Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 312
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Plovdiv, Bulgaria
Мерал отрече да е бил Демир.
Мелтем иска да се откаже. Ядосва,че я пратил Вели при Зейнеп и е рискувала някой да я познае.
Вели я заплаши,че не може да се откаже. Ще приключи,когато той реши.
Някой се обажда на Кадир с предложение за договорка. Да му даде адреса на майка му, в замяна да бъде отърван от Вели. Може би е Мелтем. Може би но заблуждават.
Кадир съобщи на Зейнеп,че има адреса на майка си. Тя ще го придружи.

Началникът организира превоза на парите. Мелтем е натоварена от Вели да вземат тези пари.

Я,как се подготви Кадир за срещата. Heart Eyes
Писал е писма на майка си. Събрал е някакви снимки. Взима ги със себе си. На 18 год. е спрял да пише.
Мелтем докладва за превоза на парите.

Киво е невероятен! Heart Eyes

# 601
Фенче, тези хора очи имат ли ? Киво е абсолютен бонбон в тази серия - и сладък, и притеснен и всякак  Heart Удоволствие за очите и душата!!!!!

Ани  Heart Eyes ами свят шарен  Laughing Всеки има право на не до там добър вкус  Joy Joy Joy
Да видим къде го прати Кадир тая Мелтем  newsm78

# 602
Фенче, тези хора очи имат ли ? Киво е абсолютен бонбон в тази серия - и сладък, и притеснен и всякак  Heart Удоволствие за очите и душата!!!!!
Peace Peace
тя го пише нарочно, за да дразни Mr. Green заядлива е Tired
.........
ама много си задобряла с туркиша, джанъм!!! Heart Eyes Heart Eyes
............
оле боже, ква е тая майка??? ooooh! ooooh!
много плоски номера на Велю

# 603
  • Plovdiv, Bulgaria
Издъни се госпожата,не се хвана Кадир.

А иначе Асие не знае нищо специално. Надява се,че синът ѝ е жив. Че един ден ще позвъни на вратата,ще ѝ държи сметка,че го е изоставила,но тя ше му каже,че винаги го е обичала.
Кадир се досети,че номерът е за отвличане на вниманието и ще нападнат колата с парите. Предупреди началника и Адем.

# 604

Питам се в  новия дом ли са вече. Много е шик и уютно там където са Зейнео и Айлин.

Неприемливо  красив и убедителен е този Къванч / Кадир
Като се зазяпам по него изтървам  важните моменти в серията Embarassed Embarassed Embarassed

Ако Зейнеп пак се кани в разговорите с  дебелото гадно влечуго Ве да затрудни или  предаде Кадир  май.....та и  Mr. Green

Тая келешка полицайката кърт    Mr. Green да не се мисли за по-н умна от Карир Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 605
  • Plovdiv, Bulgaria
Зейнеп се съгласи да заведе Айлин и да се видят с Вели в замяна на имформация за майката на Кадир.
Зейнеп предположи,че предателят може да е жена,тъй като,смята,че жена е била с оръжието срещу нея.
Майката на Керем му каза,да не се страхува,че с Джемре имат общо повече,отколкото преполага.
Вели планира да убият Мерал. Якуп ще го направи. Якуп разкри за плана на Белма да убият Джемре. Вели полудя при тази мисъл. Каза,че ако Джемре пострада,с всички е свършено.
Хмм,има нещо в тая работа.
Кадир като че ли заподозря Мелтем. Мисля,че ѝ крои номер.
Джемре не знаела какво има Керем към Мерал. Зейнеп я съветва да се изправи срещу него и да го попита. Ако тя е открита, той също ще е.
Казва ѝ да отиде при него.
Джемре отива. Heart Eyes

# 606
  • София
Нещо не ми е съвсем на място майката на Керем. Значи той е бил 5 години в затвора, тя не е отишла да го види. Оставяла се е мъжът й да я бие, въпреки, че той не може да ходи. Сякаш се е навеждала, за да й тегли един тупаник. А може би и два-три. Сега изведнъж стана много любяща майка. Прегръдки, целувки сълзи и пр. И сега излиза, прибира се по нощите, а онзи не я бие.  Какво се промени?  Да не са сменили сценариста?
Може и да играе добре Алперен, но много подражава на Къванч и май много преиграва. Ама много. Може режисьорът да го иска така, но на мен ми идва вповече.
А това дето си прибраха и Мерал при тях вече ми е прекалено. Всичките оглупяха.

# 607
Включвам се, макар на края!

# 608
и на мен Мералката- в къщата ми е малко в повече Mr. Green

Поли Simple Smile

# 609
  • Plovdiv, Bulgaria
Еййй,глупавият номер с телефона.
Такава хубава сцена! Язък!

Белма ще си намери майстора тоя път.
Вели я заплашва да не се доближава до Джемре.
Майката на Джемре как почина я пита,при раждането,казва Белма,дали??? пита Вели.

“Затвори си устата,устата,ще влезе муха” Joy Joy Joy Кадир за Адем.
И той един отговорееен....

Кадир май чу,че Мелтем прие заповед да убие Мерал тази вечер.
Керем ще я проследи вечерта.

# 610
   Предцелувчената сцена Джемре и  Керем я направиха  супер!

А Кадир / Кавънч като като започне да облизва многозначително долната си устна се чудя как партньорките му не си забравят репликите Laughing Laughing Laughing

Акулата  като символ  може би   не е случайна при срещата Вели- Зейнеп

# 611
Мораториумът за целувките още ли важи???

# 612
  • Plovdiv, Bulgaria
Лелее,има втора къртица. Полицай. Бил е гадже на сестрата на Вели. Същият се е обадил на Кадир за майка му. Не е била Мелтем.

Адееем... неее... много тъпо...

# 613
уффф Адем ли е втората къртица???
много тъпооооо Sad Sad

# 614
Ай, стига беее ... това не го очаквах изобщо  #Crazy
Мислила съм си, че може да има втора къртица, но не и Адем ... В този отдел за организираната престъпност  има ли някой читав , освен Кадир се питам  Thinking
Себи  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy не знам  Laughing
Дразня се вече, че този дебелогъз Вели го направиха прекалено велик, всички е вербувал, всичко е премислил   и си играе игрички с живота на всички , аман  Sick Втори Ръза  #Cussing out И си се разхожда най-спокойно из цял Истанбул, не го ли търси тази полиция  newsm78 И Зейно ме ядоса, че не сподели с Кадир, а на своя глава ще действа, аааа  #Cussing out!

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 22:57 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт