Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 392
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,
Здравейте! 😍

Благодаря на всички за милите ви и прекрасни пожелания!!! 😘😘😘 Бъдете здрави и щастливи.  🌺♥🌺

Айре 😍 ,
Благодаря за страхотния колаж. 😘🤗😘

Момичета,
Знам , че сте на вълна “Сблъсък” , разбира се и аз съм , но още не съм гледала новия епизод и затова не пиша, но не мога да не споделя чувствата си относно ДК...
Много, много тежки моменти, направо плача. Как можаха да убият Корхан... ☹☹☹ Не можах да повярвам. Сю е в кома , въобще всички са разбити. Но най- потресена съм относно смъртта на Корхан. Не заслужаваше това. Този сладур ще ми липсва.
Знам , че Сюхан ще се събуди и ще имат прекрасен син, дали няма да го нарече Корхан. Аз бих направила точно това. Simple Smile)
Нямам търпение за финала.

Радвам се , че темата е толкова активна, благодарение на всички вас. Радвам се, че сте очаровани от последния епизод на “Сблъсък”. Сигурна съм , че и аз ще бъда. 😊😊😊

Между другото вече си имам сватбена рокля. Simple Smile)) И съм много раЗвълнувана вече.

На вас ви пожелавам приятна вечер.
И до скоро! 😘
Да знаете , че винаги съм с Вас , дори и да ме няма. Wink

# 136

Цитат
А "Сблъсък" още от началото ме грабна и с това, че предразполага към размисли по страшно много въпроси, обикновени, човешки въпроси
точно заради това харесвам турските сериали/хубавите/ защото много хубаво разказват за човешките взаимоотношения Peace

И аз затова гледам турските сериали - много по-дълбоко навлизат в човешките взаимоотношения! Затова и предизвикват толкова дискусии, затова ги възприемаме различно - всеки анализ  е субективен и пречупен през собствената ни призма. Какво определя характера ни, поведението ни, избора ни, съдбата ни, човешкото в нас... Да си призная, все по-трудно ми е да гледам не-турски сериали - изглеждат ми вече прекалено студени, повърхностни и изкуствени (и преди така, но сега повече...).

Ании, много точно казано! Не бих могла да го кажа по-добре и по-точно!
Напоследък наблюдавам същото и при себе си. Търся повече емоции, повече дълбоки чувства. И тъй като от турските сериали (предимно) знам, че любовта може да се изразява и без думи, да личи от жестовете и да има един милион различни погледа, който да казват "Обичам те", все повече започвам да търся това във всички сериали/филми.

И когато се залага предимно на сексуалните отношения между героите, от които зрителят трябва да си прави извода колко много се обичат/си липсват/или са си безразлични, сядам в старите форуми и преравям за някой нов сериал, който да ми запълни емоционалната пустота от изминалия филмов сезон. (Е, отварям една малка скоба, че има и свестни продукции), но количествено изостават (според мен)...

Себи, стягай се! Давай ударно чая и топлите напитки, сега е моментът!
Себи, за да ти повдигна духа и настроението, ще ти разкажа за един горнотракийски обичай за такива случаи (надявам се, да го приемеш с чувство за хумор) !
Скрит текст:
Значи викам му "тресеница". Изпълнява се, когато стопанката на дома я втресе нещо, настинала е или не е в кондиция и не може да поеме активно нейния 90-процентов дял от обичайните по равно разделени задължения (в семейството, офиса и т.н.).
Та, тогава се изпраща свита от загрижени помагачи, наричани още "повдигалници" - иначе казано хора, които да я вдигнат отново на крака с благопожелания и ритуали на загриженост. Обикновено те се предвождат от най-стария повдигалник (може и жена), който е и началник или пряко отговорен за натрупващата се работа, докато стопанката отсъства и блажено да се "назландисва" с грипни симптоми в постелята.
Този важен предводител, наречен още "страдалник", идва  привечер, по залез слънце, на портите на невестата. Тропа силно и отчаяно и носи топла пита, руйно вино и папки с дела (или други необработени документи), грижливо завити с бяло платно и китка здравец отгоре ( може и клон от мушмул или в краен случай използвана клечка за шишчета).
След като предводителят учтиво помоли стопанката да се оправя бързо, същият я сурвака за здраве и берекет на фирмата и изпълнява жални тракийски народни песни на два гласа, с помощта останалите "повдигалници", сред които могат да бъдат съпруга, колеги от работата или хора от домочадието на невестата.  
Началникът или баш - страдалникът не пропуска да уточни как други булки от неговия край са се оправили за ден-два само с топъл чай от тинтява, синьо мънисто, поставено под левия крак на офисния стол и скилидка чесън под езика- против втрисането. На това стопанинът възразява и обичаят преминава или към остра свада, или към следващата си част.
Където от своя страна стопанката ги дарява богато с каквото има -  везани на ръка хавлии, китайска мушама или в краен случай - хартиени носни кърпи. Цялата работа продължава или докато всички ги втресе и се разотидат с разбиране към симптомите на посетената, или докато някой предложи къде да отидат да пийнат за нейно здраве.
Та, бързо оздравяване и активизиране и на теб, и на Айрето! Надявам се, че ви развеселих!
Простете ми за лиричното отклонение, за който съм прекалила - скривам!

Хелън, Ире - как сте момичета? Hug

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 23:44 от Polina_

# 137
Момичета,
Здравейте! 😍

Благодаря на всички за милите ви и прекрасни пожелания!!! 😘😘😘 Бъдете здрави и щастливи.  🌺♥🌺

Айре 😍 ,
Благодаря за страхотния колаж. 😘🤗😘

Момичета,
Знам , че сте на вълна “Сблъсък” , разбира се и аз съм , но още не съм гледала новия епизод и затова не пиша, но не мога да не споделя чувствата си относно ДК...
Много, много тежки моменти, направо плача. Как можаха да убият Корхан... ☹☹☹ Не можах да повярвам. Сю е в кома , въобще всички са разбити. Но най- потресена съм относно смъртта на Корхан. Не заслужаваше това. Този сладур ще ми липсва.
Знам , че Сюхан ще се събуди и ще имат прекрасен син, дали няма да го нарече Корхан. Аз бих направила точно това. Simple Smile)
Нямам търпение за финала.

Радвам се , че темата е толкова активна, благодарение на всички вас. Радвам се, че сте очаровани от последния епизод на “Сблъсък”. Сигурна съм , че и аз ще бъда. 😊😊😊

Между другото вече си имам сватбена рокля. Simple Smile)) И съм много раЗвълнувана вече.

На вас ви пожелавам приятна вечер.
И до скоро! 😘
Да знаете , че винаги съм с Вас , дори и да ме няма. Wink
Е.... Влязох да видя някоя снимка и.... Корхан - убит!!!!!!!! Astonished

# 138
Себи  Heart Eyes bouquet бързо да се оправяш!  Peace
Поли  Hug  Joy Joy Joy
Ани  Heart Eyes много хубав коментар, благодаря ти!  bouquet
Хел  Heart Eyes  Joy Joy Joy е, това е нейната запазена марка  Laughing
Ире  Heart Eyes  bouquet Браво! А кога ще е сватбата ? Искам да те видя като булка  Heart Eyes
Е, нали ти бях казала, че Сюхан ще разбере по най-жестокия начин какво е да мразиш някой, който ти е отнел любим човек  ooooh! Джесур не уби никого, ама тя без колебание щеше да му тегли куршума на Ръза, ако имаше възможност. Лесно се дават съвети отстрани, но когато опре до самия теб, вече мислиш различно, нали ? Утре е финала, няма да чакаш дълго ... а на мен ми е мъчно, ще ми липсват тези двамата  Sad  И КГ скоро свършва ...

Добре, че си имаме Сблъсък  Hug
Ехааа ...

