Не съм писала от цяла вечност. Малката - голяма Дени няма да ходи на ясла засега, гледаме се, става все по - послушна...Имахме едно зверско подсичане наскоро, или по - точно май алергия някаква от памперси, и още сме с червено дупе, но се надявам скоро да оправим. За гърне не иска й да чуе...Иначе сме махнали залъгалката отпреди 3 месеца, но пък нощното хранене още си го иска, не знам как да я спра. Пък и не ми се иска много, защото не се храни добре, и най - вероятно си е гладна нощем, ако съдя по децибелите
Най - големия напредък е, че говори страшно много, с изречения от 3 и 4 думички...и всеки ден разбирам, че знае думи, за които не съм подозирала , че е запомнила...така например миналия ден правиха ремонт в съседите, а тя вика:" Мамо, някой чука", а аз направо щях да падна от изненада. Днес на обяд пък се прибираме и във входа техник оправя ел таблото, при което тя на висок глас казва: "Чичото прави нещо".
И така, надявам се скоро да си спретнем една срещичка някъде да се видим, за другата седмица например, какво мислите;)

Само дето не слушала, строявала всички наред, момичета, момчета...
).
Да расте жива,здрава и да радва много мама,тате и кака.