Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 417
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Фифилотке  Hug  wavey тенкс за кафенцето!  bouquet
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ти си непоправима скица значииии ...
Шматкоооо, ние с Айрето и насреща ти да тичаме, не мой те стигнем, единствено Зизка беше от твоята класа  hahaha Не заблуждавай народа тук  Naughty hahaha
Роминка не се е обаждала много отдавна, като започна ДК преди 2 години се появи и от тогава ни вест, ни кост  Thinking Надявам се да е добре  Praynig
Лека ти работа, аз ти съчувствам  от вкъщи, пред компа  Mr. Green
Радвам се за билетите ти, само ме открехни кои са тия Скандау, за пръв път ги чувам  Mr. Green Аз, знаеш, си падам по класиката от 70 -те, 80 -те  Wink
Ааа, видях кои са  Peace Ма те наши хора били бе Wink  Е, щом те кефят, приятни емоции да имаш на концерта!  bouquet
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Терз  Hug  bouquet
 newsm09

А аз си мислех, че са Зейно и майката на Керем  ooooh!
Айре  Heart Eyes дааа, много ми хареса интервюто! И аз се учудих, че е решила да става веган даже, нашата зодия обича месце  hahaha Не само не обича да гледа романтични драми, а направо не ги понася  Rolling Eyes И какво, иска да каже, че не гледа сериалите на мъжо си ли ? Хайде, бе  Laughing Той със сигурност е изключение. Ама и тя като мен обича да гледа трилъри и екшън  hahaha
Това за гората си го знаехме, да. Че прекарват повечето време на морето също. Хареса ми колко е непринудена и земна. И спазва съвета на баща си, сама стои на краката си и не зависи от никой мъж, евала!  Heart Eyes
Дано ни пуснат фраг днес!  Praynig Благодаря за инфото за сета!  bouquet
Що бе, колажа е интересен, Вели е като Квазимодо  hahaha

# 151
  • София

Здравейте, момичета,

Трейлърът на Организето е просто невероятен. Много смешен. За отбелязване според мен е това, че за разлика от турските филми, които минават за комедии, не всички са идиоти. На мен техните комедии не са ми смешни, защото там всъщност героите не са смешни, а са някакви дебили. И странното е, че всички са такива. Да се чуди човек как всички са се събрали на едно място. Нормалната комедия е тази, в която един или двама са смешните или със силно чувство за хумор, което забавлява всички и филмът става смешен. ( Изключение е например сериалът Приятели, в който всички са страхотни капии, ситуациите и репликите са толкова забавни, че просто не спираш да се смееш. Както и Двама мъже и половина. Но това е друга бира, както се казва)
Видът на Къванч е толкова различен от всичко, което сме виждали, че само като го погледнеш и прихваш. Няма да говоря за шкембенцето. Сигурно са го взели назаем от Джахиде, това дето си го слагаше в гащите като се правеше на бременна. А той го играе сериозно. Има едни хора, които си излъчват смешното. Други излъчват тъга, трети доброта. Той го има всичкото и още и още.
Турците са невероятни в грима ( не знам как го правят това с веждите му) и актьорската им школа е явно на много високо ниво.  Актьорите са научени да не мислят как изглеждат, а как играят ролята си. Това е постижение. Може би затова ги виждаме в разнообразни роли.
Скрит текст:
Спомняте ли си сериала 1001 нощ? Там играеше една актриса, за съжаление вече покойница, Томрис Инджер. Ролята беше на една мила възрастна жена, майката в един голям дом, послушна съпруга имного мила.  И същата тази актриса игра в Любов и Наказание ролята на едно свирепо свекървище, което ръководеше търговия с наркотици, командереше целия род плюс цяла една област някъде на изток, името й беше Шахнур, но я наричаха АГА.  И двете роли ги изигра толкова перфектно, че ако нямаше такъв характерен вид можеше и да не повярва човек, че е една и съща актриса.
Нямам търпение да гледам организето, но не си представям кога аджеба ще стане това. Предполагам, че поне 2-3 месеца ще върви по екраните и ще го пазят от пирати и чак тогава може да се появи някое копие в ютуб или не знам къде другаде.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 13:08 от Kethen ?

# 152
Альоооооо  Фенче  Naughty

Ся ма принуждаваш да те цитирам от старите теми  Laughing и сметай ти ойде репутето на сериозна  hahaha hahaha hahaha

За протокола попаднах на тема на СЮ, в която обсъждаме (по не знам каква причина) напрежението в орехите на Мехметя (Перла).... нал ма разбираш за кво ти конушвам  Mr. Green
Ми големи сме олигофрени  ooooh!
Ма и ти участваш в тоя разговор и Айра също  Naughty тъй че ай да си имаме уважението  #Cussing out

И ся друго - как мое да не знаете кои са Скандау?! Та те имат 5 песни...  Mr. Green Предвид, че билетите са по 10 лв не очаквам кой знае какво ма па как мое без мене да мине такова мероприятие  Thinking

И пак да да се върна към старите теми - нарде е крепонената дама?  smile3506

Фенче, ако мое засилиш съчуствието, че лабаво те усещам  Crossing Arms

# 153
Цитат
Фенче, ако мое засилиш съчуствието, че лабаво те усещам  Crossing Arms
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo дообре!  Laughing Ама щом имаш време и да надничаш тука явно не си се преработила много, не мучи  Mr. Green
Е, ся за ореите на Меметчо си конушвахме бая, ма тя Зиза беше виновна  Mr. Green А, че си бехме олигофрени и това е вярно, ама одъртехме вече, не ни приляга hahaha
Коя е крепонената дама  newsm78
 Joy Joy Joy 5 песни имали, ама нашата ше оди на концерт, да не пропущи  hahaha ooooh! Как наистина не ме е срам, че не съм ги чувала до сега  Joy Joy Joy Следващия път ще те взема с мен, да видиш кака ти на какви концерти ходи  Peace
Кети  Hug  Йълмаз сам каза, че всички те говорят сериозно, а предизвикват смях. Вярвам в него като режисьор, вярвам и на преценката на Киво за роля, така, че очаквам нещо наистина смешно, но не безсмислено  Peace Да, сигурно най-рано след 2 месеца ще можем да гледаме  ooooh!
И за гримьорите и за турската школа си много права, защо иначе ще ги гледаме, ако не са добри  Peace И аз се чудя как са му дигнали веждичките на Сарухан, много е смешен   hahaha
Стана ми интересно каква работа има Зейно със Селим  newsm78

И ми се струва, че това е жена  newsm78 Тази сцена не е същата от фрага, там маскираните бяха двама  Thinking

# 154
Фифо Hug покрай теб ни отиде репутацията на сериозна тема  Crossing Arms Joy Joy Joy
коя е крепонената дама newsm78
аз си спомням, че след СЮ, повториха Перла май по ДФ...и Зиза прави от нейните анализчета Laughing Mr. Green

Фенче Heart Eyes Peace
е Башак със сигурност гледа филмите на мъжа си
за месото....ами издига се духовно жената Wink
стара...но  Heart Eyes

Кет Hug Peace
май във филма , всички са леко идиоти и дебили Joy Joy Joy
оххх на Джахиде, шкембето беше много голямо Joy Joy
мдааа, страхотна актриса беше Томрис/мир на праха й/ много добре си спомням нейните превъплащения
в двата сериала
Организето го чакам към май месец Thinking

трея с англ. субки

Терзи bouquet

ooooh! ooooh!

от испанския канал
доволни са от премиерата на ДК
била втората най-добра премиера в историята на канала

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 14:35 от Airra

# 155
Айре  Heart Eyes
Цитат
Фифо Hug покрай теб ни отиде репутацията на сериозна тема  Crossing Arms 35 35 35
коя е крепонената дама newsm78
Joy Joy Joy Joy
Тенкс за новинката!  bouquet Не се и съмнявам, че ще го харесат испанците ДК  Peace

hahaha айде сега, тези, които ядем месо сме низши духом , така ли ?  Crossing Arms  Laughing
И ти не можа да се сетиш коя е крепонената дама  Laughing  newsm78
Точно, повтаряха Перла и Зиза най-редовно обсъждаше сериите hahaha
Освен наш Сарухан, другите си изглеждат учудващо прилично,макар и смешно, но не ви ли се струва, че Киво имитира героя на Йълмаз в говора на края и то доста сполучливо  newsm78 hahaha

И тук подозирам, че ще има ашк стори, поне от страна на Адем  Wink

Дано дадат фрагман  Praynig

# 156
Айре  Hug Начиииии сакам да ти заявИм, че по-сериозна у тоя форум никогаШ не съм била. Та не знам кво мучиш  Crossing Arms hahaha Освен тва си ме знаеш, новина йок!  Mr. Green
Крепонената дама се казваше Надя, ако се не лъжа. Зиза я лельосваше  Thinking

P.S. Я си работим и ви фърлям по едно очо да не кривнете от правия път  Naughty

# 157
# 158
Терзи Simple SmileHug

И коментара към снимката:

Представяме ви Асийе Караджа
"Нека синът ми да обича някого, да усети какво е това любов. Какво момиче е тя? Толкова много се чудя..."

# 159
https://www.instagram.com/p/BtOITO-Hh9e/

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 16:12 от dterziiska

# 160
Фиф  Hug  Joy Joy Joy Joy Надя изчезна от тук, защото не харесваше Башак  hahaha
И озета  Peace
Цитат
Отвличането на Вели от болницата намалява надеждата на Кадир да намери майка си. За майка си, Кадир казва само на Зейнеп. Зейнеп му дава сили да се изправи на крака. Докато разстоянието между Зейнеп и Кадир се скъсява, привличането между Джемре и Керем нараства с всеки изминал ден. Възможността да станат семейство извиква усмивки на лицата им.
Вели прави първите стъпки, за да пострадат онези, от които е пострадал самият той. Той се свързва с Кадир и го ранява в най-уязвимото място, споменавайки майка му.
Кадир знае, че сега Вели е още по-опасен от преди и предупреждава всички.
Вели и Демир започват да работят заедно. Той възлага на хората си да отвлекат Мерал и Якуп. Настъпва денят, който Джемре с нетърпение очаква. Тя се среща с Демир и Белма, лице в лице и урежда сметките си с тях.
От друга страна, Кадир е по следите на предателя.
Сега, на прицел на Вели са не само Кадир и Зейнеп, но и Джемре и Керем.
Вели ще ги атакува, използвайки най-безжалостни методи по отношение на семействата им  и любимите
Терз  Hug bouquet

Цитат
Запознайте се с Асия Караджъ, майката на Кадир.
"Нека синът ми обича някой, да познае вкуса на любовта. Какво е това момиче? Много ми е интересно ...
Въх, това същата актриса ли е ? Тази може и да е мафиотка, прилича  hahaha
Ах, че е хубааав!  Heart Eyes
Ани  Heart Eyes bouquet Повторих те, ама нека има  Peace

# 161
Фен  Hug данке за превода  bouquet Heart Eyes

Мама Божка верно са я барнали кат' мафиотка  hahaha Посибъл да е  #2gunfire
Ой айде вече да е четвъртък  #Crazy Да видим ашк сторитата и много ми е важно Джемре как ше рипне на Плазмодия  #2gunfire #Cussing out

# 162
# 163
Фиф, Фенче, забравих да благодаря за кафенцата Simple Smile !

Хелънче и Фенче - прави сте за Сюхан, малко противоречив образ беше ... Wink

Айре, до четвъртък да си шестица WinkSimple Smile - може би джиндживилов чай ще помогне Simple Smile Tea!

Терзи Hug, благодаря за информацията Simple Smile! А видеото за Организето е Grinning!

Фенче - Hug за озета

Видео с Джемре и Керем от канала...:

https://twitter.com/i/status/1090233097214296064

Терзи, тази прелест не мога да не я повторя Heart Eyes

# 164
  • София
  Това не е ли онази зъбла, дето ни я показа някой преди ден-два?  
Казах ли ви, че турците са майстори в грима и превъплъщенията?

Общи условия

Активация на акаунт