Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 828
  • 738
  •   1
Отговори
# 195

Айре Rolling Eyes благодаря  за преведения трей, ама съвсем се объкках Embarassed Embarassed Embarassed

Кой на кого е майка , кой кого е обичал или защо го е изоставил , трябва още малко търпение -два дни.

Крайно време е да спрат да бъхтят Киво/ Кадир  в лицето и ни  оставят  да му се  радваме на красивото лице.

# 196
Поли  Hug съжалявам за кофтия ти ден, аман от нещастници дето сутрин се сърдят на себе си, следобед на целия свят  ooooh!
Повдигалника ти е един път  hahaha я, виж колко е доволна Себи  Heart Eyes Laughing
Себи  Heart Eyes страхотен пост, благодаря ти!  bouquet
Айре  Heart Eyes като нищо Демир ще убие някого и ме е страх, че ще е точно майката на Керем  ooooh! И кой ли ще се окаже този Юсуф  newsm78
Много съм щастлива заради Киво, дано отново е прескочил себе си  Praynig Нямам търпение да дойде петък!
Ани  Heart Eyes благодаря, мило, ама ще чакам подругите, почти нищо не вдянах  hahaha
Тони  Hug благодаря, джанъм!  Heart Eyes
Дива  Hug страхотни гифчета, благодаря!  bouquet
Дано покажат филма в твоето кино!  Praynig
Ире  Heart Eyes благодаря и за двата коментара!  bouquet Е, нямаше как , Сюхан трябваше да изпита това, което разкъсваше Джесур през цялото време , за да го разбере най - на края   ooooh!
Някак не ми се вярва, че началника точно е къртицата, но да видим  newsm78
Майката на Кадир ми е интересно дали ще разкрият още в 8 серия защо го е изоставила ... Актрисата не ми харесва, дано играе добре, щом са я избрали  Peace
Хел  Heart Eyes  ooooh! стигнала си до най-гадната сцена в сериала, ужасно е това, което направи този мръсник, за да предизвика Джесур да убие Тахсин  #Cussing out Разбирам те, че не можеш да мислиш за друго след тази сцена ...
Поли  Hug прекрасен пост, благодаря ти!  bouquet Може и да си права за началника, ама ми се иска да не си, не знам защо, но много ми се иска някой наистина да е обичал толкова Кадир през годините ...
Айре  Heart Eyes в превода на Синан видях нещо много съществено. Майката на Кадир казва :" Страхът кара човек да прави всичко " ... Какво ли се е случило наистина  newsm78 Още цели 2 дни  ooooh!
Себи  Heart Eyes и аз викам, че е крайно време , ама май така ще си го гледаме този път Laughing
Лекинка, дружки!  Hug

# 197
Ох яяяя, мина ми напрежението в ореите (дет ги немам)
Мина финала на ДК-то, ше изкоментирам леко у спойлерче, че не сме на тая вълна

Скрит текст:
ДК-то си е типичен продукт на Еджето. В никакъв случай не е слаб Peace Даде теми за размисъл. Основното беше действията, последствията от тях и влиянието им върху околните. Както каза някоя от другите девойки (Ирка мисля  newsm78) някои платиха прекалено висока цена, други недостатъчна. На всеки по заслуги, изключае Корхан. Харесвах го и също не смятам, че трябваше да го убиват, ама нейсе.Не бих казала, че Джес и Сю спечелиха. След такива загуби, победата надали е сладка. По-скоро се пребориха със себе си и по между си, за да стигнат до щастието ръка за ръка. Ай стига толкова размисли и стристи за тях, че ше ми избегат другите инженерни мисли.

След всичките ви коментари и фрага имам много за осмисляне. Но ще споделя каквото смлях до момента.

Кети беше писала, че Вели сам си е виновен. Факт! Но и той не е осъзнавал мащаба на помията, в която се забърква. И пак се повтарям, че след това което се случи със семейството му не се знае какво се случва в главата му. От нашата камбанария Кадир няма вина, от неговата е друго. Внушението е страшна сила. Обикновено пагубна. Внушил си е човека, че Кадир е виновен за смъртта на близките му + световния глад и глобалното затопляне и точка. От наше село по-високо нема!

