
и те са му приложили трика само че ролята на повдигалника я изигра майката на Кадир
. Ей тука вече фантастиката ми дойде малко в повече. Не че се оплаквам, екшън да става ама една идея по-реалистично ми стига
Малко да вземе в ръце Али бей, па може ида му помогна ако ме покани как си требе
с чичек
и

не моем да се оправим как се качваха и тва е 
Коте

/ коментари, хуморески

, радвам се, че си добре като си ходила по доктори! 

радвам се, че си се активизирала в темата! 

какви красоти си споделила, благодаря! 
да ти мине до довечера ти пожелавам!
Отидох в 10.00 да си приключа дневника и се прибирам едва сега 
Преди седмица още ги подсетих в ФБ групата ни, че идва края на месеца, да си донесат бележки за отсъствията. Днес отивам ... 2 бележки на кръст
Не знам ... аз ли съм тази, която трябва да се грижи за техните пари ? Дали ако таксата не беше 60 лв. а 600лв. щяха да чакат ние да им звъним, за да питаме детето болно ли е, по дом. причини ли отсъства, какво да пишем в края на краищата, защото утре нас ще ни обвинят, че не сме написали каквото трябва и ще трябва да плати
Убедена съм , че нямаше. А ако им напраскам неизвинени, ще им спрат пък детските
Но, следващия месец ги предупреждавам, няма да звъня на никой, кой донесъл, донесъл, да им ги спрат, писна ми! След това пък започваме да ги чакаме да благоволят да си платят таксата, щото и това забравят
А бе ...какво да ви разправям, идилия 

хайде, късмет! Чакаме да разказвате с Онли ли беше при теб ?

ама не е сигурно инфото 

Следващия път съм решила, пиша неизвинени и да се оправят ...
Извинявай, джанъм, толкова бях подпалила, че забравих да те поздравя! 
Чакайте да видим и Велито колко време ще му отнеме възстановяването 
е, така е, вчера почива, днес си на пангара
Нищо, утре е петък
точно заради мрънкането ти стана, да знаеш 
забрави за този рейтинг поне един ден, бе душко
После защо те боли стомаха 

Препоръчани теми