Ааа, с някои професорки, дето много отбират от химия, не може да се спори, вярно е "може само с играта на тялото/лице, очи, ръце/ да се постигнат много по-вълнуващи любовни етюди"
О, дааа!
В МиХ особено много, това ми направи още тогава страхотно впечатление, невероятно вълнуващи, секси сцени имаха със Седефчето и без целувки
Ами тази на моста ? И още и още други ... Не знам как го прави беее ... така я гледа, че ти омекват коленцата
И въпреки, че знам, че Седеф е жена на най - добрия му приятел, пак му вярвам безрезервно, че е влюбен до ушите в героинята и 
Колко хубаво, че и на мен са ми супер всички партньорки на Саръто
Косата му доста потъмня, поне през зимата изглежда златистокестенява, така че си изглеждат чудничко с Елчин един до друг 

Жалко, тези двамата от екипа вляво май ги убиха ... дано са ги ранили само, де

Надявам се всичко да си остане смислено , както до сега
Колкото до тези 6 месеца, за които ставаше въпрос, все забравям да кажа - за мен това беше образно казано от Кадир, в смисъл, че толкова време мина, този сега се сетил да го обвини. Аз поне така го възприех 
Айре
края на април ще ходим до Истанбул, трябва по някакъв начин да разберем къде е сета, за да го потърся
Така, че никакви такива мисли не допускай в главата си, ще ни покажат тази качествена история пълноценно и до край, вярвай ми 

отиваме всички колеги на 19 - 21 . 04 . Шефа уговаря офертата. Може да вземем външни хора, аз ще взема сестра ми например, та ако все още има места разбира се, че ще можете да дойдете с нас, ще питам колко хора са се записали, стига да ви устройват тези дати. Ще бъде страхотно да си го търсим заедно комисаря 
Да, ще видим кой кого е отвлякъл след 4 дни 

!
(както ще направя сега с разсъжденията ти за нашия невероятен Къванч
! Интервюто с Башак го гледах 2 пъти вече 

! Важното е на нас да са ни пълни сърцата с тази красота, а за другите - тяхна загуба...

кисела и без муза да пиша и съм в час с вас.