Февруарските сладури започнаха да стават много щури

• 10 847
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте мами февруарски и малки пакостничета:)

Не съм писала от цяла вечност. Малката - голяма Дени няма да ходи на ясла засега, гледаме се, става все по - послушна...Имахме едно зверско подсичане наскоро, или по - точно май алергия някаква от памперси, и още сме с червено дупе, но се надявам скоро да оправим. За гърне не иска й да чуе...Иначе сме махнали залъгалката отпреди 3 месеца, но пък нощното хранене още си го иска, не знам как да я спра. Пък и не ми се иска много, защото не се храни добре, и най -  вероятно си е гладна нощем, ако съдя по децибелите Rolling Eyes Иначе е доста височка станала и позволява да й вързвам опашчици, което много ме радва Laughing

Най - големия напредък е, че говори страшно много, с изречения от 3 и 4 думички...и всеки ден разбирам, че знае думи, за които не съм подозирала , че е запомнила...така например миналия ден правиха ремонт в съседите, а тя вика:" Мамо, някой чука", а аз направо щях да падна от изненада. Днес на обяд пък се прибираме и във входа техник оправя ел таблото, при което тя на висок глас казва: "Чичото прави нещо".

И така, надявам се скоро да си спретнем една срещичка някъде да се видим, за другата седмица например, какво мислите;)

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 16:11 от Небесна

# 196
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте момичета  Hug
Небесна и аз си мислех същото.Аз живея в ,,Красна поляна,, и ако има някоя мама живееща в района можем да се срещнем.Ще се радвам много да се запозная с някоя от вас. Grinning
Ако има желаещи да пишат.  bouquet

# 197
  • София
Небесна,ти се сети да пишеш!!!
Браво на Дени, тя много бързо проговори!  Laughing Моята още казва само по 2 думи в изречение.  Crazy
Днес сме готови с изследванията и утре сутрин благополучно тръгваме на ясла, да видим до къде ще я докараме с боледуванките, стискайте палци да е здрава.  Praynig

# 198
Успешен първи учебен ден на малката Никол, безаварийно и по вода Heart Eyes

# 199
Здравейте и от нас с Ели!
След дълъг престой в Пловдив се завърнахме в София  и сега сме малко зле с адаптацията-аз де....
Ние последно бяхме 84см,12.500кг и си имиме всичките зъби от 1и 4м, много бърбори, но не казва за гърнето и си ходим в пампата

браво на смелите мами,които карат децата на ясла.....ние още мислим....

# 200
  • София
Днес ни беше първия ден, както си и знаех - никакъв рев, влезе директно при децата и даже не се обърна Чао да ни каже. На обяд едва я изведох, все дърпаше навътре.  Joy Само дето не слушала, строявала всички наред, момичета, момчета... Embarassed Embarassed Embarassed

# 201
  • София
Клеми завиждам ти как лесно е тръгнала Никол на ясла,дано и занапред да е все така и да не боледува де!
На Светльо днес му е първия ден на ясла и мислия влезе сериозен без гък да каже,но сигурно от тутре като разбере че пак трябва да ходи там ще пореве
Момичета стискайте палци бързо да отмине периода на адаптация и да го водя с усмивка,че днес и аз поревах:)

# 202
  • София
С голямо удоволствие искам да ви съобщя, че снощи в 21.50 ч мама Вили стана отново мама. Роди се малката принцеса Даниела и е с манекенските размери 3.100 кг и 50 см. Мама е добре, малката е доста лакома и много радва всички. Да расте винаги здрава и щаслива и послушна   bouquet

# 203
ЧЕСТИТО НА МАМА ВИЛИ!!!

Да й е жива и здрава малката принцеска, да расте палаво и обичливо дете Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 21:11 от Небесна

# 204
  • София
Честито на мама Вили, на таткото и на сестричката!

# 205
  • София
Честито на цялото семейство!

# 206
Честито и от мен, Бързо възстановяване на Вили и скоро пак всички щастливи у дома Simple Smile).

Имам едно предложение до мамите от София.
С Небесна си мислим за една среща следващия петък в Южния парк или Борисовата градина мами и дечица.
За часа предложението е от 16.30 - 17.00 часа. И дано времето да позволява Simple Smile
Вие сте ...

# 207
  • София
Ние сме ЗА с четири ръце:)
Дано времето да е хубаво,ако е студено не ни плаши,но ако вали е кофти

# 208
  • гр.София-Красна поляна
Честита принцеска на мама Вили Tada Да расте жива,здрава и да радва много мама,тате и кака. newsm32
Мами, и ние ще се опитаме да дойдем на срещичка с вас стига да е хубаво времето.

# 209
И аз съм на линия за петък - 13 - ти:)

Само ми се иска да е в Борисовата, много по - спокойно е там в сравнение с Южния парк, няма толкова колоездачи и кучета!!!

В Борисовата градина съвсем спокойно я пускам да потича, докато в Южния сме на крачка от нея с баща й и въпреки това в неделя на два пъти щеше да я блъсне колело  Thinking

А ако вали може в някой бебешки център Laughing

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 15:31 от Небесна

Общи условия

Активация на акаунт