Нашето момче ще си спечели още много фенове  Heart Eyes
И последната част от интервюто на Башак  Peace
Цитат
📌Часть третья
В. - У меня есть еще пара вопросов к Башак. Что ты делаешь для того, чтобы твой день прошёл хорошо? Твои методы.
Б. - Для этого я гуляю вечерами по лесу.
В. - Как мило! Какой совет ты однажды получила и никогда не забудешь?
Б. - Совет? Сейчас попробую его правильно сформулировать. Мой отец дал мне незабываемый совет, который мы с сестрой всегда будем помнить. Мы получили его, когда были в средней школе или выпускных классах
- Шлю отсюда любовь своему отцу, спасибо тебе за все, чему бы нас научил. Мой отец очень сильным человеком, не в плане физической силы, а мудрости. Его точка зрения относительно жизни всегда была очень четкой и надежной и он смотрел на все очень зрело и мудро. И он хотел, чтобы его окружали такие же люди. Совет, который он нам дал, следующий: «Несмотря ни на что, никогда и ни в чем не будь зависима от мужчины». Нигде, никогда, ни при каких обстоятельствах. Всегда стой на своих ногах. Он говорил нам это так часто, что это буквально врезалось в наши умы. Мы следовали этому напутствию, как религии. Мы обе стали работать сразу же по окончании университета, и с тех пор никогда не обращались за финансовой поддержкой к своей семье. Мы наладили свою работу, к каждой из нас есть свои партнеры. Мы всегда помним эти слова. Это очень хороший совет, потому что он помог мне стать сильнее, когда я жила в Лондоне, когда училась, чтобы содержать себя.
В. - Отличный совет.
Б. - Да.
В. - Есть ли какой-то певец, чьи песни ты заучиваешь наизусть?
Б. - Я знаю все песни Sebnem Ferah. И ты?
В. - Она изумительная! Какая твоя любимая песня?
Б. - Нет ни одной, которую бы я не знала. «Sil Bastan» красивая песня. Я назвала её, наверное, потому, что недавно как раз много раз слушала. Если ты возьмёшь меня с собой к ней на концерт, я буду петь параллельно все ее песни.
В. - У неё есть песня, которая ещё не так популярна, - «Lines around my eyes» (🖊прим. перевод названия на англ.). Ты знаешь ее?
Б. - Если ты споёшь ее, я подпою.
В. - Я не умею петь 😊
Б. - Я тоже, только как подпевка😁
В. - Ты слушаешь турецкие, или английские песни?
Б. - Ещё с тех пор, как я была ребёнком, я в основном слушала английские песни, потому что всегда засыпала под радио: и в университете, и в средней школе. Тогда было Metro FM, под которое я засыпала, так я и запомнила песни: как хорошие, так и плохие.
В. - Тексты?
Б. - Да.
В. - Я не могу запомнить слова.
Б. - Так я учила английский. Это совет - слушайте английские песни, чтобы выучить английский.
В. - Следующий вопрос: у тебя iPhone. Какие приложения ты используешь чаще всего?
Б. - Хороший вопрос... Pinterest. Невероятный, удивительный. Но я не ищу там платья, я устала от них😬.
В. - А что же тв ищешь?
Б. - Рецепты печенья😊. Без сахара и масла.
В. - Ты можешь сделать печенье?
Б. - Да.
В. - Какой твой самый удачный рецепт?
Б. - Я всегда обычно пеку сама. Я делаю бисквиты на завтрак с финиками. Финики вместо сахара, яйцо, йогурт с пробиотиками, овсянка и мюсли, которые могу найти дома. Я покупаю кофейные чипсы, когда еду заграницу, добавляю их, ещё кокосовую стружку,
В. - Очень интересно. Я как-нибудь попрошу тебя приготовить.
Б. - Просто все это смешиваете, отправляете в духовку и готово.
В. - Обычно мы дарим подарок одному из зрителей, но мы с тобой его не обсудили. Ты не будешь против, если мы подарим ароматизированный свечи одному из тех, кто оставит комментарий?
Б. - Да, конечно.
В. - Супер, тогда у него будет подарок от Башак.
Я хотела бы спросить тебя о режиме сна. Ты хорошо спишь? Сколько?
Б. - Да, я люблю поспать. Я не тот человек, который живет по принципу: «Раньше ляжешь, раньше встанешь». И никогда такой не была. Да и моя работа не располагает для этого. И слава Богу, иначе бы я ей не занималась, это было бы слишком тяжело. Я обычно сплю до 10 часов утра.
В. - 8-ми часовой сон?
Б. - Да, может даже и дольше.
В. - Как здорово.
Б. - Да. Вещь, которая восполняет мою энергию и бодрость - сон. Я чувствую недомогание, если не высплюсь. Когда я высыпаюсь, я могу преодолеть все.
В. - Ты пьёшь женьшень. А принимаешь ли ты витамины?
Б. - Я принимаю витамины. Я пью витамин С, Omega 3, конечно, и ещё есть новинка - Turmeric. Я принимаю его в таблетках. Доктор в Тайланде порекомендовал нам их.
В. - Ты постоянно принимаешь это?
Б. - Я принимаю это регулярно для того, чтобы предупредить рак. Там есть ингредиент curcumin (куркума), он очень важен.
В. - Ты любишь танцевать?
Б. - Да, я люблю танцевать. С самого детства я могу начать танцевать в любое время, если найду подходящее место.
В. - Берёшь ли ты уроки танцев?
Б. - Я планирую. Хочу заняться танцами high heel (высокие каблуки).
В. - High heel?
Б. - High heel😊.
В. - Ты занимаешься он-лайн шоппингом?
Б. - Меня никогда «не грел» он-лайн шоппинг. Я не могу купить вещь, не потрогав ее. Визуализация - очень важна. Мы привыкли выбирать вещь, смотря и трогая ее. Так я привыкла работать, поэтому не делаю покупки он-лайн. Но когда я иду в магазин - выбираю и покупаю, я никогда не меряю. Я не могу купить вещь, просто увидев картинку на экране.
