благодаря, джанъм!
О, пак ще имаме откъс от серийката

Фифко
а, слава богу! 

на всички!
, да детето няма вина ...каквото видяло ,чуло, усетило това си мисли ,че е редно и това повтаря. Възхищавам ти се от избор на сферата в която работиш. 
почти и аз съм на твоето мнение за обстоятелствата при които Кадир се е разделил с майка си.
замислих се за вината на Кадир в историята на Вели 
от Кадир.Махайки наркотика от багажника му го превърна в предател , а мафията действа бързо и изпълнява законите си за предателите и направо в домът му. Кадир се усети до какво би могло да доведе всичко това с мафията и затова се отзова до дома на Вели но...... твърде късно,затова и така тъжно и виновно гледаше когато се появи на вратата.
и днес си ни донесла прекрасни снимки.

не знам, аз техни комедийни филми не съм и гледала, за да кажа дали ми харесват или не, първата част на Организето я преслушах с мишката, та нямам впечатления, но този го чакам с нетърпение заради Киво естествено
благодаря! 
Майка ми само колко ме уговаряше на времето да не си избирам точно учителската професия ... / тя е била учител по руски, но явно не и е харесало, щом после завърши Икономика / обаче аз тъпа и упорита

изобщо не съм си и представяла топли отношения между Тахсин и Джесур, това е абсурдно! Но, можеше поне в писмото да му поиска прошка за греховете си и към него ...Както и да е, така са решили, ок 

Превод на фрага има на 13 стр. ако не се лъжа, под руския текст 

Саруханчо ще оправи работата
Препоръчани теми