В известна степен съм съгласна, че семейството се изгражда с изпитания. Немаше нужда от толкова чок зор, ама те ше има Йекшън на кило. Много се надявам да не очистят майката на Керем, защото мисля, че това ще го смаже тотално. Да, нерешителна е и до някъде има вина за неговото положение, но все пак е майка. И ние сме майки нали?! Подхождаме с нагласата, че всичко което правим е най-доброто за децата ни. Ама не винаги е най-доброто... понякога е най-лошото. Но и ние като Вели си внушаваме, че е за добро или че сме прави.
Що се отнася до Мерал - тя си е чист, натурален продукт на майка си. "То си е такова" ми е най-най-любимото. Чакам Фена да се включи с инструкции как се превъзпитават келеши  Mr. Green
И последно (знаете,мое да не е  Mr. Green) не се явявам адвокат на Вели, ама и Плазмодия, и Белма, и Жирафа, и Мерал са не по-малко лоши от него. Още нищо не сме видели от Плазмодия, а и на Миндила не са му чисти нещата. Освен, че пере пари, още не знаем какъв е случая с майката на Джемре.  Peace

# 198
  • София
Сега ми хрумна нещо, като гледах фрагмана.  Нали Кадир каза, че майка му го е оставила в някакъв парк с една касетка само? Той помни само това, не става дума дали помни лицето и и на колко годинки е бил.  Дали не е възможно да се е опитала да го скрие там с намерение да отиде после да си го вземе, а после  или не е успяла, или не го е намерила? Може и да го е търсила жената, ама как се намира изгубено дете в Истанбул? Преди 30 години примерно?

Скрит текст:
За ДК си мисля, че не всеки си получи заслуженото. Например Джахиде беше много гадна. А остана да си живее щастливо в огромния чифлик. Пое грижата за Заферчо, обеща да го гледа, ама какво й коства на нея това?  Имаше обслужващ персонал и наследството на Тахсин и Корхан.  Той си отиде наистина напразно. На никого лоша дума не каза и нищо лошо не направи.  Тахсин лъжеше до последния си миг. Разправяше на Михрибан, че се е оженил за Нурхан по бременност, но не е вярно, защото са се оженили на следващата година. И пак грешки във времето. Михрибан каза на Джесур, че са били сгодени 5 години, та не може да е била на 17, когато онзи я е изоставил, защото едва ли се е сгодила на 12. Както и да е. Тя му повярва, защото той й каза, че едва ли не я е спасил от гнева на тъста си ( май не стана  ясно как му беше името). Лош човек беше - гледаше как гори къщата  на родителите на Хасан, обърна се и си тръгна. Ограбваше хората, принуждаваше ги да си дадат земите, уби бащата на Джесур, нищо че не стреля той, хвърлиха колата в пропастта, два пъти се опита да убие Джесур, това с лъжата че е болен беше просто потресаващо... няма смисъл да изреждам, Бог знае какви ги е вършил в продължение на 40 и повече години. Накрая май се осъзна и помоли за прошка всевишния като се възпламени сам. И Сали си плати.  И Сюхан си плати затова, че толкова време тормози Джесур. Той пък милия, не спря да я обича.
Все си мислех каква щеше да е развръзката на историята с писмата - кой ги пишеше и с каква цел. И загадъчната история на прокурора остана недовършена. Съкратиха ли го сериала с един епизод, или просто новите сценаристи са пропуснали тези истории?
Не знам за кой път го изгледах , но явно е защото ми е харесал. Иначе защо ще го правя?

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 01:26 от Kethen ?

# 199
  • Plovdiv, Bulgaria
2. Киво изтепа рибата с мотика в тва Организе  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Joy Joy Joy
Баш!

Благодаря ви,момичета,за всичко споделено! Flowers Hibiscus
Имах ужасен ден,но you made my day!

