Айре
Кой на кого е майка , кой кого е обичал или защо го е изоставил , трябва още малко търпение -два дни.

Крайно време е да спрат да бъхтят Киво/ Кадир в лицето и ни оставят да му се радваме на красивото лице.
съжалявам за кофтия ти ден, аман от нещастници дето сутрин се сърдят на себе си, следобед на целия свят 
я, виж колко е доволна Себи
страхотен пост, благодаря ти! 
като нищо Демир ще убие някого и ме е страх, че ще е точно майката на Керем
И кой ли ще се окаже този Юсуф 
Нямам търпение да дойде петък!
благодаря, мило, ама ще чакам подругите, почти нищо не вдянах 
благодаря, джанъм! 
страхотни гифчета, благодаря! 

благодаря и за двата коментара!
Е, нямаше как , Сюхан трябваше да изпита това, което разкъсваше Джесур през цялото време , за да го разбере най - на края 

стигнала си до най-гадната сцена в сериала, ужасно е това, което направи този мръсник, за да предизвика Джесур да убие Тахсин
Разбирам те, че не можеш да мислиш за друго след тази сцена ...
прекрасен пост, благодаря ти!
Може и да си права за началника, ама ми се иска да не си, не знам защо, но много ми се иска някой наистина да е обичал толкова Кадир през годините ...
в превода на Синан видях нещо много съществено. Майката на Кадир казва :" Страхът кара човек да прави всичко " ... Какво ли се е случило наистина
Още цели 2 дни 
и аз викам, че е крайно време , ама май така ще си го гледаме този път 
Даде теми за размисъл. Основното беше действията, последствията от тях и влиянието им върху околните. Както каза някоя от другите девойки (Ирка мисля
) някои платиха прекалено висока цена, други недостатъчна. На всеки по заслуги, изключае Корхан. Харесвах го и също не смятам, че трябваше да го убиват, ама нейсе.Не бих казала, че Джес и Сю спечелиха. След такива загуби, победата надали е сладка. По-скоро се пребориха със себе си и по между си, за да стигнат до щастието ръка за ръка. Ай стига толкова размисли и стристи за тях, че ше ми избегат другите инженерни мисли.

евала, къз, много хубав коментар! 
Няма такива филми като то си е такова . За да е такова, си виновен единствено ти и никой друг, детето вина няма 

много хубав коментар и съм съгласна с повечето неща в него
Да видим наистина кой ще се окаже къртицата, много ми е любопитно 
може , може, ще видим 
На мен не ми беше жал за Тахсин например ... сети се, че обича сина си, едва когато го загуби
И никога не поиска прошка от Джесур ... е, поне не го остави да стане убиец. А бе хубав сериал си беше, с всичките му пропуски , ама то и в кой пък хич ги няма, особено пък със смяната на сценаристката 
еле, че утре съм почивка 
от тебе по-добре не моем да се изкажем за келешите, така че само шапки долу и равнис 
мераба къз 
Нооооо винаги има начин. Ся верно, че мое да си седиш дома, да ти тупнат палтето и па да си седиш. Предполагам с времето свикваш. Ма може да си стегнеш трътката, да му теглиш 1 на тоя дето ти тупа палтето и да си фанеш дърмите. И сам войнът е войн! Няма да е лесно със сигурност, но поне ще си направил нещо, за да промениш жалкото си съществуване. В обратния случай произвеждаш Керем и Мерал до безкрай.

ама как бързо се разсъних, като те прочетох
благодаря ти! 
Как се свиква с това ? Не само, че няма да свикна, но освен, че ще му тегля 1, ще му дам и нещо по главата още при първия му опит, няма да го чакам
Баща ми не ме е бил никога, та да се дам на някой си ... Ама обичала го ... подозирам, че ще го намразя в момента, когато ми посегне! Честно, чета по вестници, гледам по тв - то колко насилвани жени има и в нашата мила Родина и не мога да повярвам, наистина ... просто не съм се сблъсквала с този проблем, около мен нямам такива познати или поне аз не знам за това
Гледам я тази майката на Керем и съм си задавала въпроса как позволява на тоя , хем и инвалид вече да я пребива
Зная, че няма къде да отиде, ама ще работи по 12 часа, ако се наложи и все ще изкара пари за наем, да му се не види ... Сега да я видим и майката на Кадир какъв пък страх я е принудил да остави детето си
Не вярвам и нея да я оправдая, ама да видим 

изпревари ме с кафето, аз докато глаголствам
благодаря!
Па и същото, ама нека, да има 

Още 1 ден ...
, смених кафето 

, за финала на ДК 

и за твоя коментар от снощи

Защо пък няма да има премиера
Всички други филми имаха, не е честно
Дали заради снимките на Сблъсък
Не вярвам да не го освободят за една вечер