Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 359
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Пускам леко предположение - ще накарат Керем да избира между майка си и Джемре ииии Кадир ще трябва да избере или Зейенеп или да разбере къде е аннето?!  Thinking

# 91
Фифко  Hug благодаря, джанъм!  bouquet Вярно, много годинки навъртях в тази сфера, много деца ми минаха през ръцете и сърцето  Heart Eyes
Много добре си ти работи мозъка даже, благодаря за споделеното!  bouquet
Алинка  Heart Eyes сега като се замисля, май си права за всичко, което си споделила. Вели със сигурност не разговаряше по телефона с къртицата си от полицията, а гласът определено беше женски. И наистина тази жена се появи точно след като нареди на Селим да отвлече Вели от болницата  Thinking Освен, ако не ни пързалят нещо, за да мислим така, очаквам и това  Laughing
Хелънче  Heart Eyes благодаря !  bouquet Дааа ... прекрасни деца, неслучили на родители  ooooh! Но, Керем поне има майка, която дори и да е слабохарактерна и нерешителна, поне обича наистина синът си. Аз така и не разбрах - този мъжът и истински баща ли е на Керем  newsm78 Бях останала с впечатлението, че му е доведен, обаче Керем го нарече баща ми в последната серия  Thinking
Нещо извън темата ... бях обещала на някои дружки тук нещо. Днес го открих и го споделям, на който му е интересно  Peace
https://impressio.dir.bg/ikoni/20-risunki-na-legendarniya-fredi- … wznyn1Kza8nXFkjeI
Айре  Heart Eyes мислех, че ще споделиш тази новина тук днес, но явно си забравила. Позволявам си аз да го постна  Wink КГ ще се излъчва във  Франция!  Peace
https://twitter.com/SeriesTurcasMex/status/1089241677129306114?f … XirdaZyQ6LB7iCRN0

Олелее какъв фрагман  #Crazy Дива  Hug благодаря!  bouquet
След хубавите сцени каква мъка ги чака отново ... до кога, бе  ooooh! Все си мислех, че поне за малко ще ги оставят да си отдъхнат, ама онзи психо много бързо се оправил   #Cussing out

# 92
  • София
  Аз мисля, че сега никой няма да умре - рано е още.  Но май отвлякоха момичетата, те нали живеят заедно - много е лесно да ги вземат и двете. И Кадир и Керим ще ги търсят. Само ми е интересно с какви пари живеят тези хора. Май всичките са безработни. Зейнеп след този обир не знам каква работа може да си намери, а Джемре каза, че няма вече баща. А кантората е негова. Кадир вече не е полицай (освен ако началника не го е реабилитирал).  Може и да разберем. Остава Керим да печели ...

# 93
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Ирка baloni
 Фенче, Поли, Фифи, Кате, Терзи,  Алинна,
 Хелън, Гости, Кетхен, Светле, Себи, Коте,
 и всички нови, стари които пропускам,
 благодаря ви за хубавите постове!!!

Айре, какви комплекси, какви пет лева?
 Искам пост по съдържанието на следващата серия.
 Нема само ние да се излагаме.
 След като изгледам серията, си викам -
 няма да пиша, нека видя другите какво мислят.
 Да, ама все това ми е в главата
 и не мога да пристъпя към друго, докато не го споделя.
 Благодаря ви за реакциите към поста ми за последния епизод.
 Та това, което написах за Мъртвата!? породи едно дежавю
 от един друг сериал, който гледах - "Мерием".
 Там точно една такава тайнствена жена / майка,
 се погрижи да оживява умиращият лош и да бъде неуловим.
 Точно и една не толкова позната актриса влезе в ролята по никое време
 и по подобен начин я показваха в началото.
 После се разбра, че не тя е боса и избелиха образа ѝ с неизлечима болест.
 Да, знам, че при нас ще кажете, че няма да е същото,
 но да си знаете какъв бръмбар съм имала в главата.

Това го писах докато чакам фрагмана.
 А сега пак съм  шашната от мъките,
 които причиняват и на майката на Керем.

# 94
# 95
Синан  Peace bouquet благодаря за превода!

След преглед на Инстаграма ми направи впечатление, че Жирафчо и Мелиса почти нищо не са пуснали за Сблъсъка. Жирафчо няма нито 1 пост. Алперен пуска тук там по малко. Та се чудех защо така Thinking

След още 1 прегледа на трея си викам дали пък Вели няма да накара Зейнеп да избере кой да ритне камбаната?!

