Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 819
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
https://twitter.com/ShowTV/status/1090317349457182725

фрага

Тони bouquet
тя Фенка ще ходи по сокаците Wink

Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Малеее, тоя Демир ще убие сигурно майката на Керем  ooooh! А тя колко е симпатична само като е сресана ... А майката на Кадир седеше на някакъв гроб, сигурно мисли, че е на сина и Кадир  newsm78 На плочата пише Юсуф обаче  newsm78
Серията пак ще ни държи в напрежение, видяло се е ... ама нищо, аз обичам  Laughing
Тони  Hug благодаря!  bouquet
Себи  Heart Eyes никакво мърдане на никой от тук, аааа ...
Ани  Heart Eyes bouquet
Дива  Hug благодаря за инфото!  bouquet

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 20:51 от queen_fenka

# 181
# 182
Альооооо, дур беее , дур!

Отметнах малко социални ангажименти и вие се уляхте  ooooh! Crossing Arms

Връщам се да чета и да гледам фотки.

Сал 2 неща метам и бегам:
1. Айре, да си беше турила фейс контрол на темата, немаше да имаш проблеми с репутето  Mr. Green
P.S. Ся с Фена искате да си спасите собствените репутета, амаааа ни стаа. У кюпа сте с мене  hahaha
2. Киво изтепа рибата с мотика в тва Организе  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 183
  Ухааааа'....
   Демир ще трябва да грмне някой, но кого ли newsm78

Тази "майка" май наистина си мисли ,че Вели е нейния  изгубен син'

И Керим  май  превъртя newsm78

Много динамика много нещо .
     Ще споделя още нещо след превода Laughing

# 184
Как му греят очите само ...  Heart Eyes Така беше и след "Хайде, сине" , явно е доволен  Heart Eyes

Себи  Heart Eyes не мисля, че тази смята Вели за свой син, но да видим  newsm78
А Демир мисля, че няма да има проблем с това да си изцапа ръцете с кръв  #Cussing out
Фиф  Hug  Joy Joy Joy Joy с тебе сме, бе  hahaha
Много е готин Саруханчо, нали ?  Joy Joy Joy
Цитат
📍Вели: Ты забрал у меня мою мать, но вместо неё дал другую. Жалко тебя, Кадир.
То о чем ты мечтал, это оказывается я.

Зейнеп: Кадир, смотри, это невозможно, чтобы мама тебя не любила.

Керем: моя мама.
Зейнеп:в каких условиях жила твоя мама , почему от тебя отказалась: мы ничего этого не знаем.

Кадир: Зейнеп, откуда ты знаешь, что из-за того, что было сложно? Может оставила, потому что захотела?
Зейнеп: ни одна мать, зная и по сотканной воле не оставит своего ребёнка.
Асие: Фарук. Может заставить человека сделать все, что угодно.

Керем: Мама! Мама, ты где?
Вели: Люди не могут стать семьей, пока пройдут испытания самыми любимыми.
Керем: мамаааа?
Вели: сначала пройдите моё испытание, а потом или семьей станете .....(или?
Цитат
:Вели :Ти взе майка ми от мен, но вместо това ми даде друга. Жалко за теб, Кадир.
Онова, за което си мечтал, се оказва, че съм аз . newsm78

Зейнеп: Кадир, погледни, това е невъзможно,че майка ти не те е обичала.

Керем: Моята майка ...
Зейнеп: В какви условия е живяла майка ти, защо се е отказала от теб: ние не знаем нищо за това.

Кадир: Зейнеп, откъде знаеш, че е заради това, че и е било трудно? Може да ме е оставила, защото така е искала ?
Зейнеп: Нито една майка, още повече по своя воля, няма да изостави детето си.
Асие: Фарук. Можеш да накараш човек да направи всичко, каквото поискаш.

Керем: Мамо! Мамо, къде си?
Вели: Хората не могат да станат семейство, докато не преминат изпитанията на най-близките си .
Керем: Мамо ?
Вели: Първо преминете през моето изпитание, а след това или ще станете семейство ..... или

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 21:23 от queen_fenka

# 185
Özür dilerim Kissing Heart Фенче Revolving Hearts

# 186

На Киво ризата тука ми прилича на модела на логото на Пловдив 2019!  Кой от кого е гледал не зная!

Момичета, здравейте! Утре ще се включа адекватно, като ви изчета! Сега се прибирам и май директно трябва да лягам!
Днеска толкоз кофти хора на работа не бях виждала - имаше някаква свръхконцентрация на невъзпитани и сърдити люде, които не искаха да си тръгнат докато не ме накарат да съм поне малко толкова нещастна от живота, колкото те....(Е, аз се съпротивлявам бясно)...

Айре - до тебе стигнах сутринта
Скрит текст:
Ами аз ги пиша, кой да е...Не ща да плащам авторски права и си мисля всичките щуротии сама....Или както казват - ние сме бедни хора, всичко си правим сами, даже и децата.... GrinningGrinning И аз така Grinning  
Ама виж как ви вдигнах на крака със Себито! Grinning

# 187
Альооооо, дур беее , дур!

1. Айре, да си беше турила фейс контрол на темата, немаше да имаш проблеми с репутето  Mr. Green
P.S. Ся с Фена искате да си спасите собствените репутета, амаааа ни стаа. У кюпа сте с мене  hahaha
2. Киво изтепа рибата с мотика в тва Организе  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ooooh! Joy Joy Joy Joy

............
не вярвам да убият майката на Керем Crossing Arms

а мама Божка е на гроба на някакъв Юсуф Мурат

мммммм Heart Eyes Heart Eyes

Фенче Heart Eyes, няма как да не е доволен, пак е надскочил себе си!!!!

Полии Hug ами ти си талант, почти като Кивовия, ама в друга/писателската/сфера!!!! Wink

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 22:09 от Airra

# 188

Поли Heart Eyes което си е истина ,истина си е  newsm68 newsm68 newsm68 така съм сега след  повдигалника  Киво ,който ми препоръча Hug

Сериозно се разигра темата майка и тя не е никак за подценяване.
Маиката - Зейнеп.....съвременна, емоционална ,решителна!
Майката на Керем- любяща  майка ,но нерешителна!
Майката   на Кадир, която още не сме видяли и не познаваме , но аз не мога да оправдая и е изоставила своето дете. Вероятно ще я оправдаят  ....но трябва да в смислено и логично
И още една майка видяхме -тази на Мера/ел.Глупава патка.Без мнение и авторитет,Зяпа и регистрира глупостите на дъщеря си  Mr. Green

# 189
Не мога да смогна с информацията ви днес, сладурки Simple Smile! Супер активни сте Flowers Rose

Американките светкавично са превели интервюто за Организето... Ето го Simple Smile!

https://vimeo.com/314086156?fbclid=IwAR0tT4m25trDfgdC9IE84JX9lrr … wKjiJ_LpCSRIro1qw

# 190
  • AMS

Благодаря за инфото и реакциите за Организето 2!!!
 За сега в "моето кино" не са обявили прожекциите.
 Щом ги обявят, ще си купя билет и ще ви го покажа.

Дружки, благодаря ви за фрага!!!
 Сложих го и аз, защото в тубето все го бавят
 и не се знае къде първо ще излезе.
 Последно го качиха в канала на сериала.
 Да ви кажа, не съм много очарована от "новата майка".
 Ако убият майката на Керем, ще ми е кофти.
 Тя не заслужава това. Харесвам актрисата
 и съм я гледала и в други сериали.

Фенче, благодаря за текста и превода!!!

# 191
Ехеее ,
влизам и виждам , че си имаме нов трей. Simple Smile)
Почти нищо не разбрах от него , но те нали са все такива - подвеждащи , заплетени.
Но едно ми стана ясно , в идния епизод майките са главните.
Съгласна съм с Вас  прекрасни , отново епизодът ще е много интересен и динамичен.

Аз най - после успях да изгледам седми епизод, впечатлена съм.
Сцената с пижамата на Дениз много ми въздейства , тогава плаках. Много ми беше тъжно.
Сега Зейнеп и Айлин заеха стаята на Дениз... Heart

Моментите между Айлин и Вели също са много силни. Показват ни , че децата са най - чистите създания на този свят. Изумително е как Айлин се привърза към човекът , който я отдели от майка й. Но грижейки се за нея, Вели спечели обичта й. Сега е ред на Кадир да спечели нейното чисто сърчице. Heart Eyes

Това , че има затопляне в отношенията на двете двойки, също много ми харесва. Особено това , че този процес се осъществява бавно , лека- полека. Иначе би било нереално и прибързано , както за Кадир и Зейнеп , така и за Джемре и Керем.
Моментите , в които и четиримата са заедно , са ми любимите. Усещам изключителна хармония между тях. За мен всички те се справят блестящо с ролите си. Бих казала , че не виждам  слаба игра като цяло в сериала.

Не ми харесва , че Вели се влюбва в Зейнеп , ама никак даже. Но нали трябва да има "игра".
Интересно ще е , ако Кети се окаже права. За сега не мога да преценя дали ми харесва актрисата , която ще бъде майката на Кадир и "майката" на Вели. Трябва да я видя как играе.

Много ми е интересно кой е Мъртвият.
И много се чудя за къртицата, все повече се съмянявам в началника...
А Вие момичета , кого предполагате?

Малко ще попиша за ДК , но ще бъде в спойлер.
Скрит текст:
Аз определям ДК като тежък , но красив проект. Като драма, но с щастлив финал , който те успокоява. Поне аз лично се "успокоих". Искрено се радвам , че всеки един герой в Корлудаа проумя грешките си и ги поправи. Едни платиха много висока цена , други не толкова...
Изключително мъчно ми е за Корхан , за Фюген , за Адалет, мъчно ми е и за Тахсин. Все още си мисля (и ще продължавам да го правя) , че не трябваше да жертват Корхан. Не исках той да умира. Беше ми толкова приятен и сладък...
Сю и Джес също изминаха много дълъг път. И те също се промениха , според мен към по- добро. Мисля си ,че разбраха , че ако са заедно , никой не може да застане между тях. Аз също вярвам в това , когато двама души са заедно и се подкрепят , могат да се справят с всичко.
Радвам се , че съм познала и имат прекрасен син Корхан. Heart Eyes
И много ми харесаха думите на майката на Ширин , а именно , че май лудите са най - добре...
Като всяка една история и тази ми въздейства и се надявам да си взема поука от много неща. Simple Smile)

И докато пиша , колко нови постове има , супер. Blush

Спокойна вечер!

# 192
Не мога да смогна с информацията ви днес, сладурки Simple Smile! Супер активни сте Flowers Rose

Американките светкавично са превели интервюто за Организето... Ето го Simple Smile!

https://vimeo.com/314086156?fbclid=IwAR0tT4m25trDfgdC9IE84JX9lrr … wKjiJ_LpCSRIro1qw

браво на тях!! Simple Smile

Ире Heart Eyes
мерси за коментарите bouquet
радвам се, че ти хареса финала на ДК!!
и ние умуваме, кой е Мъртвия и къртицата....и чакаме да ни изненадат Whistling

Синан е превел в Мелека новия фраг
но тук го няма.....
слагам го вместо него...и моля за извинение Blush

Дива, за гифчетата bouquet

лека Hug

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 22:48 от Airra

# 193
Ах, Ръза, това гадно к***ле ,@!$&!@#?/%@{°¥€

Извинете ме, подскочих до тавана като видях майката на Джесур да полита надолу Dizzy Face Sob

Благодаря за фрагмана, превода и всички снимки.... Аз стабилно потънах в ДК, нямам сили да коментирам друго Cry

# 194
Ире, аз вътрешно усещам на 99%, че началникът е къртицата! Мирише ми на предателство това неговото премерено ръководство - не го виждам истиснки да гори в работата си, както Кадир, не усещам и да го мързи или да не му пука - напротив - твърде му пука с какво се занимава нашето момче! И ако не е щото ни е много красив с тези сини очи, предполагам, че е защото иска да следи всеки негов ход зад параванна бащинска загриженост!

Айре, много благодаря за прекрасните думи! Направо се изчервих! Аз и Киво в едно изречение!

Себиии, уникален пост за видовете майки, показани във филма! Уникален! Невероятен!
Майката на Керем - майката страдалец, която от страх да не сгреши, прави най-голямата грешка! Всъщност е толкова типична...хем ме е яд на нея, хем я съжалявам дотолкова, че да не мога да я обвиня.
Не знам дали нейният пример е възпитал Керем като добър човек или по-скоро нейният анти-пример го е мотивирал да бъде различен....

Майката на Мерал - майката тип "вдигнала съм ръце от възпитанието на детето, то си е такова".... Вдигнала си ги, ако някога си правила опит да го възпиташ. Другото са оправдания...

Майката Зейнеб - всичко или нищо! Не се примирява с горе-долу или долу-горе, затова и банката осъмна ограбена, Галип даде фира, а момиченцето ѝ успя да затрогне сърцето на закоравял убиец....

Странно нещо е изборът на съдбата! Но не този, който ние правим, а този, който съдбата изначално е направила за нас....

Много ме разчувства тази тема! Много!
Обаче щом за два поста имам 4 редакции, май наистина ми е време да лягам! Лека вечер, момичета!
Благодаря ви за всички емоции, ще ви чета за лека нощ!

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 22:59 от Polina_

Общи условия

Активация на акаунт