В. - Ты проходила курс профессиональных косметических процедур для лица?
Б. - Нет, все косметические процедуры для лица я делаю сама. В салонах очень часто используют пар, я пользуюсь им редко. Поскольку я из Бурсы, то я выросла, ходя в турецкие бани. Мы ходили туда каждые выходные, и я до сих пор следую этой привычке. Там отличный скраббинг, он очень полезен. Я всем советую. Когда ты идёшь в турецкую баню, ее пар очень помогает. Я делаю себе пиллинговый массаж, потом иногда наношу маску. Это лучший уход за лицом.
В. - Без какого продукта по уходу за кожей ты не можешь отказаться?
Б. - Такого нет. В последнее время я часто использую кокосовое масло. У меня куча бутылочек. Я использую его после душа и иногда даже наношу на лицо. Пилинг, скраб, кокосовое масло - все, что мне нужно.
В. - Какие-то специальные средства для волос?
Б. - Нет.
В. - Ты делала кератиновый уход для волос?
Б. - Один раз. Сами по себе мои волосы волнистые, и я люблю их, а кератин их портит.
В. - Да, это так.
Б. - Поэтому я больше это не делаю.
В. - Ты придерживаешься натуральностям?
Б. - Да. Летом я никогда не выпрямляю волосы, я оставляю их волнистыми. Когда ты выходишь из моря, они становятся более красивыми из-за соли. Я пользуюсь кондиционером, потому что мои волосы бывают очень сухими. Я много его использую. Ещё я иногда пользуюсь твоей линией ухода. Ничего особенного.
В. - Ты смотришь какие-нибудь шоу на Нетфликс или по ТВ? Можешь, что-нибудь порекомендовать?
Б. - Да, смотрю. Мне нравятся триллеры, полицейские истории и все в таком духе. Мне нравятся фильмы с динамичным сюжетом. Есть один. Я скажу вам название. Там в прошлом произошло преступление. Мне он очень понравился. Я люблю «Peaky Blinders», я посмотрела его весь. Сейчас идёт шоу «Maniac», я начала его смотреть. Я люблю ужастики, триллеры, такие будоражащие вещи. Я не могу выносить романтические драмы, я их не смотрю.
В. - Ок. Какую книгу ты прочла недавно или, может, ты можешь порекомендовать парочку?
Б. - Я скажу вам названия некоторых, потому что последние книги были из разряда help-self (помоги себе), они подойдут не всем. Но есть роман под названием «Shibumi of Trevanian».
В. - Я не читала.
Б. - Он просто изумительный!
В. - Правда?
Б. - Я была под огромным впечатлением, когда его читала. Там есть очень интересные, интригующие вещи, в том числе и философские темы.
В. - Я внесу его в свой лист книг, необходимых к прочтению. Какая мода (стили) тебе больше нравится - мужская или женская?
Б. - Есть одна американская модель - Erin Wasson. Ее немногое знают. Мне очень нравится ее стиль, немного мужской. Я люблю сочетание мужского и женского стилей. В Турции мне нравится Ece Sucan. (Башак называет ещё одну турецкую модель, которую выделяет за ее винтажные стиль и умение выглядеть в нем сексуально). Среди мужчин не могу назвать никого конкретно, предпочтения меняются время от времени. Есть те, у кого отличный вкус в плане одежды, но зачастую это лишь благодаря их стилистам.
В. - А что по поводу Голливудских звёзд,
Б. - Мне нравится Adrian Brody. Его стиль, персонажи, которых он играет, позы, одежда - все очень оригинальное. И он никогда не портит это, поэтому мне кажется, что за этим стоит он сам, а не его стилисты. Сейчас он лицо Mango Man, вы можете увидеть его на билбордах. Он выглядит потрясающе.
В. - Кто очень впечатлил тебя своим успехом?
Б. - Так сразу никто не приходит на ум. Например, есть два человека, о которых я читала и была поражена. Может быть, вы читали их биографии. Это Чарльз Дарвин и Никола Тесла. Их жизни, их истории, теории, которые они пропагандировали... Я всем об этом рассказываю, потому что при прочтении я словно ощутила просветление.
В. - Твои изменения шли изнутри, так?
Б. - Да, они идут изнутри, и это произошло, когда мне было 20. Обычно такое случается ближе к 30.
В. - Ты - счастливчик.
Б. - Это все книги и подобные вещи. Если я погружаюсь в них, то не выныриваю до самого конца.
В. - Какие привычки тебе нравятся в мужчинах или женщинах? Например, любители животных.
Б. - Мне всегда нравилось вежливое поведение, и полагаю, что в современном мире это довольно сложно встретить как в мужчинах, так и в женщинах. Но женщинам очень идёт быть милыми и благородными.
В. - Ты на думаешь, что мужчинам это идёт больше? Когда они заботливо открывают перед тобой дверь.
Б. - Мне очень это нравится.
В. - Это всегда впечатляет меня, и я говорю моим сыновьям, что они должны открывать дверь перед своими друзьями, а не только перед девушками.
Б. - Когда мужчина ведёт себя как мужчина, а женщина как женщина, когда они ведут себя по-другому и показывают тем самым пример... Сейчас этого очень мало. Уличный стиль, уличный язык... Поведение на улицах - очень распространены, и ты должна знать это из-за своих сыновей, но это вовсе не выглядит милым. Раньше мы всегда с уважением относились к людям, старше нас. Мы обращались к ним довольно официально.
В. - Я ко всем так обращаюсь.
Б. - Я тоже. И я люблю это. Так же делают и мои ассистенты, подчеркивая тем самым важность и особенность той или иной девушки или парня.
В. - Что ты не любишь?
Б. - Я не люблю высокомерие.