# 96
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря,момичета,за фрага и за споделеното! Flowers Hibiscus
Синан,за превода!

Гадовете,че ще създават ядове,е ясно Frowning1

Глътка въздух поне ще ни оставят да си поемем преди поредната порция  лошотия Heart Eyes

# 97
Мерси за фрага!
Синан bouquet
ох това с отвличанията, вече изтъркано Whistling
и никой няма да умре, надявам се..... Whistling
ама трябва да има екшън и напрежение
Фенче Heart Eyes
да, мислех да слагам новината за КГ...но мерси, че ме отмени bouquet

Дива Hug, не си спомням да съм писала за комплекси newsm78
не съм гледала и Мерием
май нещо напрегнато гледаш....предлагам ти да се отпуснеш малко....за мен, за сега сериала ни е супер. Единственото, което ме напряга....знаете Mr. Green

мерси за коментарите.... bouquet
Али Heart Eyes, Хел Hug, Кети Hug

Фиф Hug
за ИГ-те- ами всеки да си слага, каквото му е кеф Wink

Али Heart Eyes, мммм красоти bouquet

Алперен е много музикален
от ИГ му
https://www.instagram.com/p/BtJARFgBPDF/

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 22:06 от Airra

# 98

Синан Hug, както винаги , бърз, точен , прецизен newsm51 smile3525

Това за сега ми стига.

# 99
Синан, благодаря Hug
Ох, яяя, и двете не се отварят Sad

# 100
Добър вечер, момичета!
Диве, благодаря за експерсната доставка на фрага!
Хелън, Али, Фифи, Айре, Кети, Кате, Фенче, Терзи, Гости, Себи, Диве - момичета, благодаря ви за прекрасните коментари!

Фенче, тъй като в изложението ми ще има неща от твоята специалност, ще се радвам да ме поправиш или допълниш, където прецениш. Решавам се на смелост да коментирам, въпреки че много от материята не ми е позната, но се чувствам предизвикана от великолепната игра на актьорите, от сценария, от целостната реализация на проекта.

Най-сетне Айлин е при майка си! Отдъхнах си! Детето подивя при този ненормалник, който аз лично смятам, че за себе си не може да се грижи, камоли за малко момиченце. Всички тези сцени майка - дъщеря с превод и субтитри са направо мед за душата ми! Шест епизода Елчин ме накара да ѝ съчувствам. Няма какво да добавя повече за играта ѝ.

За реакцията на душичката - много истинска, майсторски реалистичен сценарий. Няма добро и лошо по дефиниция - този е лош, затова ще го мразиш, а този е добър и ще го обичаме. Винаги съм се изумявала от детското светоусещане
Скрит текст:
(на повечето деца)
, от детската представа за света като цяло.
Колко "голям" точно трябва да си, за да няма омраза в твоя свят? За да желаеш всички да са добре и да са щастливи? Как се учи това, как се придобива? Или пък е изначално заложено в нас и постепенно го губим? Не знам. Може би, ако не пораствахме точно в това отношение, щяхме да живеем по-добре. Колко точно "зрели" сме, като желаем някой, когото сме преценили като лош човек да страда и колко "извисени", когато пожелаваме нещастие дори на хора, който не са ни навредили? И това не знам. Може би понятията са объркани, защото така сме ги създали.
Както и да е - факт е, че Айлин съжали многократно човека, който я отвлече, и го постави неподготвен пред силата и величието на непоисканата прошка, която му даде. Факт е също, че съжали, че е наранила Кадир с думите си, въпреки че ситуацията, при която се запознаха, я накара да го възприеме като "лош човек".  

За Кадир - аз определено го съжалих. Съжалих го в момента, в който търсеше изгубени следи от дъщеря си и се опитваше да намери нещо, което да му донесе някакъв спомен за нея. Съжалих го, когато призна на Зейнеб, че е забравил да обича. Още повече го съжалих, когато казваше на Вели какво ще попита майка си, когато я намери. Излишно е да казвам, че в тези въпроси не видях само обич и надежда, а усетих повече яд и огорчение. Разбира се, че нашият Кадир ще ѝ прости и ще я дари с цялата синовна любов, на която е способен. Само че в този момент аз не съм сигурна дали неговата чистота на сърцето ще ми е достатъчна, за да погледна с добро око на тази жена, която и да се окаже тя и каквито и причини да изтъкне като оправдание. Казвала съм ви, аз явно не съм от най-добрите хора на този свят...

За Мерал - това същество падна по-ниско, отколкото си бях представяла, че е възможно. Дори като бърсалка за под с мания за богатство не ми беше правила толкова лошо впечатление, както когато предложи така охотно да убие Джемре. Не очаквах ревността и алчността ѝ да я докарат до там. Сега поне съм сигурна, че с Якуб са си един за друг. Да се бяха взели нейде щастливо да си джебчийстват на дребно, вместо да се бутат при милионите. Сега вече остава да видим кой точно ще ги изтреби като хлебарки - някой друг или те самите ще се погубят взаимно. Много интересно.... За жалост ми е по- забавно да гледам Кадир и Зейнеб прегърнати, не че нещо....

Спирам, имам още, но утре! Че гледам - сумати постове, докато развивам тука теории....
Лека, момичета!

# 101

Синан Hug, както винаги , бърз, точен , прецизен newsm51 smile3525

Това за сега ми стига.

Себии Hug
Скрит текст:
и ти май не беше гледала последния филм на Бурак, нали?
намерих го с руски суб
http://great-tv.tv/turetskie-filmy/samopozhertvovanie-can-feda

Поли Hug, ще те чета..... Wink

# 102
За Кадир - аз определено го съжалих. Съжалих го в момента, в който търсеше изгубени следи от дъщеря си и се опитваше да намери нещо, което да му донесе някакъв спомен за нея. Съжалих го, когато призна на Зейнеб, че е забравил да обича. Още повече го съжалих, когато казваше на Вели какво ще попита майка си, когато я намери. Излишно е да казвам, че в тези въпроси не видях само обич и надежда, а усетих повече яд и огорчение. Разбира се, че нашият Кадир ще ѝ прости и ще я дари с цялата синовна любов, на която е способен. Само че в този момент аз не съм сигурна дали неговата чистота на сърцето ще ми е достатъчна, за да погледна с добро око на тази жена, която и да се окаже тя и каквито и причини да изтъкне като оправдание. Казвала съм ви, аз явно не съм от най-добрите хора на този свят...

Спирам, имам още, но утре! Че гледам - сумати постове, докато развивам тука теории....
Лека, момичета!

Поли... Ама как ме уцели само.... Написала си го вместо мен! Страхотен пост, много размисъл има в него....

# 103
Искам пост по съдържанието на следващата серия.
 Нема само ние да се излагаме.

JoyJoyJoy Значи,  напълно се присъединявам към казаното....

И да добавя:
Фиф, ако това с отвличанията и изборите, които трябва да се направят, е истина, ще им трябва малко късмет на нашите момчета вече! Иначе не ги виждам...

Кети, и аз се замислих за това с какви пари ще живеят нашите клиенти на бюрото по труда.... Дали пък Джемре няма да продаде семейните бижута?
Хелън, Hug  радвам се, че мислим еднакво! То, този Къванч прави чудеса с играта си, наистина ме разчувства....

Ох, и фрагманът е една мъка....както си се прегръщат щастливо и пак мутрата на Вели философства! Този човек затруднява мафиотската работа с тази вманиаченост по Кадир, не мислите ли? Аз ако съм на Джансъз директно му прекратявам договора без предизвестие...той заряза и пари и бизнеси, само Кадир и Зейнеб са му в главата, как се работи така?

# 104
Здравейте и от мен, Диве, Али, Фиф, Светле, Кате, Поли, Фенче, Хелънче, Себи, Гости, Айре, Кети, Терзи, Коте, Синан - благодаря ви за фрага, картинките, видеотата и задълбочените коментари HugFlowers Hibiscus! Много размисли се породиха в мен и ще се върна да ви изчета по-подробно!!!

Ире, Честит Рожден Ден, много здраве, попътен вятър и благополучие Heart EyesCake!

ФенчеHug:

Скрит текст:
...благодаря, не знаех това за Фреди Heart Eyes!

Диве, Али, страхотни красоти сте сътворили Simple Smile!

Себи - и на мен това ми стига за момента Wink:

Отивам да чета...

Общи условия

Активация на акаунт