Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 832
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Терзи  Hug благодаря, джанъм! bouquet
О, пак ще имаме откъс от серийката  Peace
Фифко  Hug а, слава богу!  Peace
Цитат
Айре, начи 3ти път ти обръщам внимание, че по-сериозна у форума никогаш не съм била, па земи обърни внимание и ти на тоя факт
Което си е вярно, вярно си е  Joy Joy Joy Joy

# 211
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета! Heart
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

И аз прочетох някъде из ТТ,че вероятно няма да има гала за Организето. Не съм погледнала споделения текст,но предполагам ще е така.
Поне ще има споделено из нета.
Не съм фен на турските комедийни филми,даже още не съм изгледала първа част на Организето,но този го очаквам с нетърпение.

Довечера ще надникнем още мъничко в новата серийка. Супер!

. В обратния случай произвеждаш Керем и Мерал до безкрай.

Фифи, Hug
Мдаам,като най-лошото е,че на един Керем,са няколко Мералки...

# 212

Привет и  Hug Hug Hug на всички!

Фенче Heart Eyes, да детето няма вина ...каквото видяло ,чуло, усетило  това си мисли ,че е редно и това повтаря. Възхищавам ти се от  избор   на сферата в която  работиш. newsm10

Кети  Hug bouquet  почти и аз съм на твоето мнение за  обстоятелствата  при които Кадир се е разделил с майка си.
  ЛотиФиф  Hug bouquet замислих се за вината на Кадир   в историята  на Вели newsm78
Имаше  я - вината макар и неосъзната  newsm78от Кадир.Махайки наркотика от багажника му го превърна в предател , а мафията действа бързо и изпълнява законите си  за предателите и направо в домът му. Кадир  се усети до какво би могло да доведе всичко  това с мафията и затова се отзова до дома на Вели но...... твърде късно,затова и така тъжно и виновно гледаше когато се появи на вратата.

Терзи  bouquet и днес си ни донесла прекрасни снимки.

Али Hug

За сега съм много доволна от играта  на Мелиса.Бях много скептична , но сега я харесвам.

За Алп Laughing прекрасен.

# 213
Привет и от мен.😍

Кети,
Според мен Джахиде също си плати - убиха Корхан. Видяхме , че халюцинира. Аз поне така го разбирам. Не мисля , че е щастлива. Но поне й остана бебето , даже две.

Фенче 😍 ,
Аз пък мисля , че извинение не би било присъщо за Тахсин. Според мен се изниви по най- добрия начин- той ги спаси от Ръза с цената на живота си. А и това ми беше логичен завършек. Някак си не си представях да имат прекрасни , топли отношения с Джес...

Съгласна съм с теб относно казаното за майката на Керем, ама много!!!

Ееее ,  жалко , че няма да има гала веечер. Щеше да е много хубаво.

Айре 😍 ,
аз също искам същото за “Сблъсък”. 😊

До после , дружки! 🤗
Дългът ме зове. 😀😀😀

# 214
# 215
Терзи гушки за клипа
Със силния ми турски разбрах, че иде реч за аннето, нещо било много интересно и Кадирката вика на Вели да го чака?!