На этом беседа подошла к концу. Ведущая напомнила о том, что у них почти истекло эфирное время, и собеседницы, призвав зрителей оставлять свои комментарии, поблагодарили друг друга и попрощались.

Перевод подготовлен Светланой Дашкевич.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 22:55 от queen_fenka

# 139

Поли Heart Eyes bouquet смятай ме на 100% здрава ,ако  повдигалник ми е Киво hahaha hahaha hahaha  Като млада булка  пред мъжо си ще подскачам.

Много ме повдигна . smile3525

Ири Heart Eyes Hug чакаме отлични резултати в сесията и да си най-красивата и обичана  булка, а роклята очаквам да видя след церемонията Laughing Laughing Laughing

Различни са вече прегръдките. И още по- нежни и изпълнени с надежда ще са.И целувка е редно да очакваме Laughing

НеВеРоЯтен.........!!!!!

Фенче Heart Eyes  проблема ми е в емоциите  Embarassed които ме пришпорват по   най-  различни теми.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 23:05 от sebilMM

# 140
Ся някой ако си мисли, че ще си легне без да ми е прочел щуротийките - грешкаааа  Mr. Green

Нали тряя си опна чаршафа преди лягане  Laughing

Гледам си аз ДК, подсмърчам си и ми меткат Киво у близък план. И като че ли ток ме удари. Връщам се назад към Кузей, Мехмет, Халил и т.н. и не намирам нищо, което да е същото. Просто за пореден път се убеждавам що за актьор е Киво. Смятам, че си е природен талант. Вярно, че с годините натрупа опит, усвой техники, създаде си собствен стил, но в дъното на всичко е таланта. И от там отивам към вашите коментари за разликата между турските и Хамериканските сериали. Ами естествено, че е много по-трудно да кажеш само с езика на тялото "обичам те". Ся и мене да ме метнат у едни чаршафи и аз ше я изиграем секс сцената. Тва е американското (и не само), тва е комерса. Киво като Кузей беше като кораба майка. Излъчваше по 60690790 сигнала в минута. Тялото му говореше така добре, че и глухите го разбраха.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Поли, след тоя трей с толкова много гушки, вервам вече си готова с имената на децата?!  Mr. Green

