Това е ужасно! Адем ми беше симпатичен, до последно го мислех за верен на Кадир....
Помогна и на Кадир.

тази вечер
. Ще чакам превода
. Хайдиии лека

, много ти благодаря за тая вечер!! 

Но не се целуват, щото е срамота. А за другото сигурно не си и помислят. Щото ако си помислят ще се изчервят и всички ще разберат за какво мислят. 

благодаря, страхотна снимка! 
именно! Пак знае всичко Вели, доста ми идва нанагорно вече това
Единствено това ме дразни, иначе интригата е на макс и е интересно. С превод ще е още по-добре, но искам вече да си идва Улуч
аха! 

Лекинка! 
!
!
.
.
(или поне нещо опростено в дизи вариант)!
!!!

. Казват, че Къванч е подписал нов рекламен договор и е новото лице на Саръйер Спор
.
)! Друго обяснение няма
!!!
:
:

аз пък намирам логика в това Адем да е втората къртица, или по-скоро е основната. А Мелтемката Вели я вкара вътре за да го дебне да не прави грешни стъпки
, но пък май и тя точно не знаеше кой е другия "бръмбар" на Вели в главата на управлението
, ма то баси умствените лабиринти дето се мотам в тях, ма пусто любопитство 
благодаря за превода! 

множго им се радвам, направиха страхотна игра в ЗП 
)! Друго обяснение няма
!!!
много добре си го написала! 
- във всяка една роля той навлиза дълбоко психологически в самия герой и преживява всичко все едно се случва на него! За мен това е обяснението Киво толкова добре и реалистично да пресъздава гериоте си! А за това се иска не просто талант, но и упорита работа!

след превода повече
не съм специалист по рейтовете, но изглежда добре?! Май добре сме мрънкали
Алперен така сладко се срамува
и смятам, че не и го каза - излъчи и го. Факт, че намирам прилики с играта на Киво, но какво по-хубаво от това да се учиш от най-добрите?! Сметам, че е редно да признаете, че снощи Алп беше кораба майка!
Само тая работа с телефона - изтъркана доооооо безобразие 

ама ще му стане гот де 

Препоръчани теми