Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 315
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Е, как Адем, нееее...
Това е ужасно! Адем ми беше симпатичен, до последно го мислех за верен на Кадир....

# 616
  • Plovdiv, Bulgaria
Един ден Вели се прибрал вкъщи и заварил сестра си с едно момче. Започнал да го бие. Колкото и да го удрял,то все се изправяло. Толкова много я обичал. След като сестра му била убита,а Вели попада в затвора,момчето дошло на посещение. Попитал Вели какво може да направи за него. Вели му казал да стане полицай. Добър полицай. На всичко бил готов в името на любовта си към покойната.

Определено ни изненада сц.

# 617
  Страхотна серия!!!!

Имаше всичко!
  Подслушването ....велик метод  в турското  кино  WinkПомогна и на Кадир.

Мелиса и Алп като нищо и в рела да се съчетаят и пренебрегнат  ограниченията  в професията Wink

Много пречеше и  затрудняваше Кадир полицайката  и взе грешната страна , така и не разбрах защо , но ми стана  жал заради любовта им  с Адем.Остана верен на Кадир .... или на Вели newsm78 newsm78

Благодаря на всички и компанията ви  bouquet тази вечер Hug

Лека нощ Hug

# 618
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Лелее,има втора къртица. Полицай. Бил е гадже на сестрата на Вели. Същият се е обадил на Кадир за майка му. Не е била Мелтем.

Адееем... неее... много тъпо...
Въх бе 😮 че то все по-заплетено става. Не разбрах много и се нервя, така че ще ходя утре на поправка Confused. Ще чакам превода Stuck Out Tongue Winking Eye. Хайдиии лека Sleeping

# 619
не ми хареса изненадата на сценариста за Адем Crossing Arms
малко изсмукано от пръстите с тая сестра Confused Confused

серията я гледах разсеяно
надявам се с превод да ми хареса както винаги Peace

Алинка Heart Eyes, много ти благодаря за тая вечер!! bouquet

и на всички благодаря за компанията!! bouquet

нещо страхотно Peace
след 10 год Wink
на сватбата на Хазал!!
Киво, Хазал, Селчук, Зеррин

това определено ме усмихна!! Heart Eyes

# 620
  • София
Адем хубаво се прицели в Мелтемчето, но защо плачеше? Май се влюби в нея, а тя се оказа къртица. Ама ако и той е, две са много. Това убиването за нищо го нямат в турските филми. Стрелят се като нищо.  #2gunfireНо не се целуват, щото е срамота. А за другото сигурно не си и помислят. Щото ако си помислят ще се изчервят и всички ще разберат за какво мислят.  Embarassed
Адем не ми прилича много на такъв дето ще го бият, а той ще се изправя. Мисля че едно круше ще го свали. Ако е истина и той е станал полицай и верен на Вели, може би си е помислил, че Кадир ще се успокои, че вече няма къртица и няма да търси повече предателя. И той ще си продължи да кърти спокойно.  Ама че тъпотия, ако е така. Joy
Май са вкарали нов сценарист и той е решил да скрие топката на всички, но май е прекалил.
Вели стана много разговорлив. Той май се побърка по Айлинчето, реши, че ще му стане дъщеря. И как си го представя?
Да не са решили полека-лека да изчистят образа му и той да стане добрия чичо Вели? Ще повърна.

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 23:15 от Kethen ?

# 621
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря и аз за компанията на всички! Heart Eyes
На мен ми хареса серията.
Имаше страхотни диалози
Серпил-Керем
Джемре-Керем
Зейнеп-Вели
Вели същонмечтал за дъщеря. В Айлин виждал дъщерята,която никога не е имал. Зейнеп му каза,че е за лечение. Друго нямам какво да кажа вече за теб,му каза. Всъщност не е толкова нелогично,че си вярва Вели. Та Айлин е единственото същество на планетата сигурно,след смъртта на семейството му,което го гледаше по този начин,което го докосваше с такава нежност.
А че има нещо сбъркано в него,предполагам всички сме на едно мнение.
За Адем не ми допада идеята чисто фактологически. Има доста несъответствия,ако се заровим надълбоко. Но пък от друга страна,единственият човек,който би се вързал на акъла на Вели и би споделил чувствата му към Кадир,е логично да е воден от същия мотив,а именно- убийството на семейството.
“Запази гнева си за Кадир”-казва Вели на Адем в откъса от новата серия.
“Кадир вече не е единственият ми проблем”-казва Адем. Вероятно се влюбил в Мелтем. И вероятно двамата не са подозирали един за друг.
Зейнеп блесна с догадката,че може би човекът на Вели е жена,а не мъж и насочи Кадир; хубаво се досети,че може би има втора къртица,тъй като видя,че Вели е работил с двама адвоката.
Ама при положение,че Селим я взе във фирмата,за да се убеди тя,а след това да убеди и Джемре,че работата му е чиста,много тъпо толкова лесно да намери тези улики. И все още смятам,че не ѝ е там мястото. Всичко,до което би се докопала,би ми било неприемливо.
Най-любопитно от серията ми е каква е връзката със Джемре,защо Вели полудя,като стана въпрос за нейната безопасност.
И каква е връзката на Белма със смъртта на съпругата на Селим,и откъде Вели ПАК всичко знае по темата.

Лека нощ пожелявям на всички! Hug

# 622
# 623
Айре  Heart Eyes благодаря, страхотна снимка!  bouquet
Алинка  Heart Eyes именно! Пак знае всичко Вели, доста ми идва нанагорно вече това  ooooh! Единствено това ме дразни, иначе интригата е на макс и е интересно. С превод ще е още по-добре, но искам вече да си идва Улуч  Laughing
 Кети  Hug аха!  Peace
Синан  Hug  bouquet
Благодаря ви за компанийката  bouquet Лекинка!  Hug

# 624
Али, Айре, Фенче, Себи, Кате,  Коте, Поли, Кети, Синан - благодаря ви за компанията за тази прекрасна серия Heart Eyes!

Али, Фенче - мерси за превода, къзлар Wink!

Пак много наситена серия и имаше от всичко! Както искахме: "екшън и ашк" Simple Smile.
Каква я мислехме, каква стана тя - аз преди предположих, че Мелтем е била гадже на брата на Вели, който загина и затова е станала предател/отмъстител, а то било малко по-различно - Адем и сестрата на Вели... (въпреки че като даваха семейството на Вели, те се подготвяха за годеж на сестрата, така че има логика...).
Повече няма да коментирам, че с моя скромен турски, да не се изложа - първо с превод Wink.

Айре, заради Киво и турски ще се наложи да науча, гeрчектeн Wink Simple Smile (или поне нещо опростено в дизи вариант)!

Прекрасно - много ме радва, като си запазват приятелските отношения - стойностни хора Simple Smile !!!
нещо страхотно Peace
след 10 год Wink
на сватбата на Хазал!!

това определено ме усмихна!! Heart Eyes

Вижте как ще изглежда новия магазин на Саръйер Wink. Казват, че Къванч е подписал нов рекламен договор и е новото лице на Саръйер Спор Simple Smile.

Да сложа и клипа с песента от този епизод:

Ето и оригинала:

И понеже вече ми е прекалено слаб речника да опиша нашия единствен, прелестен, талантлив, приказен и неповторим Къванч, това ми се върти в главата: Бог, след като е създал Къванч, си е помислил "ето, създадох съвършеното човешко същество" и е счупил калъпа... След това го е направил актьор, за да е по-справедливо и да му се наслаждаваме всички (дай Боже, още много години Hands Pray)! Друго обяснение няма Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Blush!!!

Първи руски превод Simple Smile:

https://vk.com/vkturk_snm?z=video-83475167_456242360%2Fe9ea2c942 … pl_wall_-83475167

И втори Simple Smile:

https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video-129812063_456241100%2Fad … -129812063_169377

Чудесен ден на всички!

https://twitter.com/i/status/1093630154444890115

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 06:21 от AniMae

# 625
Добро утро!  Hug Hug Hug

Ани  Heart Eyes благодаря!  bouquet Усмихна ме с обяснението за Киво  Wink Heart Eyes Наистина съм щастлива, че стана актьор, за да можем да му се наслаждаваме на таланта и красотата!  thumbsup

Благодаря за преводите!  bouquet
Магазинът на Саръйер е страхотен!  Peace
Хубав ден!  Hug

# 626
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гюнайдъъън къзлар  Hug

Петък е!  Party

не ми хареса изненадата на сценариста за Адем Crossing Arms
малко изсмукано от пръстите с тая сестра Confused Confused

Айре  Hug аз пък намирам логика в това Адем да е втората къртица, или по-скоро е основната. А Мелтемката Вели я вкара вътре за да го дебне да не прави грешни стъпки  newsm78, но пък май и тя точно не знаеше кой е другия "бръмбар" на Вели в главата на управлението  Rolling Eyes. За Вели е било важно Адем да си остане все така верен и предан на Кадир, понеже взаимно с Кадир са се опознали доста добре на Вели му е било ясно, че ако Адем направи стъпка накриво на Кадир веднага ще му светне червената лампичка, че нещо не е както трябва! А това естествено не е добре за баш мафиота щото ще загуби "връзката" с действията на Кадир! Оххх и аз яко се оплетох  ooooh!, ма то баси умствените лабиринти дето се мотам в тях, ма пусто любопитство  Mr. Green Whistling

Синан   bouquet благодаря за превода!

нещо страхотно Peace
след 10 год Wink
на сватбата на Хазал!!