Ся втория токов удар  Naughty домакинствам си аз и за фон върви Горчивата любов. Поглеждам тиви-то и кого да видя - Алперенчо мамин златен. И се изсмях с глас  hahaha hahaha hahaha
На фона на Сблъсъка ми се видя толкова малък и неопитен. И тука вече ми идва възхищението - не си дадох зор да проверявам кога е снимана тая Любов ама не вярвам да са повече от 3-4 години. Та тоя младеж така е израснал, така се е подобрил, че думи нямам. Наистина видях огромен прогрес. За което евала! Със сигурност е закачил и от околните и Киво, и Онур са актьори с опит. Но пък в крайна сметка трябва и от вътре да ти идва, нали?!  Party

Ай ся мое се оттегля спокойно в покоите.

Лека нощ джанъмчета  Heart Eyes

# 141
За преди лягане:
Себи, като нищо може да е Киво! То обичаят е от югоизточна България, ей къде са комшиите! Според мен бъди нащрек и винаги имай по едни токчета под ръка като се потропа на вратата!

Фенче - уби ме! Значи цял свят го оценява, а? Не ни е тука някакъв локален бъг на Балканите....

Фиф , JoyJoyJoy и така до плюс безкрайност!

И от там отивам към вашите коментари за разликата между турските и Хамериканските сериали. Ами естествено, че е много по-трудно да кажеш само с езика на тялото "обичам те". Ся и мене да ме метнат у едни чаршафи и аз ше я изиграем секс сцената. Тва е американското (и не само), тва е комерса. Киво като Кузей беше като кораба майка. Излъчваше по 60690790 сигнала в минута. Тялото му говореше така добре, че и глухите го разбраха.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ей тази част ме занули от смях!
Значи изводът е, че ограничените изразни средства развиват големия актьорски талант? Grinning  

Ох, айде и от мен лека!

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 23:45 от Polina_

# 142
Себи  Heart Eyes Joy Joy Joy
Цитат
Поли Love bouquet смятай ме на 100% здрава ,ако  повдигалник ми е Киво hahaha hahaha hahaha  Като млада булка  пред мъжо си ще подскачам.

Много ме повдигна . smile3525
Фифилотке  Hug ма как ще си легна, без да те прочета, няма такова нещо  Mr. Green
 Joy Joy Joy
Цитат
Ся и мене да ме метнат у едни чаршафи и аз ше я изиграем секс сцената. Тва е американското (и не само), тва е комерса. Киво като Кузей беше като кораба майка. Излъчваше по 60690790 сигнала в минута. Тялото му говореше така добре, че и глухите го разбраха.  Love Love Love
Поли, след тоя трей с толкова много гушки, вервам вече си готова с имената на децата?!  Mr. Green
Ми природен талант си е, ти сега ли го разбра  Wink Аз го видях този талант още у Перличка, за какво мислиш го следя без умора всичките тези години ? Заради сините му очи ли ? То, вярно, че са невероятно красиви, ама ако нямаше талант, до сега да съм го забравила ...
Поли  Hug него света отдавна го е оценил, запали и главите на американките даже, но сега ще подпали чергите и на испанки и на французойки, да видят на нас лесно ли ни е  hahaha
Цитат
Според мен бъди нащрек и винаги имай по едни токчета под ръка като се потропа на вратата!
Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря ви, мили дружки за невероятната компания и днес, много се посмях, много хубави коментари прочетох, златни сте ми!  Heart Eyes Лека и синеока и от мен!  Hug

# 143
  • София
Аз чак сега си лягам, и май няма на кого да пожелая лека нощ.
Себи, аз  живея точно на 300 метра от петте кьошета. Ако ми се обадиш, че ще минеш оттам примерно след половин час, мога да се приготвя бързо дори да съм по нощница и да се срещнем. Надявам се, че няма да е преди 10 - 11 часа сутринта. Иначе по всяко време. Никой не зависи от мен и аз не завися от никого. Свободна съм и мога да изляза по всяко време. Можем да пием предобедно кафе, или да обядваме заедно или следобедно кафе и т.н.  Така че оставям на теб да избереш времето, ти явно си по-заета. До скоро.

# 144
Добро утро, прекрасни Simple Smile!

Ооо, съжалявам, Себи Sad ! Затопляй се по-бързо Tea Honey Pot и да си в час още утре Flowers Four Leaf Clover! Сигурно е било супер интересно, но идеята за кукерски костюм никак не е лоша за догодина Wink! Умни хора са били предците ни Wink !
Ани Laughing Hug ако в събота се бях облякла като кукерка  Wink и не бях замръзнала сега щях да съм във форма , а то не Cry кисела и без муза да пиша и съм в час с вас.

Хелънче, не ѝ се връзвай много на Сюхан - малко е капризна, но пък си се обичкат Wink!

Ире, честита сватбена рокля - сигурна съм, че ще бъдеш прекрасна булка Kissing Heart ! Скоро ли е вълнуващото събитие Flowers Hibiscus?

Поли, благодаря Kissing Heart! Точно "емоционална пустота" има в другите сериали...
А горнотракийският обичай "тресеница" е направо... JoyJoyJoy - голям талант си, gerçekten!

Фенче Heart Eyes. Такава си е Сюхан, но все пак си я обичам аз... и не мога да забравя химията между тях Simple Smile!
Благодаря и за интервюто :!)

Фиф, много свежо Heart Eyes Joy Права си - "кораба майка" Grinning!

Ся и мене да ме метнат у едни чаршафи и аз ше я изиграем секс сцената. Тва е американското (и не само), тва е комерса. Киво като Кузей беше като кораба майка. Излъчваше по 60690790 сигнала в минута.
Айре, дано вече да си по-добре Flowers Four Leaf Clover!

Сет от вчера:

Днес сме в очакване на нов фрагман, нали Wink? Та да ни объркат още повече Simple Smile!

Спокоен ден на всички!

# 145
Добро утро Blush

AniMae, благодаря за кафенцето Kissing Heart
Ама дразня й се малко аз на Сюхан... Не съм кой знае колко напред, около 50-та серия, че ги гледам във Voyo. Но ми прави впечатление нещо важно - поне досега колкото пъти виждаше чрез Джесур грешките на баща си, един път не защити толкова яростно мъжа си, колкото баща си... Тя бяга, тя се сърди, тя го напуска толкова пъти, а той се разкъсваше от болка по баща си и любовта си към нея..... За да не съм крайно несправедлива към нея ще кажа, че е честна и го подкрепи в тежък момент, когато той остави в нейни ръце отварянето на гроба на баща си.... И при все това, не беше до него точно в тоя момент, разбирам я донякъде, че се разкъсва от любовта си към него и тази към баща си... Опитвам се да се поставя на нейно място, за да не съм крайна, но.... Явно в началото не показват образа й така, както на мен ми се иска. Не ми харесва в нея непостоянността, която показва спрямо Джесур. Аз малко съм краен човек де, затова се опитвам да не съм и крайно критична. Например ми харесва това, че иска да научи истината, въпреки, че според мен, тя вътрешно знае, че баща й е виновен, но е не желае да го признае...

# 146
Добро утро!  Hug Hug Hug

Ани  Heart Eyes благодаря за кафенцето!  bouquet
О, и аз си я обичам Сюханчето, колкото и да и се нервя от време на време, много ще ми липсват да си ги гледам всяка вечер  ooooh!

