Здравейте! 😍

Благодаря на всички за милите ви и прекрасни пожелания!!! 😘😘😘 Бъдете здрави и щастливи. 🌺♥🌺
Айре 😍 ,
Благодаря за страхотния колаж. 😘🤗😘
Момичета,
Знам , че сте на вълна “Сблъсък” , разбира се и аз съм , но още не съм гледала новия епизод и затова не пиша, но не мога да не споделя чувствата си относно ДК...
Много, много тежки моменти, направо плача. Как можаха да убият Корхан... ☹☹☹ Не можах да повярвам. Сю е в кома , въобще всички са разбити. Но най- потресена съм относно смъртта на Корхан. Не заслужаваше това. Този сладур ще ми липсва.
Знам , че Сюхан ще се събуди и ще имат прекрасен син, дали няма да го нарече Корхан. Аз бих направила точно това.
)Нямам търпение за финала.
Радвам се , че темата е толкова активна, благодарение на всички вас. Радвам се, че сте очаровани от последния епизод на “Сблъсък”. Сигурна съм , че и аз ще бъда. 😊😊😊
Между другото вече си имам сватбена рокля.
)) И съм много раЗвълнувана вече. На вас ви пожелавам приятна вечер.
И до скоро! 😘
Да знаете , че винаги съм с Вас , дори и да ме няма.
♥

бързо да се оправяш!
Джесур не уби никого, ама тя без колебание щеше да му тегли куршума на Ръза, ако имаше възможност. Лесно се дават съвети отстрани, но когато опре до самия теб, вече мислиш различно, нали ? Утре е финала, няма да чакаш дълго ... а на мен ми е мъчно, ще ми липсват тези двамата
И КГ скоро свършва ...

домакинствам си аз и за фон върви Горчивата любов. Поглеждам тиви-то и кого да видя - Алперенчо мамин златен. И се изсмях с глас 

и да си в час още утре
! Сигурно е било супер интересно, но идеята за кукерски костюм никак не е лоша за догодина
кисела и без муза да пиша и съм в час с вас.
! Скоро ли е вълнуващото събитие
?