страхотна снимка  Crazy Heart Eyes множго им се радвам, направиха страхотна игра в ЗП  smile3521

И понеже вече ми е прекалено слаб речника да опиша нашия единствен, прелестен, талантлив, приказен и неповторим Къванч, това ми се върти в главата: Бог, след като е създал Къванч, си е помислил "ето, създадох съвършеното човешко същество" и е счупил калъпа... След това го е направил актьор, за да е по-справедливо и да му се наслаждаваме всички (дай Боже, още много години Hands Pray)! Друго обяснение няма Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Blush!!!

Ани   Hug много добре си го написала!  Peace
За мен обаче обяснението за голямата харизма на Киво е една  Peace - във всяка една роля той навлиза дълбоко психологически в самия герой и преживява всичко все едно се случва на него! За мен това е обяснението Киво толкова добре и реалистично да пресъздава гериоте си! А за това се иска не просто талант, но и упорита работа!  smile3501 smile3501

Хайдиии  Wink след превода повече  Naughty Laughing

# 627
  • AMS

Добро утро, дружки!!!
 Благодаря ви за интересните постове за последния епизод!!!
 Смятам, че и с мрънкането сте се справили добре!!!
 Рейтингаaaaa >>>

AB    - 6,03 <  (4)
    ABC  - 5,86 ^  (4)
    Total - 3,96 ^ (13)

# 628
Гюнайдъъъън  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

Благодаря за всичко споделено! Много ми е зор тази седмица и минах малко по диагонала.

Диве  Hug не съм специалист по рейтовете, но изглежда добре?! Май добре сме мрънкали  Laughing

Снощната серия и аз като Айрето я гледах от тук от там, просто нямах сила. Ше му се невиди и работата, и чудото.

Та от малкото което погледнах искам да кажа следното :
Смятам, че освен всичко друго, което може и прави Киво, той до такава степен влиза в ролята, че използва и разни малки жестове, които са си лично негови и точно по тази причина изглежда така естествен. Няма преиграване, няма поза  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И другото на което попаднах беше сцената на Джейкер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ми направиха я, не мога да си кривя душата. Толкова ми бяха сладки Flutter Алперен така сладко се срамува  Heart Eyes и смятам, че не и го каза - излъчи и го. Факт, че намирам прилики с играта на Киво, но какво по-хубаво от това да се учиш от най-добрите?! Сметам, че е редно да признаете, че снощи Алп беше кораба майка!  Peace Само тая работа с телефона - изтъркана доооооо безобразие  #Cussing out

Що се отнася до Адем - още не мога да взема решение дали ми е тъпо или не. Повече ще коментирам след като изгледам цялата серия с превод. Но при всички случай нямаше логика да е онзи.... Четин?, защото прекалено много ни го натрапваха като къртица, а стана ясно, че нищо не е такова каквото изглежда.

Айде приятен ви ден  Heart Eyes

# 629
Хелоууу дружки! Hug
мерси за кафенцата bouquet
Ани Heart Eyes
Цитат
Прекрасно - много ме радва, като си запазват приятелските отношения - стойностни хора Smile
!!!
да! Heart Eyes
донесла си снимката с магазина на Саръйер, много ме изкефи!
благодаря за песента, май нещо станаха модерни рап песните, покрай Чукур Simple Smile
и за Киво, как си го описалаа Wink Wink
ако те чуе, няма да е съгласен, какъвто ни е скромен Joy ама ще му стане гот де Wink

Коте Hug
твоите кафенца са си запазена марка, много ме кефят Wink
Къванч наистина полага и доста труд, за да постига успешните си роли!

Фиф Hug

Цитат
Смятам, че освен всичко друго, което може и прави Киво, той до такава степен влиза в ролята, че използва и разни малки жестове, които са си лично негови и точно по тази причина изглежда така естествен. Няма преиграване, няма поза  Love Love Love Love
Peace Peace

не знам дали прочете вчера това от Синан Peace

Цитат
Сблъсък ще бъде с 25. Епизода този сезон.

На 30 Май ще бъде излъчен 25. Епизод, но не се знае дали ще бъде Финал или Финал на Сезона.

мрънкането ни е на ниво Wink Mr. Green
най-изненадващо за мен е, че вчера е нямало Сървайвър, от който се страхувах най-много Whistling

за Джемкер-да, много сладки бяха и добре го изиграха, няма спор!!

за Адем Whistling
ами много ми е симпатичен, много позитивно излъчване има...естествено, че ни показаха шах с пешката - с това, че той е втория предател. Ама си мисля за Кадир, колко ще му е мъчно и колко ще е разочарован, той му беше най-близкия сред колегите Sad
но от откъса, който преведе снощи Синан...това ми хареса!

Дива Hug Peace
Total / 13 / 3.96 (+0,19)
Ab / 4 / 6.03 (-0,13)
Abc1 / 4 / 5.86 (+0,64)

в СМ

да се захващам за моята част от превода Whistling

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 14:41 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт