Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 297
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Рейтингаaaaa >>>

AB    - 6,03 <  (4)
    ABC  - 5,86 ^  (4)
    Total - 3,96 ^ (13)
[/i][/size][/font]

Диве добре сме помрънкали  Wink Laughing
рейтинга мисля че е на ниво  Rolling Eyes Peace

Смятам, че освен всичко друго, което може и прави Киво, той до такава степен влиза в ролята, че използва и разни малки жестове, които са си лично негови и точно по тази причина изглежда така естествен. Няма преиграване, няма поза  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фиф  Hug баш тамам си го написала  Peace Peace - точно защото Киво използва неговите си жестове, се получават толкова реалистични образите му  smile3521

Коте Hug
твоите кафенца са си запазена марка, много ме кефят Wink

bowuu bowuu скромна съм   Mr. Green, ирчервих се  Embarassed

но от откъса, който преведе снощи Синан...това ми хареса!

Айре Heart Eyes в другата серия ми намирсва че ще имаме голям психологически разбор на мислите Адемови  Rolling Eyes newsm78 Laughing

# 631
Коте Hug, да и аз чакам изненади по повод Адемовата съдба.... много ще ни станат Laughing
в снощната серия почти нямаше Асие Ханъм, очаквам и тя са да се развихри Laughing
рейта не е върха на сладоледа/в тотала/ ама е задоволителен....и за Шоу тв също Peace
абе важното е да не го спрат, а пък че някакви 2500 домакинства гледат повече Чукурова и женския затвор/Авлу/ ми е бана не Mr. Green

ново видео от Организето!! Simple Smile
https://twitter.com/organizeisler_/status/1093834804188139520

Пишат, че Йълмъз Ердоган възнамерява да снима 3 част на "Организирана престъпност", в която отново ще участва Киво, като Саръ Сарухан 👍
Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов)
✍🏻История Сары Сарухана продолжится!
Самым обсуждаемым персонажем фильм "Организованные дела" стал персонаж Кыванча Татлытуга...
Кыванч вновь поразил всех своей актёрской игрой, сыграв персонажа, написанного Йылмазом Эрдоганом.
Зрители в голос твердят, что персонаж настолько хорош, что нужно написать и снять о нём сериал.
Об этом сказала и Йюксель Айдоган.
Я спросил, есть ли такая идея у Йылмаза Эрдогана, ответ был отрицательным, но...
Эрдоган собирается снять третью часть фильма, в котором вновь будет Сары Сарухан!
🎭Бельчим Бильгин, которая посмотрела фильм "Организованные дела", сказала следующее: "Проект полон энергии, а игра актёров на высоте. Это очень смешной и замечательный фильм. Я думаю, что после этого проекта люди постоянно заходят видеть Кыванча в комедиях!"

от една ултрас фенка на Киво Joy Joy
на 14 февр.
то вярно, че следвщата серия се пада тогава Wink

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 14:38 от Airra

# 632
Привет, дружки!  Hug

Благодаря ви за всичко споделено!  bouquet
Коте  Hug  bouquet Според мен, харизма или имаш или нямаш, нашия просто има късмет, че притежава невероятна такава! А това , за което говориш, аз по-скоро наричам неговата магия  Peace Огромен талант + огромен труд  Heart Eyes
Рейтинга не е зле, все така да се държим!  Peace
Айре  Heart Eyes какво стана с новия сериал ? С колко стартира ?
Дано и другия четвъртък няма Сървайвър  hahaha
Фиф  Hug   кораба майка  hahaha Какво да си признавам, вече май го казах - харесвам Алперенчо, само да не е в кадър с  Киво , губи ми се, нокта  Mr. Green
Именно частта с ДжемКер превеждах, Джемрето не му остави шанс просто  Joy Joy Joy Като влюбени ученици са ми на мен, сладкиии  Heart Eyes

Но , тази двойка е друга бира, идеални са и като ръст и като боя, а бе това си е моята двойка в този сериал  Heart Eyes

Явно и не само на мен  Peace

Дива  Hug bouquet
Сега ще си гледам серията и коментари  след това  Wink

# 633
Здравейте, мили дружки Simple Smile. Видяхте ли това?

BuzzFeed са направили анкета "48 любими не-американски сериали на Нетфликс". Вижте кой е под номер 14 Simple Smile Stuck Out Tongue Winking Eye Hands Thumbsup

Фенче
Hug, благодаря за кафето Heart Eyes, за Киво (харизма, труд и талант Heart Eyes) и "влюбените ученици" Джемре и Керем Wink.

Коте Hug - за петъчния танц Heart Eyes; разсъждението ти за Адем Hands Thumbsup и упоритата работа и дълбокото психологическо навлизане в роли на Киво Kissing Heart

Фиф Hug - за малките жестове на Киво, които са специфично негови Heart Eyes и сладките Джемре и Керем Simple Smile

Айре Hug - да, доста съм обсебена, нали Wink Да, също е и много скромен Heart
и за Киво, как си го описалаа Wink Wink
ако те чуе, няма да е съгласен, какъвто ни е скромен Joy ама ще му стане гот де Wink

Фенче, Айре, благодаря ви предварително за неуморния труд по превода Kissing Heart !!!

Диве, благодаря Heart Eyes Това си е и моята прелестна двойка Heart

# 634
Извинете, ако сте го писали, но Джемре не е ли дъщеря или племеница на Вели? Майката да е загинала със семейството на Вели? Това би обяснило защо Селим я изкара на преден план в миналата серия- знае, че Вели няма да и навреди...

# 635

Добър вечер Heart Eyes Hug
  Четох , гледах  постовете ви .Съгласявах се с някой от тях с други се newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Но...... за гифчето на ДИВА бях категорична .Такива сини очи НИКОЙ друг освен КИВО- НЯМА!

Обожавам го , да знаете!

Каквото и да пиша , каквото и да мисля за сериала - няма нищо общо с това , че ценя , обожавам и се възхищавам от таланта му.

До по- късно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 636
Фенче Heart Eyes, е слаб му е рейта на новия-1.5-3, аз се страхувах най-вече от Сървайвър!

48 не американски сериали, които задължително трябва да гледате по Нетфликс
https://www.buzzfeed.com/jennaguillaume/non-american-shows-to-watch-on-netflix

само КСШ и Пазителя са турски Peace

Ании Hug, пак ме изпревари Joy Joy
много ти се радвам, че си така обсебена Heart Eyes
за труда...вече сме част от екипа и го правим с удоволствие!!

последни резултати от бокс офиса

за 1 седмица- 1млн.497 хил зрители Peace

Себи Hug видя ли, Фе е добре! Simple Smile
Виктория,
Цитат
Извинете, ако сте го писали, но Джемре не е ли дъщеря или племеница на Вели? Майката да е загинала със семейството на Вели? Това би обяснило защо Селим я изкара на преден план в миналата серия- знае, че Вели няма да и навреди...
според мен, не!

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 20:22 от Airra

# 637
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета!
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Вики, Hug не мисля,че е възможно Джемре да е дъщеря на Вели,предвид възрастовата разлика между тях,а сестра му и брат му,които загинаха,бяха по-малки от него.
Според мен връзката между тях е в майката на Джемре. Която все повече мисля,че не е загинала.
Белма има връзка с предполагаемата ѝ смърт,а Вели знае за това.

Благодаря предварително за превода! Heart

ПП. И на мен ми е домъчняло за Сеит. Обожавам го и него,и сериала! Heart

# 638

Според мен връзката между тях е в майката на Джемре. Която все повече мисля,че не е загинала.
Белма има връзка с предполагаемата ѝ смърт,а Вели знае за това.
Белма не знаеше нищо по въпроса- точно това търсеше в касата- тя смяташе, че майката е починала при раждането. А Вели е категоричен, че който навреди на Джемре ще умре. Чудя се как Демир е жив, както и Керем, който я намушка...Според мен Джемвре и вели са много близки роднини и оттам е и предаността на Селим, освен парите и властта, разбира се. Но ще видим. Хубава вечер!

# 639
  • Plovdiv, Bulgaria
Белма не знаеше нищо по въпроса- точно това търсеше в касата- тя смяташе, че майката е починала при раждането. А Вели е категоричен, че който навреди на Джемре ще умре. Чудя се как Демир е жив, както и Керем, който я намушка...Според мен Джемвре и вели са много близки роднини и оттам е и предаността на Селим, освен парите и властта, разбира се. Но ще видим. Хубава вечер!

Благодаря за уточнението! Не разбрах какво търсеше тя в касата при гледането снощи.
Останала съм с такова впечатление след думите на Вели,когато я попита знае ли как е загинала майката на Джемре,тя отговори-при раждането,а той реагира многозначително.

Heart Eyes

# 640

Е , точно затова обожавам гифчетата - хващаш детайлите , а те са категорични!
Не е забравил да обича  Кадир, не се нуждае Зенеп да го учи .Той просто си я обича като неговото момиче от сиропиталището  Като неговата Зейно.Просто трябва отново да и повярва , че той е всичко за нея.Тогава емоционалното момче,силния мъж ще направи всичко за нея и момиченцето и ,което все повече го харесва.

Айре Heart Eyes

Скрит текст:
Аз почти не спя Ставам и лягам с новините от болницата Честно , така ще се вълнувам и за КБ Praynig

Много спокойна и вълнуваща вечер ви желая

# 641
Ани  Heart Eyes Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet Чудесно! Не случайно ми е от любимите сериали на Къванч  Heart Eyes
А Организето щом за 1 седмица са го гледали близо 1 500 000 души, не ми се мисли какъв рекорд ще направи  Rolling Eyes Супер новина! И как няма да мислят за ОД 3  Laughing  Само си представете ако Киво реши да се посвети на комедийните роли , а ? Ако му е харесало  Thinking Неее, той си е най-добрия в драматичните, ще е загуба ...
Алинка  Heart Eyes  bouquet
Себи  Heart Eyes  bouquet Сериозно ли чак толкова преживяваш ? Спокойно, всичко е наред  Peace
Все още гледам серията, но да ви споделя този нов клип  Heart Eyes

# 642
Има ли превод?

# 643
# 644
Добър вечер, момичета! Hug  Най-сетне малко свобода и време за мен! Връщам се да ви проследя, че екранът ми крещи да отворя гифчетата, колажите и снимките! 

Ох, каква .... природа имат съседите само, а?

Но , тази двойка е друга бира, идеални са и като ръст и като боя, а бе това си е моята двойка в този сериал  Heart Eyes

И пак "ох"! При такива гифчета мога да реагирам само с междуметия, простете!

Общи условия

Активация на акаунт