Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 419
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Номер 1 е!!! Crazy Laughing

ще дойда за коментар по-късно...... Blush

# 166
  • София
Колко е накичен - гривна, часовник, мъниста, герданче. Много е смешен и мисля че и той се забавлява от сърце.  А белите му пътъци са просто прелест.

# 167
Здравейте!!! 🤗

Саръ Сарухан е уникален образ. 😀😀😀 Кефи ме максимално. 😏

Киво е голям! Simple Smile)

А новата му снимка също е уникална. Абе , чаровник си е. 😍

Айре 😍 ,
Много ти благодаря , мило. 😘

Фенче 😍 ,
Сватбата ще е на 6ти Април. 😘

Изпитите минаха успешно и сега малко почивка. Simple Smile)
И разбира се започвам “Сблъсък”. 😊😊😊

По- късно ще се включа отново.

Чао. 😘

# 168
Ире Heart Eyes ! 6 април е много хубав ден - Благовещение по стар стил Flowers Hibiscus!

Фрагман довечера:

# 169
Фиф  Hug smile3521 smile3521
Йеее, ще има фраг тази вечер!  Peace

Ире  Heart Eyes за малко да се омъжиш на рождения ми ден  Laughing Браво, значи е скоро  Peace
Терзи  Hug bouquet Страхотни сладури, искрено им се кефих  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes даа!  thumbsup Прави бяхме за смеха на Киво  Laughing
Чакам превод какво каза  Laughing

Ани  Heart Eyes Кети  Hug thumbsup thumbsup
Намерих по-добър превод на озета
Цитат
Отвличането на Вели от болницата ще унищожи надеждите на Кадир за намиране на местоположението на майка му. Кадир ще излее душата си за надеждата да възстанови  връзката си с майка си  само пред Зейнеп. Тя ще подкрепя Кадир , за да го вдигне отново на крака. Докато разстоянието между Кадир и Зейнеп продължава да се скъсява, привличането между Джемре и Керем ще се увеличава с всеки изминал ден все  по - силно. А фактът, че семейството носи щастие, ще се отрази на лицата им с радостни усмивки.
А Вели, който иска да нарани онези, които нараниха душата му, ще направи първия си ход. Той ще позвъни на  Адалъ и ще го рани в най-уязвимото място с думи за майка му. Кадир започва да осъзнава, че Вели сега е много по-опасен, отколкото е бил в миналото. Затова ще предупреди всички.
Вели ще сключи сделка с Демир и ще нареди на хората си да организират отвличането на Якуб и Мерал. Настъпва денят, който Джемре толкова дълго е чакала. Тя ще се разплати с Демир и Белма, лице в лице, словесно. А Адалъ, междувременно, от една страна е в търсене на Вели, а от друга - на плъха, който се намира в участъка. Сега цел на Вели са не само Кадир и Зейнеп, но и Джемре и Керем. Вели със своя нов план ще извърши нападение срещу Адалъ, Зейнеп, Джемре и Керем, което ще се окаже много жестоко и безмилостно към техните семейства и близки ...
Божеее, какво ни чака само  ooooh!
Хей, знаете ли какво ми хрумна ? Майката на Кадир ги казва тези думи на Вели  #Crazy  newsm78  Не знам защо, но си мисля, че тя и не подозира , че Кадир е жив Thinking

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 18:51 от queen_fenka

# 170

Добър вечер   wavey wavey wavey

Много информация , много нещо и това е супер.

Благодаря ви момичета от дейни по- дейни-Айре, Фенче, Лоти, Кети, Ани, Терзи , Ириза всички вас  newsm51 дано не изпуснах някого Embarassed Embarassed

Мисля си , че актрисата ,която ще играе майката на Кадир не е зле.Не е нужно да е красавица като сина си , по- важно е как ще е изграден образа и каква ще е презумцията  на сценаристите за нейната вина или невинност newsm78 На Вели едва ли е  майка , но имам чувство ,че нещата около майката на  Джемре  не са много ясни. Дали пък не е и нейна майка.
       Така докаросана не изглежда страдаща и живееща и нищетата като другата жива майка тази на Керем.
       Чудя  се и се мая какво става в доказано болната глава на Вели newsm78
   Че се възхищава от смелите постъпки на Зейнеп  няма спор .То и с какви ли жени се е срещал  до сега   Mr. Green
     Защо да не я харесва и като красива жена ,а тя е такава когато не е с изпънати от мъка черти на лицето/я как изглежда гушната в  Кадир.
      Сигурна съм обаче .че водещо е плана да разбие тотално емоционално   Кадир.

От 1-я фраг и озета днес е ясно едно -супер динамичен, романтичен,емоционален екшън ни чака.

Може би жената с пистолета с/у Зейнеп и Айлин е  Мерал.Ясно е че няма да действа сама но да е принудена -нищо чудно.

Невероятният Къванч за "Организето" Ако някой друг го е пуснал и съм го пропуснала ....извинете

https://vk.com/video179104563_456240139?list=b0c6f37bed7dbd24b9
.

Алп ,ще коментирам друг път.

# 171
  • София
Аз не мога да схвана защо се извъртя историята така. Дали Вели е отмъстил на  тези, които избиха семейството му?  Кадир разкри престъплението му, минаха години оттогава, той сега реши на него да отмъщава.И защо на него. Би трябвало да се гръмне, защото той си беше виновен за близките си. Той започна да слугува на търговците на дрога.  Уби партньора си и стана  тяхно "муле" защото искал да лети, а не да пълзи или каквото беше там неговото сравнение. И си избра живот да се крие по старите постройки, да му водят курви за задоволяване на някои страсти, да спи с палто вместо в пижама и т.н. И сега трябва да е щастлив, защото причинява зло на толкова много хора. На всичкото отгоре взе че пък и се влюби в майка и дъщеря. Вместо да си създаде семейство той иска да си открадне такова.  Нещо ми куца в историята. Днес ми хрумна това, когато четох озета. И тази майка на Кадир ми идва в повече. Онзи на колене пред нея, тя му гали главата - ако ми кажат, че го мисли за сина си ще се откажа от филма. Наистина.

# 172
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Няма да мрънкам сега за Сблъсък.
 Докато чакаме трея
 малко от Организето 2 >>>

# 173
Кети  Hug Няма как да го мисли за сина си, Вели пред нея каза, че съдбата му е подарила втора майка. А пък той може да я е излъгал, че е бил най-добрия приятел на Кадир и тя за това да го има за втори син  newsm78  Кое се е извъртяло в историята ? Вели е бил в затвора, минали са 4 години, и след като става нещо като бос, решава да се разплати с Кадир, както му обеща. Според него единствено Кадир му е виновен, че семейството му загина, в себе си вина не вижда. А, че е решил да си открадне семейство ... ами болен мозък може ли да разсъждава трезво ? Как изобщо може да му хрумне, че Зейнеп ще го обикне след всичко ? А и знае много добре кого обича тя. Надявам се следващия път да няма никой около него, за да му пъхне хапче в устата и да пукне  #Cussing out
Дива  Hug благодаря за гифчетата bouquet

Явно това ще да е Мерал  Rolling Eyes

# 174
Наистина, ако тая госпожа си мисли, че Вели е синът й.....ноу комент Stop
Кети, и аз не съм очарована от подсказките....надявам се както до сега, сценария да ми харесва и да запази логичното си развитие Praynig

Фенче Heart Eyesда, може би е така Peace

Дива, много мерси за гифчетата bouquet

Ире Heart Eyes, браво за сесията!!

Себи Hug
Ани Hug

Къванч се забавлява искрено и от душа на снимките на Организето!!!! Laughing
точно такъв много рядко го виждаме, затова видеото е супер ценно!! Wink
мен лично ми напълни душата!!! Heart Eyes

уникален ееее hahaha Joy Joy Joy

https://twitter.com/KivNas/status/1090266648177590272

# 175
Здравейте момиченца!
Благодаря ви за споделеното!
Айре Heart Eyes Heart Eyes ето адреса на къщата на Дефне Kissing Heart в момента на Кадир.
 Успех!

# 176
   Кети  Heart Eyes  Praynig моля те не се отказвай.
Мой патент е като нещо не ми хареса да се издухам от темата , но сега трябва търпение.

Сериалът е много стойностен.Да почакаме малко ...още 1-2 сери и тогава да ходим да си пием кафето food010 kaffeetrmker_2 Coffee на воля и да плюем рейтинг и сценаристи.

Сега чакаме трей и още малко за "Организето" Wink

Дива bouquet Heart Eyes чакам с нетърпение мнението ти за филма.Мисля си че го усещаш по- добре от нас.

Тони  bouquet имам хубави спомени от квартала.Имаше недоразумения ,но имаше и любов и приятелство в този квартал и къща Laughing

Приятна вечер в очакване  2-я фрагман Hug

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 20:33 от sebilMM

# 177
https://twitter.com/ShowTV/status/1090317349457182725

фрага

Тони bouquet
тя Фенка ще ходи по сокаците Wink

# 178
  • AMS

И още малко за Организе 2 >>>

Днес е подписан закона за киното
 и доста продуценти са били