НЕуспешни покупки от Zara и всичко от Inditex

• 87 187
  • 481
  •   1
Отговори
# 450
  • Сливен
Може ли размери?

# 451

Да, разбира се.
Рамене - 41 см, подмишници - 50 см. Дължина - 75 см.

# 452
  • Пловдив
Здравейте! Продавам тази пола, само че размер М, нова с етикет. Цена 50 лв. За Пловдив може и лично предаване.

# 453
  • Sofia
Здравейте! Продавам тази пола, само че размер М, нова с етикет. Цена 50 лв. За Пловдив може и лично предаване.
Може ли размер на талия, ханш и на колко см от талията започва цепката? Колко е твърд/мек плата?

# 454
  • Пловдив
Може ли размер на талия, ханш и на колко см от талията започва цепката? Колко е твърд/мек плата?
Здавейте! Премерено едностранно:
Талия - 41 см.
Най-широката част - 51 см.
От горния ръб до началото на цепката - 30 см.
Бих определила плата като твърд.
Според мен стои по-добре ако е леко смъкната, а не точно на талията, защото на мен тази ми е точно на талията, но цепката идва много нагоре, затова поръчах и Л.

# 455
  • София

Привет,

Имам този гащеризон с етикет в размер Л

# 456

Търся тази рокличка в размер С. Heart Eyes

# 457
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

13 - 14 години (30 лева)

# 458
  • София
Рокля на Зара, размер S, нова с етикет. Поръчах я от немската Зара, че в нашата беше изчерпана. Съветникът  за размери ми даваше размер S, но не ми стана.  За М съм, роклята си отговаря на размера.

Още снимки:
Скрит текст:

# 459
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Може ли размери и цена?

# 460
  • Велико Търново
И аз се интересувам от цена, нямам М размер да предложа, единствено покупка ако цената ми е по възможностите.

# 461
Аз също се нареждам за цена, размери и снимки Simple Smile

# 462
Наличен.
Предлагам този блейзър в розово от лятното намаление - размер М, нов, с етикет. Много приятен цвят и материя, просто вече ми е голям.

30 лв.

# 463
  • София
Утре ще я премеря и ще напиша размерите. Взех я на разпродажба, с доставката до БГ ми излезе 65 лв, за толкова я давам (редовната цена беше 39.95 евро).
Преписвам от arino: "Разходите за доставка с преглед и тест са за сметка на купувача, разбира се, както и за връщане, ако се наложи". За София може и лично предаване.
Тук една блогърка показва аутфити с роклята https://www.youtube.com/watch?v=4-PqBcsavG4

# 464
  • София
Размерите на роклята на Зара са мерени в сгънато положение, ето и снимки. Роклята не е къса. Премерена е дължината от рамото, също и от яката. Понамачкана в долната част, понеже е стояла сгъната в кутията си.
Скрит текст:

Бюст

Талия

Ханш

Ръкав

Дължина от рамото

Дължина от яката

Общи условия

Активация на акаунт