Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • AMS

Синан, благодаря за превода!!!

....
много ми хареса серията, още ми отлежава в главата след снощи, та не ми се пише сега...а и след вашите  коментари.....съм леко комплексирана Laughing
Айра, така разбрах написаното от теб.
 Иначе не ми е напрегнато този сезон.
 Вече претръпнах. Я какъв стаж навъртях.
 Споделям опит.
 За сега гледам само "Сблъсък" онлайн, с превод
 и после пак превъртам на отделни моменти.
 Други дизита, които започнах,
 или ги зарязах, или не оцеляха.
 Ама хич не ми дойде добре това, че Байрактар
 го няма в надписите на последната серия.
 Липсват ми работните вечери на двамата с Къванч.

Благодаря предварително за 7-те нови отговора!!!

# 106
Кети  Hug че от къде да печели Керем ? Та той най-трудно ще си намери работа от четиримата, бивш затворник е  ooooh! Ами сигурно ще използват накитите, които върна на Джемре, де да знам  newsm78
Божеее, тези отвлякоха и майката на Керем  ooooh! Дали няма нея да убият ? А Керем как ще го преживее ? Как плачат и двамата с Кадир  Cry   Кога чак е четвъртък  ooooh!
Ама до кога ще ми тормозят момчето  Sad

Синан  Hug благодаря!  bouquet
Дива  Hug благодаря за прелестните гифчета, олеее колко са сладки само Heart Eyes

Айре  Heart Eyes Дива имаше предвид твоите комплекси за писането на коментар след дружките  Laughing Ама наистина, я споделяй всичко, което мислиш, всички коментари са ценни и интересни  Peace
Алинка  Heart Eyes да, след тези прекрасни сцени ще ни полеят със студена вода  ooooh! Но, поне за малко ще им се порадваме  Peace
Поли  Hug няма какво да те поправям, написала си го чудесно и много истински усещаш нещата, браво!  bouquet Напълни ми душата, благодаря!  Heart Eyes Да, децата интуитивно усещат кога човек действително е искрен с тях и кога лицемери, кой ги обича наистина и кой се преструва, те са като кучетата, не можеш да ги заблудиш. Не случайно на времето си избрах точно тази специалност, никога не съм искала да уча големи деца, а имам специалност и за училище. Именно защото децата до 5, 6 годишна възраст са такива чисти душички все още, след това за съжаление с порастването нещата се променят ... Та за това съм убедена, че Айлин ще усети що за човек е Кадир и ще отвори сърцето си и за него. Но, много ми се иска Зейнеп да и каже истината за баща и, и кой е виновен , че остана без баща, защото ме е страх за Айлин ...
Явно и аз не съм от най-добрите хора на този свят, защото и аз няма да оправдая майката на Кадир за нищо на света, освен ако се окаже, че са я излъгали и е мислела детето си за мъртво, само в този случай. И искам също така всички гадове да си получат заслуженото един по един #Cussing out
Вай бе, пак се отнесох, съжалявам  Embarassed Лека и от мен, дружки, до утре!  Hug
Не мога да им се нагледам  Heart Eyes

Ани  Heart Eyes таланта си е талант във всичко, вярно е  Peace И Киво доказва това твърдение  Heart Eyes
Поли  Hug  Joy Joy Joy вярно е, той вече за нищо не става, да му прекрати договора завинаги, мен ако пита  hahaha

# 107
  • София
Здравейте.  Много сте активни всички, което е чудесно. Но истината е, че епизодът си го заслужаваше.  Това с шестте месеца сигурно е някакъв турски израз, защото е явно, че не е в буквалния смисъл. Та белегът на бузата на Кадир още се вижда. Освен това сезонът продължава да е такъв, какъвто беше в началото. Студено и влажно.  И в 7 епизод всички още са с палта. Тук в 8-ми вече забелязвам пролетни дрешки. Тия дни в Истанбул беше слънчево, сигурно затова.
Много ми е странно как този грозник бащата на Джемре има такава хубава дъщеря. И там има някаква мистерия, кога ли ще я разберем?!  
Фенче, разбира се че Керем няма от какво да печели, това си беше шега.
Да видим сценария колко време ще прескочи и как ще се развият събитията нататък. Сигурно малко. Като се има предвид в турските сериали колко бързо оздравяват хората, Вели скоро ще се включи отново в действие и ще започне с неговите гадости.

# 108
Здравейте момиченца!
Айре Revolving Hearts Прекрасна нова тема! Благодаря!

Адмирации за споделените мнения момичета! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Има предположения, че ще убият майката на Керем...Последната публикация на актрисата  в ИГ, е прозвучала, като сбогуване с героинята и...Thinking
Изключително ме тревожи рейтинга, спирам да мисля и виждам само проклетите цифри...Grin
Стига толкова "оптимизъм", че бил заразен Kissing Heart

Здрава и успешна нова седмица ви пожелавам милички!
Успешен да е и новият филм на Къванч! Flowers Four Leaf Clover

# 109
Ето ме пак, вече прочела ви повторно;)!

Забравих да благодаря за експресния превод, Синан, Айре, Фенче и още "около шест момичета" Wink! Чудесна работа Hands ThumbsupHug!

Кети, Светле, благодаря за линка за филма с Ойку - "Прах" - мислех и аз да го изгледам преди време, но е тежък и още се настройвам... Аз също я харесвам много Simple Smile!

Фенче, Айре
- за прекрасната Башак Heart Eyes!

Айре, видя ли - и другите рейтинги са спаднали Wink - явно седмицата е била такава и следващата ще е по-добре Simple Smile!

Себи Simple Smile - как беше фестивала?

Тони Hug

Кате - много мило стихотворение си съчинила за нашата прекрасна Айре Hug!

Фенче, Хелънче, Али, много уместно сравнение с между Кузей и Кадир Heart Eyes - предизвикват същите чувства и у мен. Както е казала Али:

Толкова изтерзани са душичките им,че единственото,което бих си пожелала-да видя Кадир щастлив като Кузей!

Поли, не мога да пропусна да отбележа това JoyJoyJoy

Този Къванч е голям шемет, значи освен всичките си други качества явно притежава още едно много важно за успеха в днешно време - срам няма! Не му пука на човека, че от топ секссимвол в разтапящи романтични продукции ще се изтипоса като чичо Гошо от Горно долнище, дето по цял ден цъка белот в кръчмата и решава на маса световните проблеми... Ами, евала! Добре се справя!
Докарва си образа и без абсолютно необходими реквизити като златен зъб, татуировка на разбито сърце и бричка с булани по седалките и зарче на скоростния лост. А да постигнеш този вид без нужния реквизит не е лесно. Казвам го с наистина в положителна светлина - този човек е неузнаваем! Намерил си е призванието! Все едно показва на света, че може всичко, дори и това, което не можеш да предположиш, че би направил! Възхищавам се на смелостта му да преминава през толкова различни роли!

Харесаха ми много и размишленията ви за характера, човешкото в човека, наследството, възпитанието и избора...

Поли Heart Eyes

След това, сега сериозно - среда, вродена предразположеност, характер - всичко е важно за оформяне на човека.
Та, професорът ни имаше един много готин извод, с който завършваше лекциите, цитирам го по памет - "Каквито и да сме, каквото и да ни се е случвало в миналото и да преживяваме в настоящето, ние, хората, сме много сложни същества. Винаги има едно определящо понятие при нас, което трябва да се изследва конкретно. И това понятие се нарича "избор".....

Кате Heart Eyes
Аз, обаче имам и финална фраза, относно избора - "Не бягай от себе си!".

Фенче Heart Eyes
Колкото до това какви се раждат хората, да си кажа моите наблюдения за толкова години работа с деца. За едно дете най-важен е моделът на поведение, който наблюдава най-вече вкъщи, то следва това поведение, което му се показва, така е. То и за това, обикновено децата на свестните родители и те са такива, на простаците, които са и с най-много претенции децата им са същите като тях. Но, винаги има изключения , както е казала и Фифка. На някои насилници децата им толкова се отвращават от това тяхно поведение, че никога не посягат на по-слаб от тях, но други стават абсолютно същите. Ако внушиш на едно дете, че е лошо или пък много велико, то живее с тази мисъл цял живот и става лош / разбира се, отново има изключения / или пък такъв с прекалено голямо самочувствие, без покритие обаче, но може пък и наистина да излезе нещо голямо от него. ... Никой не се ражда лош, казват, и сигурно е така,  но пък съм убедена, че всеки от нас се ражда с характер, бил той проклет или благ, защото гените са голяма работа  Laughing Как иначе да си обясня, че малко човече на няма 3 години е готово да мине през всички като булдозер, без да се съобразява с нищо, за да получи своето на всяка цена, и такива, които се свиват и отстъпват за всичко  newsm78 Но, пък характерът се възпитава, моделира, дали от самите родители, дали от други външни фактори ... темата е необятна и няма да се разпростирам Laughing

За детското светоусещане, Поли Heart Eyes!
За реакцията на душичката - много истинска, майсторски реалистичен сценарий. Няма добро и лошо по дефиниция - този е лош, затова ще го мразиш, а този е добър и ще го обичаме. Винаги съм се изумявала от детското светоусещане, от детската представа за света като цяло.
Колко "голям" точно трябва да си, за да няма омраза в твоя свят? За да желаеш всички да са добре и да са щастливи? Как се учи това, как се придобива? Или пък е изначално заложено в нас и постепенно го губим? Не знам. Може би, ако не пораствахме точно в това отношение, щяхме да живеем по-добре.

Коте Heart Eyes, Фенче Heart Eyes
Много ми хареса как Котето е описала състоянието на Кадир след думите на Вели Peace
Цитат
Горкия не е забравил за миг майка си, и как би могъл. Та нали цял живот я чака! Само една дума на Вели и отново зрънцето на надеждата да намери майка си отново се зароди в съзнанието му!
Много е трудно да живееш с мисълта, че не си обичан от никого, дори и от майка си, заради това толкова се е побъркал, когато и Зейно го е изоставила. За това не е потърсил нито нея, нито майка си, от страх, че ще му кажат в очите, че не го обичат  ooooh! Намери утеха и мечтаното семейство с Аслъ, но детето  беше неговата любов всъщност ... И не мога да се начудя на тези, които го обвиняват, че се държи като дърво със Зейнеп - те какво очакват, да я награби веднага ? Достатъчно ясно заяви няколко пъти какво означава тя за него мисля. И пред нея самата и пред другите ... А за същинската любов ... е, ще трябва да почакаме малко, в противен случай  съвсем  няма да е логично поведението му на този етап.

Али Heart Eyes
Човешкото същество е създадено да обича и да се нуждае от обич,но има едно задължително необходимо време след подобна трагедия,в което не сме господари на сърцето си. Мъката е там като жива рана,може да отвлечем мислите си от нея,но не и да я излекуваме. Време е необходимо и съм доволна,че сц. го дава на Кадир.
Честно казано,развълнува ме вълнението на Кадир около идеята да намери майка си. Докато не скъса окончателно с тази част от миналото,няма да може да стъпи и с двата си крака в бъдещето.

Както казва Фиф Simple Smile - само с един епизод възникват размисли за цяла седмица! Засега сценарият е непредвидим и това е едно от нещата, които са рядкост и ми харесват. Диве, съгласна съм с теб Simple Smile:
Останах и с впечатлението, за сценарий и за режисура,  че е завършен един етап и започва нов.
 "#Моетосемейство" е разрушено и ще се гради ново.

И в тази връзка, да завърша с нещо от теб, Коте Heart Eyes
Сядането на четиримата на една маса още повече ще преплете съдбите им. От тук нататък те взаимно ще трябва да се покриват и поддържат един друг, защото както каза Кадир, сега не свършва всичко, а започва отначало, но с повече препятствия! Сега вече открито всички с които се сблъскаха ще се обявят срвщу тях и искат да отнемат животите по един или друг начин! И само безрезервната им вяра помежду им ще успее да ги спаси и да ги направи истинско семейство! Такова, каквото никой от тях не е имал!

Моят пост стана малко като обобщение, но не намерих по-добър начин да ви покажа колко много ми харесаха коментарите ви Heart!

Лека нощ и прекрасни сънища!!!

