Февруарските сладури започнаха да стават много щури

• 10 848
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА ВИЛИ И НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!! МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА ДА БЪДЕ МНОГО ПОСЛУШНА И ДА РАДВА ВСИЧКИ!
А на мама - бързо възстановяване!
Аз не съм писала скоро, ама чета редовно  Laughing
Ама то няма много за писане...
Тия дни лепнахме някакъв вирус и Влади е на антибиотик  Cry на консултация не сме ходили от юни месец, но е около 11кг.
Още ползваме биберона за заспиване, ама поне понякога заспива сам. Памперсите са му на дупето нон стоп, т.е. никакви идеи да се научи да си казва и да ги махаме...
Говори си само негови неща, които изобщо не се разбират...
Днес ни беше последния ден на кухня и смятам да не му вземам повече купони - изобщо не останах доволна...
За ясла не ми се мисли - скоро няма да стане, че аз му подадох документите миналия месец...

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 17:32 от Ivanichka

# 211
ЧЕСТИТО НА МАМА VILLI! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Еееех, много хубава новина....

# 212
  • София
Мими съботаи неделя цяла София решава да се изсипе в Южния парк и наистина става много хората,ние ходим само през седмицатакогато е значително по спокойно:)
Аз съм За където и да се оргарнизираме да се видим!:)

# 213
Ами засега тогава да остане Борисовата градина.

Слънчоглед, как му понесе на Светли яслата...плака ли първия ден....

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 20:42 от Небесна

# 214
честото бебе на мама Вили
много щастие в семейството

мами аз махнах биберони, шишета, вече пием само от чаша на Авент
сега се опитвам пак да я накарам да се приспива сама и пробваме с гърнето

# 215
  • София, Дружба
Здравейте мами!
Отдавна не съм писала. Ние растем и хубавеем. Ани вече много приказва. Днес сутринта стана в 8.15ч и ми пя песнички до 9ч. Цял ден пее и след това си вика"БРАВО" и иска да и пляскам Simple Smile. Иначе е около 10кг. и 80см. Както беше злояда изведнъж се разяде и сега си похапва добре. А с гърнето хич ни няма.Може да казва и "пиш" и "ако", но не иска. Памперси и това е. Слагам я да седне понякога и пишка,но не иска да ака.Фонтанелата ни не е още съвсем затворена. Вашите как са? Понеже проходи доста късно на 1г и 4м все още ходи нестабилно, на пръсти и на вътрешната част на стъпалцето.Водих я на ортопед и каза,че ще го израсте и ще започне да ходи нормално. Става все по голяма хитруша и даже успява да ме излъже понякога.
Поздрави от мен!

# 216
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте момичета. Grinning
Pocahontas нашата фонтанела се е затворила напълно.Ти в коя ,,Дружба,, живееш,че аз имам леля която живее в старата ,,Дружба,, Party

# 217
  • Canada
stork-girlЧестито на мама Вили и семейство! Да ви е жива и здрава!На мама Вили бързо  възтановяване! stork-girl

Браво на Никол на Клемиsmile3501 то4но така, да ги строява Joy , но най-важното е 4е не е плакала за мама...

Слън4оглед как беше при вас първия ден, отиде ли с желание на другия ден?

Небесна, много говори твойта бонбонка.......как го направихте? newsm78

Ние ще имаме проблем с проговарянето, от толкова много езици сигурно ще е много объркана.....
Ходихме на ваксина и имаме пресни мерки- 11 кг/ 85 см.

Покахонтас на Йоана фонтанелата е затворена. И тя пее постоянно и танцува и си пляска и вика Бавооо. Лошото е 4е постоянно ни вклю4ва в игрите и танците и не търпи отказ Naughty

От мен приятен ден и среща! Отивам да лягам,4е пак окъснях......

# 218
Йони, представва си нямам как го прави, всички са много учудени, като я слушат...

Днес я учих да брои до 5, но казва едно  и после направо четири , пет Laughing

....понеже мама е много умна, от там тръгват нещата, хихихи,  newsm62, шегичка

# 219
  • Sofia
Привет от мен!
 Честита втора дъщеричка на мама Вили   bouquet!Да са живи и здрави и бързо да свикват една с друга!
Ние за срещичката няма да сме в София, за съжаление  Confused В неделя отиваме  с Влади на гости на моите мама и тати в Добрич  Joy Joy Joy Joy Сега уж съм застягала багаж, а младежът е у бабини си, ама ме мързииииииии Embarassed
С нашите забавни мероприятия нищо не се случва  ConfusedНикой не ми се е обадил ни за английски, ни за танци и песни  Sad Явно няма много желаещи дечица и ентусиазирани майки   Thinking, и не могат да си съберат група Crossing Arms А-ма-ха, ама ние не чакаме на тях, ами си организираме постоянно някаква забава с малкия скиторник  Embarassed(като майка си и него не го свърта вкъщи).
Днес като го карах у бабини му, се противеше и възмущаваше- нахитря младежът, че у бабини му няма кола и возене напред- назад и не ще да им гостува  Rolling Eyes Rolling Eyes
С говоренето сме на около 20 думички- напоследък повтаря всичко,което чуе  Hug
на гърне не сме започвали да се учим
заспива с бибата и с една кукла, всъщност аз го приспивам  Crazy
с яденето-все същата работа- кренвирши, царевица на Семпер, кремчета, каши на ХИП, сокче и всякакви сладости  Embarassed
Сега проучвам частни ясли и детски градини, дали не приемат деца за по няколко часа дневно- искам да го водя Влади само за заниманията- от 9 до 12ч. например.Вие знаете ли някоя такава? newsm78

# 220
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ВИЛИ!!!  stork-girl  ylinfant                                                                                   

# 221
Честита рожба на Вили!
Да са живи и здрави дечицата!!!!

И на мен много ми харесва предложението за среща

Защо не помислим за вариант на закрито?

# 222
Gena има такава градина - Чуден свят и е близо до вас. Има вариант английска и българска с някаква купонна система, която обаче не я рзбрах добре. Според мен в всяка частна ясла ще го вземат пък го давай колкото часа искаш.

# 223
ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА НА МАМА ВИЛИ  bouquet

Да е жива и здрава, както и цялото им семейство! Много щастие и любов!

# 224
здравейте момичета  Hug
доста отдавна не съм писала тук,но все нямам време...  Rolling Eyes
както знаете моята февруарка ходи на ясла и сега спокойно мога да се похваля,че вече не плаче...има общо 3седм. посещение на яслата,но от 1седм. ми е мн примерна и няма търпение да иде при децата...
даже се мъ4ихме да махаме памперса с помощта на лелките там,но май ще се откажем и ще го оставим за лятото. сестрите ми казаха,4е не е готова още и така само я травмирам. тя неможе още да си казва,а камо ли да се стиска..... засега имаме напредък с махането на бибата...само вечер си я иска,наобед заспивала без нея,но вечер вкъщи е голям рев за нея.
вече казва доста нови думички и пее някаква песничка всеки път като отиваме към яслата,но аз нищо не и я разбирам  Blush предполагам,4е са я нау4или там.  Wink
вече сам самичка си изяжда попарката и супичката и съм мн горда с нея....  bowuu
единственото изцапано е лигавника,нито по таблата на стол4ето и,нито по дрешките ,нито по земята има олепано....  hahaha
та така. чакам да се похвалите и вие с вашите февруарчета.....

п.с. имаме вече 14 зъбчета  Mr. Green голяма ми е зъбарка и мн ме хапе  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт