Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 26 ян. 2019, 09:46 ч.

Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

  • 42 841
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • Мнения: 3 734
ау, влади, браво момиче, супер си  smile3544 smile3544 smile3544

# 736
  • Мадрид / София
  • Мнения: 1 498
Честито на рожденичката 🎂🍾🍸💐
Девойката от снимката е супер добре, не ѝ трябва повече, но тя си знае.
И мойте тегоби са свързани с работата - много работа за кратко време и така всеки ден. Вчера ми се дояде сладолед и си хапнах няколко лъжички, плюс кашкавал и незнам си още какво и днес резултата е + 700 гр. То си беше ясно, така че изненади няма.
Това е отчета за момента.

# 737
  • София
  • Мнения: 976
Angela, откакто от съседна тема научих, че всеки гр. В задържа 3-4 гр. вода, вече не се стряскам от кантара.
Важното е да не продължиш и следващите дни. И ние душа носим и понякога имаме нужда от нещо като сладолед или паста Simple Smile Минавам за ден-два на варени яйца и кис.мляко или краставици, чушки и всичко си идва по местата.
Зимата си трупнах едни 2-4 кг., защото се отпуснах ежедневно с подобни уж малки прегрешенийца. Още ги боря!
Та, непрекъснат баланс му е майката Simple Smile

# 738
  • Мнения: 756
Честит рожден ден, Демирче! Пожелавам ти много сбъднати желания (желай разумно, че ще се случи Heart ).
Браво на Херцен, аз ако видя такава цифра на кантара отново (не съм я виждала от 2013 г.) и аз ще се снимам по гащи да ви се похваля Grinning
При мен няма промяна в цифрите на кантара, но пък получих "заплаха", че ако не спра да отслабвам ще ме зарежат Joy Подейства ми успокоително, значи все пак нещо се променя..

# 739
  • Мнения: X
Момичета, в моят режим присъстват ядки, винаги съм включвала умерено количество и оценявам ползите от това за балансираното хранене, но все чета, че се накисват предварително и все не се наканвам да го направя. Та, снощи съвестно си накиснах суровото кашу, след 2 часа изплакнах с чиста вода и оставих в плоска чинийка да се поизсуши. Сутринта си беше не просто мокро, а супер меко, гума и половина. Дали това е очаквания резултат, че нещо не ме кефи хич? А, знам защо се прави, наясно съм с предимствата, просто е меко и безвкусно и това си е.

# 740
  • Paris
  • Мнения: 155
Май точно кашу не се кисне или само ако се смила за крем. Имаше някъде таблица. Помня само,че орехите се киснат малко. Аз кисна само бадеми, но за кратко и в топла вода,колкото да им махна кафявата обвивка.

# 741
  • Мнения: 294
Кашуто няма особен смисъл да се кисне. И без това не е сурова ядка, каквото и да пишат по етикетите. Ядката се извлича по термичен път и после се обеззаразява. Но за останалите ядки и семена е по-добре да се накисват, заради инхибиторите в тях.

# 742
  • Мнения: 756
Ето една схема за накисване:

и още една от Бени:

 
Скрит текст:
На 50 страница сме - някой за нова тема, че Танчето изчезна и не е писала отдавна...

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 14:18 от beki8

# 743
  • София
  • Мнения: 976
Нямам опит в създаване на нова тема и ще взема да оплескам нещо. Някой?

# 744
  • Мнения: 3 734
Хайде да се местим
Заповядайте Simple Smile

https://m.bg-mamma.com/?topic=1115283

Общи условия

Активация на акаунт