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 01:36 от AniMae

# 110
Добро утро, момичета!
Пожелавам ви успешна нова седмица и неусетно идване на четвъртък!

Ани е направилa чудесно обобщение, признавам си, аз нямам такъв талант, но много се кефя на хората, които го притежават!
Фенчето и Катето са ни пътеводните светлини в детската психология, защото е ясно, че да си учител се иска и да се половин психолог (ако не и повече от половин)!...
А "Сблъсък" още от началото ме грабна и с това, че предразполага към размисли по страшно много въпроси, обикновени, човешки въпроси, с който животът ни "сблъсква" и изисква бързи и дори необмислени решения. В тази връзка ще ми е много интересно да видя как Айлин ще помогне и на Кадир, защото мисля, че той има нужда и от нейната помощ, за да си стъпи на краката, доколкото е възможно.

Айре, изчезна вчера, без да коментираш серията, но ние дебнем!

Ох, и само да си допълня пак за тоя мътен, страдалчески поглед на Къванч - ми много е искрен! Не знам що така ми харесва, обаче страшно му вярвам! Имам усещането, че се пренася някъде в друго измерение в тези моменти, където си е само той и си страда истински с чувствата на героя! И не знам как, но успява да докара различна визия на страданието си в различните моменти, когато говори за майка си изглежда по един начин (леко разгневен, разочарован и обичащ през преграда от страдание, което трябва да прости), когато говори за Зейнеб - отново различно -страст, безнадеждност и надежда в едно, желание, приятелство и всичко. А когато се сеща за дъщеричката си - все едно изпада в транс, гледаш го и си мислиш какво точно му е в главата на този човек? И осмисляш, че има само истинска, безрезервна и безусловна любов и космическа непрежалимост!

Ииии, отново се отнесох! На кратко - хубав ден на всички! Hug

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 09:53 от Polina_

# 111
Привет Hug

Ани Hugблагодаря ти за снощното включване, много ми хареса bouquet
ооо американките са превели и това видео от Шоу тв Peace
https://vimeo.com/313645506

Поли Hug, прекрасни разсъждения bouquet
Скрит текст:
нещо нямам настроение тия дни, обострил ми се е гастрита и ми е Tired Tired
та предпочитам да се придържам към това, в което ми е силата-информационния бюлетин...и той си е важен, нали? Wink

за играта на Киво с очи newsm10

Цитат
А "Сблъсък" още от началото ме грабна и с това, че предразполага към размисли по страшно много въпроси, обикновени, човешки въпроси
точно заради това харесвам турските сериали/хубавите/ защото много хубаво разказват за човешките взаимоотношения Peace

Тони Hug bouquet, оффф и аз съм така за рейтинга Confused Confused
.............
за комплексите, рабрах Wink...ама в първия момент си помислих, че аз съм обвинила някой в такива и се стреснах Joy Joy Joy
............
Освен КГ, който започва във Франция Peace
още един Кивов сериал ще започне в Испания - Забранения плод
https://twitter.com/informacionST/status/1088510329502478342
и ДК- започва там днес Peace

на тая снимка, Саруханчо е сладур Wink

и една анкета от ТТ
кой филм чакате на екрана Peace

хубав ден и седмица!! Hug

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 10:59 от Airra

# 112
Добро утро!  Hug Hug Hug

Вай бе, новата седмица ще ми е чудесна, получих неочаквана отпуска  Laughing Няма деца и ги събират в сборна група, преди малко ме зарадва колегата да не бързам днес и да си почивам Laughing
Ани  Heart Eyes Страхотна си просто! #Crazy  bouquet Благодаря за видеото!  bouquet Ех, този Киво ... уникален във всяка роля  Heart Eyes
Тони  Hug bouquet Не се притеснявай толкова за рейтинга, каквото има да става, ще стане. Дано имаме късмет да си гледаме още дълго великолепната четворка!  Praynig Praynig Praynig
Поли  Hug благодаря, джанъм!  bouquet За това учим детска психология, къз, не става да действаме по усещане, макар и това да го има понякога Laughing
Благодаря за споделеното за Къванч  Heart Eyes Така е, невероятен актьор  Heart Eyes

Айре  Heart Eyes благодаря, джанъм беним!  bouquet Страхотен информационен поток си ни донесла, аферин!  bouquet Колкото и да се опитва да се загрози Киво, не му се получава много  Laughing
Дано днес има някакви новини за Организето  Praynig
Хубав ден и успешна седмица, дружки!  bouquet

# 113
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет писарушки Hug

Хелън Kissing Heart ошболдук Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ми хареса как Котето е описала състоянието на Кадир след думите на Вели Peace
Цитат
Горкия не е забравил за миг майка си, и как би могъл. Та нали цял живот я чака! Само една дума на Вели и отново зрънцето на надеждата да намери майка си отново се зароди в съзнанието му!
Много е трудно да живееш с мисълта, че не си обичан от никого, дори и от майка си, заради това толкова се е побъркал, когато и Зейно го е изоставила. За това не е потърсил нито нея, нито майка си, от страх, че ще му кажат в очите, че не го обичат  ooooh! Намери утеха и мечтаното семейство с Аслъ, но детето  беше неговата любов всъщност ...

Фенче Kissing Heart много си права! Страха на Кадир цял живот се крие в липсата на любов! Според мен, когато Зейно си е тръгнала той е решил, че тя вече не го обича или пък никога не го о обичала по начина по който той -нея. Липсата на родители е огромно наказание към всяко дете! Той и затова благословеше дъщеричката си Дениз! Умираше си за нея! Въпреки болката, която е преживял като дете в сиропиталището че и след това той все пак таи надеждата, че майка му го обичала поне мъничко, но е била принудена  да го остави в дом. За тази частичка надежда той се бори, за да стане полицай и за да покаже на тези които са го тормозели в сиропиталището, че той ще оцелее и те не могат да го прекършат!  Така го разбирам аз.

Доброто сърце и вроденото благородство си ги носи,така смутено се опита да избегне отговора,че Демир е мъжът от видеото и искрено се изненада с неволното “Аа”,чувайки че бащата на Джемре е адвокат на Вели.
Чиста душа.
“Обича толкова,че не страхува да умре за тези,които обича.”
Затова не се сърдя на Мерал. Тя всъщност направи огрооомна услуга на Керем,оставяйки го с два боклука по-малко в обкръжението му. С Джейкъпчо си го търсят и ще си го намерят,с колкото “по-големи дела”се захващат,толкова по-дълбоко затъват.
Джемре се е съхранила мила,любяща и емпатична,благодарение на факта,че е живяла в измислена реалност,виждайки мащехата си добра, грижовна и любяща и баща като планина,под която се чувства сигурна и защитена.
Въпреки охолния живот,тя също е живяла с празнина в сърцето си-тази от смъртта на нейната майка.
Травмите на Кадир са не по-малки. Изоставен с една песен. И преди бях писала-не знам кое е по-жестоко-да дадеш някому фалшива надежда или да го оставиш без никаква такава. И като фон на цялата тази мъка в една невръстна детска душа-насилие и несораведливост в сиропиталището,плач без сълзи,вик без глас...
От тежки по-тежки съдби. Затова са толкова верни един на друг,затова е толкова ценно за тях да имаш някого и са готови да умрат за хората,които обичат.

По-интересни са ми в момента връзките Вели-Джансъз-Селим.
Защо Вели счита тази жена за своя втора майка,а и тя не е безразлична към него?
И каква е връзката на Селим със същата?
Че и около смъртта на неговата съпруга има някаква мистерия. И определено Селим се страхува много повече от Джансъз.

Али Kissing Heart много ми хареса поста ти Hands Clap. Керем наистина е момче с добра и чиста душа, въпреки средата в която е отраснал. Джемре вероятно е наследила добротата от майка си, или както както казваш е станала такава от фалшивата реалност с която е била обградена.
Аз също не се колебая дали жената на края е точно майката на Кадир. Ноо, определено ще има някаква връзка с него Thinking. Иначе не ми е релано че Вели толкова години се е заел с омразата си към Кадир и да отмъсти за семейството си, би могъл да изпитва обич ако втората майка, която Господ му е пратил след загубата на неговата е точно майката на Кадир. Не ми се връзват нещата, ама хич! А за баш боса на мафията JoyJoyJoyJoy - йооок артък!!

Вай бе FlushedOpen Mouth ако този предните епизоди бяха напрегнати, то следващия ще е ..... екшън на макс. Ей тва е докато си викам "я ей ги нашите ЗейКад щастливи, с грейнали лица в следващия миг хоп, изненадаааа! Оххх бе не им дадоха време да си поемат въздух наште хора и ги почнаха Rage

# 114
Фенче Heart Eyes а честито!!! Simple Smile
тъкмо ти ще преведеш и озета утре Wink Laughing

Киво за първата си комедия в Organizeİsler-2:
„Чувствах се странно, но научих и нещо ново. Никога преди не съм действал в комедия и в главата ми имаше много съмнения и въпроси. Като цяло, това не са решения, които се взимат лесно.
Разбира се, исках да играя тази роля, защото всяка роля е безценен опит."

.............
ами хубави са Heart Eyes

Киво/Кадир как й е обхванал главата с голямата си лапа Crazy
а Елка май са й направили малко по-различна прическа-леко на вълни
добре им се полуват прегръдките Whistling
ама дали ще видим скоро и някой целуфан??? Crazy

Коте Hug мерси за коментара!! bouquet...ама ти харесва сериалчето ни , нали? Wink
аз пък си мисля... Вели след като губи в тази  ужасна трагедия семейството си и обвинява за това Кадир, дали после не е намерил майка му с цел да се сближи с нея и по този начин да го накаже....изобщо там историята  очаквам да е доста интересна Whistling
дано, пак повтарям и се моля, да имат възможност да ни я разкажат пълноценно!! Praynig Praynig
..............
нова Peace
с руска девушка Wink

и видео от нея
късметлийка!
https://twitter.com/KT_Kosovo/status/1089852157782831104

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 13:59 от Airra

# 115
Коте  Hug хубав коментар, благодаря!  bouquet Ама аз се надявам да им дадат малко време на нашите сладури все пак  Praynig
Айре  Heart Eyes благодаря! А, нямаш никакъв проблем, ти само давай инфо  Wink
Благодаря за коментара на Киво за комедийната си роля  bouquet Нямам търпение да го видя как се е справил и в такава, надявам се да ми хареса!  Praynig
Вярно е късметлийка таз мома  Laughing
Прекрасни са с Елчин!  Heart Eyes Нямало химия според някои hahaha Има и химия и физика и геометрия даже ,ако питат мен  Mr. Green Толкова харесвам такива двойки, жената да е поне една глава по-дребна от мъжа. И не ви ли напомнят  Кузей и нежната Джемре, само дето Кадир няма причина да си дърпа ръката  Laughing

Това е единственото нещо, което не харесвам в двойката Керем - Джемре - височината  Laughing А не е нисък, да кажеш, ама до Мелиса изглежда такъв  Wink Иначе много си паснаха и те  Peace

Целуфан скоро ... много не вярвам да има, ама нищо чудно и да ни покажат, след като Кадир си вземе обратно Зейно от онзи психар, дето се е взел за Господ  #Cussing out На мен  и само тези прегръдки ми стигат за сега  Peace Само дано не стои и тя в плен 6 серии като Айлин  Praynig а Кадир бързо да я измъкне  Peace Докато хората на Вели похищават  майката на Керем и Зейно, то Джемре ми се струва, че ще я отвлекат онези двамата малоумници русия жираф и гадната Мерал  newsm78

Този мръсник какви ли измислици е разказал на майката на Кадир  newsm78 Няма да се учудя, ако се е представил за най-добрия му приятел пред нея и и е казал, че Кадир е загинал, за това тя да го е приела като син  Thinking Някак хич и аз не вярвам, че тя ще е шефа на мафията, не знам ... не ми се връзва просто с жената, която се грижи за сираците  Thinking

# 116
Въпреки болката, която е преживял като дете в сиропиталището че и след това той все пак таи надеждата, че майка му го обичала поне мъничко, но е била принудена  да го остави в дом. За тази частичка надежда той се бори, за да стане полицай и за да покаже на тези които са го тормозели в сиропиталището, че той ще оцелее и те не могат да го прекършат!  Така го разбирам аз.