# 216
Алинка  Heart Eyes не знам, аз техни комедийни филми не съм и гледала, за да кажа дали ми харесват или не, първата част на Организето я преслушах с мишката, та нямам впечатления, но този го чакам с нетърпение  заради Киво естествено  Laughing
Хайде да видим какво ще ни покажат днес ...
Себи  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Скрит текст:
Вярваш ли, че още от 10 годишна възраст бях решила, че ще ставам именно детска учителка  hahaha Майка ми само колко ме уговаряше на времето да не си избирам точно учителската професия ... / тя е била учител по руски, но явно не и е харесало, щом после завърши Икономика / обаче аз тъпа и упорита  Laughing Казваше ми, добре, като ще ставаш учител, поне в горен курс стани. Но, аз винаги съм обичала най-малките и не съм съжалявала и за миг, че си избрах точно този профил. Сега мама ми казва - добре, че не ме послуша, явно това си е била работата за теб  Laughing  Тези малки човечета ми даряват толкова чиста, неподправена любов, че си заслужава и нервите и умората и всичко ...  Ами невероятните бисери,които ръсят всеки ден и ме карат да се смея от сърце. Няма друга работа, която да ти носи такова удовлетворение от чуждите успехи, няма друга работа, в която да можеш да упражняваш какви ли не други професии - пея, танцувам, рецитирам, разказвам, свиря , рисувам, моделирам, апликирам, строя, превръзвам, изслушвам, играя роли ... а бе каквото се сетиш, това сме ние детските учителки  Mr. Green Найс, а ?  Joy Joy Joy
Терзи  Hug bouquet
Ох, колко е гнусен Вели ... наистина искам да пукне този нещастник  #Cussing out
Цитат
- Кадир! Ти беше прав, синко.Ти се боеше, че майка ти изобщо не те е обичала, че изобщо не те е искала. Ти се боеше от това и за това не я потърси, прав си бил.
Казах на майка ти, че те познавам. Тя дори не попита за името ти. Тя въобще не се интересува от теб. Това е много интересно, не мислиш ли ?
 - Дори ти да не ми дадеш моята майка, аз сам ще отида и ще я намеря. И след като я видя, сам ще и задам всички въпроси.
 - И как ще стане това ?
 - Първо ще те намеря. А после ще намеря и майка си. И виж, обещавам ти, да те намеря ще отнеме малко време. Много малко. Ти ме чакай. Чакай .
Ире  Heart Eyes изобщо не съм си и представяла топли отношения между Тахсин и Джесур, това е абсурдно! Но, можеше поне в писмото да му поиска прошка за греховете си и към него  ...Както и да е, така са  решили, ок  Peace

# 217
# 218
  • AMS

Благодаря ви, дружки, за интересните постове!!!
 Само за протокола да отбележа финала на ДК/ИО.
 Да, хубав красиво заснет сериал.
 Къванч много ми хареса.
 Имаше логика до 16-17 епизод, но след това отидоха на вятъра
 стиховете на Луи Арагон, картините на известните художници, ...
 А щастливият финал за мен остана сън >>>

За Организето 2 мрънках, че няма да има гала,
 но вие ме успокоявахте, че поне в Истанбул няма как да няма.
 Да ама няма да има. Кога да се прави тази гала?
 Тя си беше планувана за първата седмица на януари, а не за последната.
 Тогава имаха и ваканция, та нямаше проблем.
 Впрочем добре си бяха направили програмата продуцентите,
 но не отчетоха, че със закон ще ги заставят да "променят сценария".
 Та галата беше вчера и пуснах снимки даже.
 А колкото до представянето на филма в Европа,
 след инцидента с CanFeda в Германия, малко трудно ще стане.
 Имаше след това за други филми обявени прожекции с участие на артистите,
 но посещаемост никаква и така постепенно всичко заглъхна.
 Има и още по-куриозен случай с обявена премиера за 25.01, която не се състоя,
 а за целта в Истанбул бяха пристигнали група фенове от Лат. Америка.
 Сега за Организето 2 в "моето кино" смятам, че нарочно не поправят
 датата 31.12.2019, след като имаше преди това дата 03.01.2019.
 И са прави за съжаление. Нещата се заковават поне 6 месеца напред
 и не минават тези ми  - ама ние, такова ... балкански мурафети.
 А и да ви помоля за превод на фрага на български.

За Сблъсък - много болна тема -  
 деца, майки, насилие.
 Лесно е са се ежа на клавиатурата и да казвам -
 Кой, аз ли! - Никога няма да го позволя.
 Никога няма да изоставя детето си!!!
 Дано не ми се случва!!!
 Да, ама ако се случи, какво правим?
 Не мога да обвинявам и съдя жените,
 попаднали в такова положение.
 Съчувствам им в реала.
 А в сериалите - То няма сериал, без такава героиня.
 Впрочем Зайнеп така и не се разведе с Галип.
 Благодаря за откъсите и превода!!!
 Явно майката на Кадир също е била насилвана,
 та си е загубила и разсъдъка.
 Още по-силно мразя Вели.

И още повече харесвам майката на Керем.

# 219
Терзи  Hug bouquet
Цитат
- Керем?
 - Слушам.
 - Това момиче, коя е тя?
 - Джемре?
 - Да, Джемре.
 - Мамо, посреднощ защо ме разпитваш ?
   Жена, ти какво искаш?
 - Но колко красиво само те гледаше ...
 - Мамо, посреднощ хвърли въдицата и ме караш да се въртя като фазан мамо.
 - Но, какво да направя. Толкова много ми хареса погледа и.
 - Вижда се, вижда. Ясно е, че ти хареса. Добричката ми ...
 -  Харесва ли ти това момиче?
  - Виж, мамо. Ако продължиш още малко, честна дума, ще се върна при сестра си Зейнеп.
  - Добре, край. Мълча.
  - Хайде.
Дива  Hug  bouquet Превод на фрага има на 13 стр. ако не се лъжа, под руския текст  Peace
За мен финала на ДК не беше никакъв сън, а чудото, за което се молеше Джесур, но всеки има право да го приеме, както намери за добре  Peace

# 220
Здравейте, момичета!  Hug

Тази вечер (дали защото е сряда или защото вън вали) , но още повече ненавиждам този изперкал чичак Вели! Без ни най малка доза ирония пиша следния коментар на първия откъс:  

Той ще си позволява да шантажира Кадир с "майка ти не те обича" ! Точно пък той, дето ако не отвлича от време на време по някое детенце, за да го държи в плен, "няма кой да му стъпи вкъщи", както се казва!

Вече не знам какво иска от Кадир - ще го трепе ли, ще го мъчи ли, ще го преследва ли, ще го принуждава да прави нещо ли....Разбирам, че трябва да е зъл, но тука вече ми изпъква и като изключително плосък и прост. В ситуация, в която говорим за системно пренасяне на пари ( и кой знае какво още) през границата и за пране на милионииии, за отвличания и показни убийства, който трябва завинаги да остават неразкрити по правилата на играта на мафията, тоя тръгнал да звъни по нощите на хората и да им разправя: "Пък знаеш ли, че твойта майка каза, че не те обича" и само очаквах да продължи в същия дух с нещо от рода на: "И освен това каза, че моята кукла е с по-дълга коса и съм по-добро дете, щото си изяждам всичко  и после си акам в памперса!".... Ми,  несериозно ми отива вече!  Тая мафия тука я изкараха някакъв куклен театър! Убийствата и прането на пари са така между другото, когато някой не се е разплакал достатъчно жално, че да запълни душевните потребности от чужда болка на Велито!

Ами не се управлява така престъпна структура, уважаеми г-не или г-жо Джансъз! Ако не си следите хората с какви емоционални и лични шантажи се занимават през работно време, пренебрегвайки статута на баш-баш мафиоти, драстично ще ви пострада имиджа на сериозно организирано бандитско звено и като нищо да ви отнемат някое и друго ниво на престъпна компетентност!.....

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 22:25 от Polina_

# 221
Поли  Hug  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

В тебе чета себе си, ама ти го пишеш много Ентелигентно  bowuu
Цитат
Ами не се управлява така престъпна структура, уважаеми г-не или г-жо Джансъз! Ако не си следите хората с какви емоционални и лични шантажи се занимават през работно време, пренебрегвайки статута на баш-баш мафиоти, драстично ще ви пострада имиджа на сериозно организирано бандитско звено и като нищо да ви отнемат някое и друго ниво на престъпна компетентност!.....
hahaha hahaha hahaha 

Организето на Джансъза е закъсало сИриозно! Мое пратат Саруханчо за подкрепление  hahaha hahaha hahaha

# 222
Ами, така де....Grinning

# 223
Поли  Hug rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Цитат
тоя тръгнал да звъни по нощите на хората и да им разправя: "Пък знаеш ли, че твойта майка каза, че не те обича" и само очаквах да продължи в същия дух с нещо от рода на: "И освен това каза, че моята кукла е с по-дълга коса и съм по-добро дете, щото си изяждам всичко  и после си акам в памперса!"...
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Фиф  Hug hahaha Саруханчо ще оправи работата  Joy Joy Joy

# 224
Казвам ви, за мен няма дисциплина в тия мафиотски структури! За това човек трябва да си контролира хората, иначе ще се чуди що му се качват на главата....

Не знам усещате ли ме как му се ядосах на този Вели тая вечер.... спирам, че много съм му набрала....

Общи условия

Активация на акаунт