Отговори
# 555
Здравейте, трябва ми помощ! Преди 7-8 дни с приятеля ми бяхме заедно. И двамата бяхме само по бельо, не сме правили секс, но имаше контакт между бельото ни. Той беше свършил(не директно върху мен) и бельото му беше нещо средно между влажно и мокро. Проблема е, че бях в овулация тогава(или 1 ден преди нея). Би трябвало да ми дойде след 9 дни, но съм шашната и имам нужда от мнение. Мислите ли, че е възможно да забременея от такъв контакт?

# 556
  • Пловдив
Не.

# 557
Здравейте, трябва ми помощ! Преди 7-8 дни с приятеля ми бяхме заедно. И двамата бяхме само по бельо, не сме правили секс, но имаше контакт между бельото ни. Той беше свършил(не директно върху мен) и бельото му беше нещо средно между влажно и мокро. Проблема е, че бях в овулация тогава(или 1 ден преди нея). Би трябвало да ми дойде след 9 дни, но съм шашната и имам нужда от мнение. Мислите ли, че е възможно да забременея от такъв контакт?
Няма как да забременееш през дрехите!
За пореден път чета, въпроси зададени от деца, не по-големи от 12-13 годишни.
Прочете малко информация за половия живот и забременяването и тогава започнете със секса.
Не мога да разбера наистина ли не знаете или просто нямате какво да правите и задавате глупави въпроси в бг мама...

# 558
  • Gotham City

Не....

Подкрепям sadhana...Хубаво сте решили да се натискате, да си бъркате по дупките, да правите секс, ама прочетете малко преди това....

# 559
Днес е 30 ден от цикъла ми и днес или утре по принцип трябва да ми дойде но от вчера имам някакъв полу бял полу прозрачен разтеглив секрет иначе цялата седмица преди това капеше бяло след като ида до тоалетна
Също така не знам дали няма да ми закъснее защото имах 2 седмици стрес
Този секрет нормален ли е в този период от цикъла ми или може да е знак че съм бременна ?

# 560
  • София
Според мен е знак, че имаш инфекция/гъбички. Като ти свърши отиди на лекар и си пусни микробиология, даже ако утре сутрин, ако не ти е дошло - иди утре. Първо течението не е знак за бременност. Второ дори и да си бременна не може да имаш симтоми на бременност толкова рано.

# 561
Здравейте! Случаят е следния, последният ден от менструацията ми, моят приятел свърши в мен. Според вас има ли вероятност да е настъпила бременност?

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 16:39 от Andust

# 562
  • Dope Reach
Ами, всякакви случаи е имало, не е изключено забременяване по време на менструация. Най-вероятно нищо не е станало, но времето ще си покаже. Simple Smile

# 563
Здравейте! Случаят е следния, последният ден от менструацията ми, моят приятел свърши в мен. Според вас има ли вероятност да е настъпила бременност?
Винаги, когато се прави секс без предпазни мерки има вероятност от бременност.

# 564

Според вас отрицателен ли е резултата?

# 565
Скрит текст:
Според вас отрицателен ли е резултата?
Да!

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 15:43 от Анонимен

# 566
Надявам се, защото започнах да си внушавам някакви неща!

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 15:43 от Не се сърди, човече

# 567
Здрасти.Имам въпрос относно тест за бременност,притеснен съм.Момче на 28г съм,приятелката ми е на 26преди около 2 седмици просто правихме любов и аз  не се стърпях и свърших в нея,просто така се получи.Вече 12 дена се оплаква от болки в зърната,постоянно и се спи,не издържах и отидох  и и купих един тест вчера касета,и на него имаше 1 бледа черта,веднага отидох и купих друга марка,направи го днес и има пак бледа черта,но аз знам от приятели който имат деца,че трябва да са две тъмни черти за да е бременна,прикачвам две снимки,не сме си оправили живота,къщата ми иска ремонт,според вас бременна ли е.

# 568
Бременна си е

# 569
  • Пловдив
Да, бременна е. Не е нужно чертите да са еднакво розови, а просто да са две.
И не си момче на 28 години, а мъж...

Общи условия

Активация на акаунт