Страхотни колентари,във всеки има по нещо,с което съм съгласна.
Не смятам,че майката на Кадир смята Вели за изоставения си син. Все пак нейното дете има характерни отличителни белези-сините очи,например,които времето няма как да промени. Вероятно е поставила Вели на мястото на Кадир. Гробът може да е на бащата.
Сигурно си има нейните причини да постъпи така. Може дори да се опитат да я реабилитират. За мен обаче оправдание няма. Може би съм крайна,но аз глобализирам нещата и затова подобно беше отношението ми и към майката на Керем. Не че не ме заболя от страданието ѝ. Но има един такъв профил на жени в реала,които търпят това или онова,които правят жертви и внушават,че няма избор,че човек трябва да се примири и търпи.
Вярвам,че винаги има избор,въпросът е дали си достатъчно смел,за да направиш.
Предполагам с тези думи за страха,че извъртят нещата,че животът на Кадир вероятно е бил застрашен.
Заради огромната му нужда да научи,че не е бил нежелан,се надявам на стабилна история,но аз съм с много резерви.

Не вярвам,началникът да е къртицата. Поне не ми се ще. А и все още се съмнявам в девойката от екипа. Нямам повод,вътрешно усещане.
След последната серия се засили с думите на Кадир. Каза на Адем да не постъпва като него,да не крие,когато открие човека. А Адем изпитва привличане към девойката. И си мисля,че точно това ще направи...

Девойката при Вели се оказва наистина Мерал.
За Якуп не знам,но тя няма да има хубав край.

С нетърпение очаквам епизода!

# 200
Фиф  Hug евала, къз, много хубав коментар!  bouquet
Ами как се превъзпитават келеши  Mr. Green ... трудно  Laughing но, не е  непостижимо, особено докато са  малки. Общуване с детето, внимание, примери, правила и най -главното - постоянство във всичко, което изискваш от него, а  не сега така, утре друго ... това е рецептата  Wink  Няма такива филми като то си е такова . За да е такова, си виновен единствено ти и никой друг, детето вина няма  Peace
Супер!  Peace

Алинка  Heart Eyes  smile3521 много хубав коментар и съм съгласна с повечето неща в него  bouquet Да видим наистина кой ще се окаже къртицата, много ми е любопитно  Wink
Кети  Hug може , може, ще видим  newsm78
И за споделеното за ДК  bouquet На мен не ми беше жал за Тахсин например ... сети се, че обича сина си, едва когато го загуби  ooooh! И никога не поиска прошка от Джесур ... е, поне не го остави да стане убиец. А бе хубав сериал си беше, с всичките му пропуски , ама то и в кой пък хич ги няма, особено пък със смяната на сценаристката  Peace
Лека!  Hug

# 201
Ей не може да си легне да се наспи човек от вас  #Cussing out еле, че утре съм почивка  Wink

Фен  Hug от тебе по-добре не моем да се изкажем за келешите, така че само шапки долу и равнис  bowuu

Алинка  Hug мераба къз  bouquet
Много, много съм съгласна с теб относно избора! Номера е да са ти достатъчно яки гащите да го направиш. Избора може да е по-малкото зло, а не най-доброто решение, но и "бий ме, обичам те" пак не е ок.
С разни особи в реала имаме спорове по темата, че когато си сравнително добре вкъщи е много лесно да съдиш. Начи от една вила на Майорка па ше ми е още по-лесно искам да ви кажа Naughty Нооооо винаги има начин. Ся верно, че мое да си седиш дома, да ти тупнат палтето и па да си седиш. Предполагам с времето свикваш. Ма може да си стегнеш трътката, да му теглиш 1 на тоя дето ти тупа палтето и да си фанеш дърмите. И сам войнът е войн! Няма да е лесно със сигурност, но поне ще си направил нещо, за да промениш жалкото си съществуване. В обратния случай произвеждаш Керем и Мерал до безкрай.

Изказах се! Чаршафи опнати! Лека нощ!  Heart Eyes

# 202
Привет Hug

Благодаря за коментарите ви от снощи bouquet

Фенче Heart Eyes Peace
рейтинга на Сблъсък в сайта на IMDB е 8.5 Peace

хубав ден Hug

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 10:21 от Airra

# 203
Добро утро, мили дружки!  Hug Hug Hug

Леле, Фиф  Hug ама как бързо се разсъних, като те прочетох  Joy Joy Joy Joy благодаря ти! bouquet
Цитат
С разни особи в реала имаме спорове по темата, че когато си сравнително добре вкъщи е много лесно да съдиш. Начи от една вила на Майорка па ше ми е още по-лесно искам да ви кажа Naughty Нооооо винаги има начин. Ся верно, че мое да си седиш дома, да ти тупнат палтето и па да си седиш. Предполагам с времето свикваш. Ма може да си стегнеш трътката, да му теглиш 1 на тоя дето ти тупа палтето и да си фанеш дърмите. И сам войнът е войн! Няма да е лесно със сигурност, но поне ще си направил нещо, за да промениш жалкото си съществуване. В обратния случай произвеждаш Керем и Мерал до безкрай.
Чета те и се чудя ... ма как някой ше ми тупа палтето и аз ще си трайкам, абсурд  Naughty Как се свиква с това ? Не само, че няма да свикна, но освен, че ще му тегля 1, ще му дам и нещо по главата още при първия му опит, няма да го чакам  Laughing  Пу,пу, пу, то, добре, че никога не ми се е  случвало, знам, че отстрани е лесно да съдиш, но вътрешно  съм убедена, че няма да търпя, това е против същността ми ... Та, дори и заради децата ... Заради тях пък най-вече няма да търпя да гледат как майка им е станала боксова круша за някой неандреталец  ooooh! Баща ми не ме е бил никога, та да се дам на някой си ... Ама обичала го ... подозирам, че ще го намразя в момента, когато ми посегне! Честно, чета по вестници, гледам по тв - то колко насилвани жени има и в нашата мила Родина и не мога да повярвам, наистина ... просто не съм се сблъсквала с този проблем, около мен нямам такива познати или поне аз не знам за това  newsm78 Гледам я тази майката на Керем и съм си задавала въпроса как позволява на тоя , хем и инвалид вече да я пребива  newsm78  Зная, че няма къде да отиде, ама ще работи по 12 часа, ако се наложи и все ще изкара пари за наем, да му се не види ... Сега да я видим и майката на Кадир какъв пък страх я е принудил да остави детето си  ooooh! Не вярвам и нея да я оправдая, ама да видим  newsm78

Цитат
За кадром на съёмках фильма "Организованные дела 2"

Кыванч: "Я очень счастлив и горд, что снимался во второй части такого фильма как "Организованные дела". Я прожил незабываемое приключение.
Сарухан очень глубокий человек, у него всегда есть желание сделать много хорошего и в то же время у него очень сложный характер. Если говорить о Сарухане и Асыме, они очень смешные (комики), у них очень интересные стычки, интересная история. То, как они боролись, очень интересно. Могу говорить искренне — мне очень понравилось. Даже иногда от смеха не могли продолжать работу. Благодарю всех друзей за такое приключение, за то, что я стал частью этого. Думаю, мы сделали такой проект, где зрители могут расслабиться и хохотать."
Перевод: Nur Nurieva для vk.com/kivanc_tatlitug
Цитат
Къванч: „Много съм щастлив и горд, че се снимах във втората част на такъв филм като "Организирани дела" Изживях незабравимо приключение.
Сарухан е много дълбок човек, той има желание винаги да прави много добро и в същото време е много сложен характер. Ако говорим за Сарухан и Асъм, те са много забавни (комици), имат много интересни схватки, интересна история. Начинът, по който се бореха, е много интересен. Мога да кажа искрено -  много ми хареса. Понякога дори от смях не можехме да продължим да работим. Благодаря на всички приятели за това приключение, че станах част от него. Мисля, че направихме проект, където зрителите ще могат  да се отпуснат и много да се смеят. "
Айре  Heart Eyes изпревари ме с кафето, аз докато глаголствам  hahaha благодаря!  bouquet Па и същото, ама нека, да има  Laughing
Ехаа ... Peace

Хубава сряда!  Hug Още 1 ден ...

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 11:07 от queen_fenka

# 204
Фенче Heart Eyes, смених кафето Laughing
мерси за превода bouquet
Личи му , че е работил с голям кеф и удоволствие за тоя филм
още 2 дена и премиера Party
после следене на  Бокс офиса, коментари в СМ! Simple Smile

за Сблъсък...това , което искам е изненадваща, силна серия....и рейта, знаете Mr. Green Praynig

новия колаж на Тамара е супер!

.........

Й. Ердоган за Саруханчо Peace

Той е  смел син на Адана
Работите му са леко нелегални
всякакви видове залагания-от футболни мачове до бой с птици
Асистент е на хора извън закона.
Има специфични принципи и прави усилия за някои неща.
Например се опитва да спре да псува Laughing. Но в неговия свят е много трудно.

.............
забравих да кажа, че много ми хареса коментара на Фифа Hug, за финала на ДК Peace
един такъв сериозен, направо ме изненадА Wink

Али Heart Eyes и за твоя коментар от снощи thumbsup
...........
от КТФ
https://twitter.com/KT_Fans/status/1090560861117272064
май няма да има гала премиера на Организето?? Tired ooooh!

от тук е инфото Sad

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 15:59 от Airra

# 205
Айре  Heart Eyes Cry Защо пък няма да има премиера  newsm78 Всички други филми имаха, не е честно  #Cussing out Дали заради снимките на Сблъсък  newsm78 Не вярвам да не го освободят за една вечер  Rolling Eyes
Направо ми се скапа настроението, а носех хубава новина ...
Цитат
Двойной триумф нового сериала "Сюхан: месть и любовь" (Джесур и красавица). На канале Telecinco его просмотрело 1 524 000 зрителей, 11,8%. Рейтинг второй серии на канале Divinity- 3,4%, увеличился на 0,8 % по сравнению с первой👍🏻

# 206
Фенче Heart Eyes, етествено, че не е заради снимките на Сблъсък Peace
има връзка пак с кризата...и това, че пуснаха филма в посления момент, според мен Peace
текста , който постнах на турски, май дава обяснение, ама не знам какво пише..... newsm78

# 207
Фенче Heart Eyes, етествено, че не е заради снимките на Сблъсък Peace
има връзка пак с кризата...и това, че пуснаха филма в посления момент, според мен Peace
текста , който постнах на турски, май дава обяснение, ама не знам какво пише..... newsm78

Айре  Heart Eyes само с това ще е свързано, аман!  #Cussing out И аз нищо не разбрах от текста, дано подругите го преведат  Praynig Ама много важно ...
Е, ще следим само боксофиса, какво да се прави  ooooh! Да сме доволни, че въобще ще го дават, че други филми и дата нямат още  ooooh!
Хайде, да идва по-бързо утре, че нямам търпение да видя тези сцени, дано не са пак 10 секунди само  Laughing

Да не забравяме, че днес е сряда, денят на КГ  Laughing Да си оправя настроението малко с тези сладури  Heart Eyes Наистина ми се развали  Laughing

Фифке  Hug нъл си почивка днес, нарде син ? Ела да си мучим заедно  hahaha Пак обикаляш сокаците явно Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 14:00 от queen_fenka

# 208
Здравейте Благодаря Ви за всичко

https://twitter.com/ogidiyendevar

# 209
Мераба кукундрели  bouquet Hug

Фенче, Айре  Hug Hug Hug

Фен, прескокнАх до Софето малко по доктори. Слава Богу притесненията ми се оказаха безпочвени и све ми е точно.  Party
Айре, начи 3ти път ти обръщам внимание, че по-сериозна у форума никогаш не съм била, па земи обърни внимание и ти на тоя факт  Crossing Arms Mr. Green
Фенко, и ти избаца страшен коментар във връзка с насилниците.  Peace
Нали вече коментирах моделите, които следват децата... нито дядо ми, нито баща ми бяха насилници. И към майка и към баба не съм видяла никога агресия и лошо отношение. ММ и той ми е душица, мамин златен. По-възможно е аз да го ступам  Mr. Green (тва ми е от зодията, дан' си помислите друго)Та тия факти ме карат още повече да не приемам мъж да бие жена, а тя да седи и да чака. За съжаление това е бич на съвременното общество и не видим на хоризонта изгледи скоро да се подобри положението.

Общи условия

Активация на акаунт