Да, днес би трябвало да ни пуснат фраг, ама кой знае, нали пуснаха един веднага след серията  newsm78
Наистина само ни объркват главите тези фрагмани, ама все има какво да се види и можем да си развиваме теории до самата серия, а на края се оказва точно обратното  hahaha
Хелънче  Heart Eyes това все едно аз съм го писала  Laughing
Цитат
Но ми прави впечатление нещо важно - поне досега колкото пъти виждаше чрез Джесур грешките на баща си, един път не защити толкова яростно мъжа си, колкото баща си... Тя бяга, тя се сърди, тя го напуска толкова пъти, а той се разкъсваше от болка по баща си и любовта си към нея..... За да не съм крайно несправедлива към нея ще кажа, че е честна и го подкрепи в тежък момент, когато той остави в нейни ръце отварянето на гроба на баща си.... И при все това, не беше до него точно в тоя момент, разбирам я донякъде, че се разкъсва от любовта си към него и тази към баща си... Опитвам се да се поставя на нейно място, за да не съм крайна, но.... Явно в началото не показват образа й така, както на мен ми се иска. Не ми харесва в нея непостоянността, която показва спрямо Джесур. Аз малко съм краен човек де, затова се опитвам да не съм и крайно критична. Например ми харесва това, че иска да научи истината, въпреки, че според мен, тя вътрешно знае, че баща й е виновен, но е не желае да го признае ...
Ей с тези нейни изблици ме вадеше от обувките на времето ... Беше честна, това не може да и се отрече. Но, защо все Джесур наказваше през цялото време, докато се мяташе между любовта си към него и към баща си ? Е, да, той не я лъжеше както баща и, за да се възползва от любовта и. Тя разбра истината много отдавна, но предпочете да зарови главата си в пясъка и искаше Джесур сам да се откаже да накаже баща и заради нея. Защото много добре знаеше, че и в двата случая тя губи, все ще е наранена. Е, да, ама нямаше как Джесур ей така да забрави всичко, невъзможно е ...
Много интересен колаж  Thinking

Хубав ден!  Hug

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 09:25 от queen_fenka

# 147
Гюнайдъъън джанъмчета  Hug Hug Hug

Меткам ви кафе  как си му е реда

Да вметна 2 неща - днеска чок зор. Требе много да работя  newsm45
Желателно е да ми съчувствате  Naughty
Второ - додиха ми билетите за концерта на Скандаууууу  newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

P.S. Винаги имам и 3то  Mr. Green
Снощи попаднах на стара тема за СЮ  Joy Joy Joy Joy Joy
И след прочетени 2 страници стигнах до следния извод: минали са едни 4-5 години ма аз съм си все същия простак. Тия двете шматки Фенка и Айра ич ама ииииич не са по-назад от мене, дан' ми се праат са на скромни Mr. Green Та покрай тва се сетих за Роминка, тя беше шефа на къщето на СЮ. Нарде е некой инфо?  Thinking

Ай отивам да бачкам, моля да изложите подробните си доклади на следващите страници.  Peace

# 148
Хелоууу Hug
благодаря за кафенцата и за интересните и забавни постове bouquet
Страшни сте!!! Wink
Поли Hug това в спойлера ти ли го измисли??....щото вече ме оставяш без думи Wink Joy
Ани Hug bouquet
Скрит текст:
блгодаря ти..... Heart Eyes
ами не съм много Confused

Фиф Hug тц, ние сме скромни и сериозни Naughty Joy Joy Joy
честито за билета.... за работата, ще се справиш Wink
Роминка е във Флорида....много рядко съм й писала във ФБ, но преди да почне сериала й писах, тя ми каза, че й липсва компанията и Кивов сериал и до там.... Thinking

Фенче Heart Eyes
ууу колажа с Вели е ужасен Whistling
рускините са превели интервюто с Башак....браво Hands Plus1
съжалявам , че не удържах на обещаното Blush, но пък така ще го прочетеш цялото
на мен много ми харесва-много естествена и земна Heart Eyes
това, което ме учуди е ,че е вегетарианка, яде само риба Wink
изкефих се, че живеят в гората/ние си го знаехме де Wink/имат кокошки и ядат домашни яйца
не обичала да гледа романтични филми, а трилъри и екшъни
хареса ми съвета, който й е дал баща й-Да разчита само на себе си!!!

и аз мисля, че днес трябва да ни пуснат втори фраг Peace
онова след серията беше само откъс Peace

ето тук има инфо къде са снимките

Бююкдере Саръйер

Себи, бързо да ти минава Hug

Ире Heart Eyes, ще си като принцеса на сватбата си Simple Smile
и да, позна-Сю и Джес, кръщават сина си -Корхан Peace

и за финал=Саруханчо Laughing
https://twitter.com/organizeisler_/status/1090158190266892289
каква физиономия, ужас Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 11:23 от Airra

# 149