Може би точно заради миналото си (още от най-ранно детство) и е толкова силен. Демонстрира завидна издръжливост на адреналин, на заплахи, на побои и на какво ли още не. Освен всичко друго е и адски безстрашен. Аз затова смятам, че Кадир е по-силният психически в играта с Вели. newsm78

Айре, и на мен ми мина през ума Вели нарочно да е открил майката на Кадир, знаейки всичките му слабости! Но все си казвах - е чак пък толкова...Но щом повече от един човек са си го помислили, може и на сценаристите да им е дошло като идея....Thinking

Скрит текст:
Айре, искрено ти съчувствам...дано скоро отмине!

Фенче, честита почивка! Ама дано вече тази грипна вълна да премине, че сумати народ се измъчи....
А за геометрията - много си права! Всичко има!  Grinning  Само да гледа човек и да се наслаждава!
Аз вече толкова претръпнах на липсата на целувки в турките сериали, че сякаш почнах и да не очаквам!
Като завие главният любимата си с одеало и вече почвам да им мисля имена на децата!

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 14:42 от Polina_

# 117
Айре  Hug Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

Фен  Hug Поли  Hug и ако пропускам някого пак гушки  Hug Hug Hug

Фен, май идвам на твойта - нали Мерал тъпото ще убива Джемре. Та твоето е по-логично, тия кретени да я гепат.  #2gunfire

Аз лично очаквам по-скоро целуфан при младите - Керем и Джемре, отколкото при Зейнеп и Кадир  Peace

Айде хубав да ви е следобяда.  Heart Eyes

# 118
Поли  Hug благодаря! Имах нужда да ти кажа  Laughing Ама дано вече отмине наистина тази гадост Praynig
И аз мисля, че Кадир е по-силен психически от Вели, онзи нека се прави на велик, ще видим до кога ... Видяхме, че и като полицай е станал по-добър от него, бая , бая го изненада в последната серия  Wink
Да видим дали наистина началника ще му върне значката и оръжието  newsm78 Че без тях не виждам как ще се пребори с този  ooooh!

Цитат
Като завие главният любимата си с одеало и вече почвам да им мисля имена на децата!
Почвай да мислиш и за тези двамката  Joy Joy Joy ще ме умориш някой ден от смях

Фиф  Hug гушки!
Ами да видим, аз мисля, че те ще отвлекат Джемре, ама и за майката на Керем вече се чудя, кой ли пък я отвлича и нея  newsm78 Защото Вели няма работа с Керем  newsm78 А бе хиляди въпроси след всяка серия, ама нищо, аз така обичам  Wink
То и на тия младите гаче ли им е рано за целувка, още се душат един друг само, ама може пък да ни изненадат приятно  Laughing

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 15:23 от queen_fenka

# 119
Фенче Heart Eyes, има едни професорки по химия, дето като отсекат, че нямало химия и иди спори с тях Mr. Green
на мен са ми супер Киво и Елка, въпреки, че са в една гама русо- рижа Wink
ама като се замисля...всички партньорки до Саръ шекера са ми добре Peace

Цитат
И не ви ли напомнят  Кузей и нежната Джемре, само дето Кадир няма причина да си дърпа ръката Laughing
мда!!  Simple Smile

Фиф  Hug wavey
е Джемкер със сигурност ще са първи Wink

Поли Hug
Скрит текст:
благодаря Heart Eyes

Цитат
хахах Joy Joy Joy

и аз не държа на целувки чак толкова...щото те турските актьори заради глобите вече и не се целуват като хората Mr. Green
може само с играта на тялото/лице, очи, ръце/ да се постигнат много по-вълнуващи любовни етюди

наскоро си гледах малко от М§Х
тук в началото/0:20/-сякаш се целуваха, без почти да се докосват Heart Eyes
https://www.vbox7.com/play:c22bf50d8b?p=playlist&id=1619102&order=date

кой я отвлича майката на Керем, все ще намерят кой...важното е да има екшън Laughing
надявам се и да е смислено , а не самоцелно Whistling

...........

тая снимка сега излязла

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 15:31 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт